Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enting85

9 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már beharangoztuk, hogy szombaton kipróbáljuk a Telekom Zenekocsi alkalmazását, és vonat helyett így jutunk le a Soundra. Ez meg is történt, most elmondjuk, milyen volt. Igazából három dolgot vártam előre a Zenekocsitól. Az első kettőt, nevezetesen hogy gyorsabban és…..
Muse @ Papp László Sportaréna, 2012.11.21. Természetesen lehet dobálózni a közepes érdeklődést kiváltó blogkedvencek klubkoncertjeivel, az utóbbi nagyon sok idő egyértelműen legmenőbb dolga, hogy Budapestre jön a Muse saját koncertet adni. Egyszerűen azért, mert nagyon ritka,…..
Különkiadás. Mocsok rovat a videó után, csak erős gyomrúaknak.     Az ember, aki a kutyáknak beadandó gyógyszert úgy adja be, kinyitja a kutya száját, beledobja a gyógyszert, majd beleköp egyet, és összezárja...
Nahátakkor. Kedves olvasóink igencsak felbaszták az agyukat azon, hogy ebben a posztban, illetve az Index címlapra kitett ajánlóban Hamlet kolléga elspoilerezte a Trónok harca első évadának egyik fontos momentumát, azt, amiben Ned Starkot lefejezik. A spoiler valóban minden történet…..
Ameddig lesz zene, addig fogják keresni minden idők legszomorúbb dalát, persze mindenféle obskúrus módszerekkel, amikre túl sokat ugye nem érdemes adni, az azonban már elgondolkodtató, hogy alig másfél év alatt a második olyan kutatásnak mondott valamiről jelennek meg hírek, ami a…..
Ősanyád főztje Sült hal 2012.01.25 12:48:00
Ez pont annyi, amennyinek látszik! Hal, jénai, fűszerkeverék, egy éjszaka hidegben, majd 15 perc a sütőben. ..
Ősanyád főztje Curry 2012.01.23 10:36:00
Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma 1 fej fokhagyma kb. 5 cm friss gyömbér 2 dl kókusztej 0,5 dl olaj pár kanál paradicsompüré/ 1-2 dl paradicsomlé curry fűszerkeverék, só bármilyen hús csíkokra vágva (ez éppen pulyka volt) A gyömbért, a vörös- és a fokhagymát…..
Ősanyád főztje Zellerkrémleves 2012.01.21 09:26:00
Hozzávalók:  1 zeller 1 fej vöröshagyma 1-2 gerezd fokhagyma 1 ek. vaj só, bors, szerecsendió, petrezselyemzöld  A vajon megdinszteljük a felkockázott vörös- és fokhagymát, hozzáadjuk a szintén felkockázott zellert, felöntjük annyi vízzel, hogy elfedje és 10-15 perc…..
Ősanyád főztje Almás zablepény 2012.01.19 17:56:00
Van egy gyümölcscentrifugám. Ajánlom a jószágot mindenkinek, remekül lehet vele léböjtölni (meg málnaszörpöt csinálni). Amit ez kidob, az egy viszonylag száraz, pépesített zöldség vagy gyümölcs: rostos, egyenletes állagú, finomra darált massza- remek sütési alapanyag.…..
Ősanyád főztje Bögrés süti 2011.12.20 09:13:00
Hozzávalók: 1 tojás 3 ek. zabliszt 3 ek. bármilyen olajos mag darálva 3 ek. kakaópor 1 kk. sütőpor 1 ek. méz/ stevia/ ki mit használ víz  Elkészítés: Egy bögrében mindent összekeverünk, annyi vízzel, hogy sűrűn, de folyjon. 4 percre betesszük a mikróba legnagyobb…..
Ősanyád főztje Vadászkáposzta 2011.12.18 08:10:00
Hétfőn a várost jártam, és úgy esett, hogy a Kossuth téri Pick szaküzlet kifőzdéjében ebédeltem. Sosem hallottam még ilyet, hogy vadászkáposzta, de annyira finom volt, hogy le is koppintottam, azonnal bekerült a kedvencek közé.  Hozzávalók 4 adaghoz: 1 kisebb fej…..
Ősanyád főztje Hawaii csirkemell 2011.12.16 09:58:00
Hozzávalók:  2 db csirkemell 1 ananászkonzerv 15 dkg sajt kb. 15 dkg sonka Elkészítés: Kiklopfoljuk a csirkemelleket, majd miután bocsánatot kértünk az alsó szomszédtól, picit megsózzuk és kiteregetjük őket egy nagy tepsibe. Ráhalmozzuk az ananászt és a sonkát,…..
  Nagyon finom köret fillérekből. A répát feldaraboljuk amilyenre szeretnénk, bedobjuk egy wokba, öntünk alá annyi vizet, hogy még pont ne lepje el, picit megsózzuk. Nagy lángon megpároljuk, a legjobb, ha még nem főtt át teljesen, mire elfő a víz. Amikor ez megtörtént, teszünk…..
A töltött káposzta az iskolapéldája annak, hogy a paleolit étrendet milyen jól össze lehet hozni a magyar konyhával. Annyi trükk van, hogy a rizset zabpehellyel helyettesítjük, a lisztet pedig szintén zabliszttel. Íme, részletesen a recept: Hozzávalók 4 személyre: 1 kg savanyú…..
Nesze!szer Országos Nyunyi Napra 2011.11.07 17:37:00
  Szóval. Erre a hétfőre azt kell mondjuk: Országos Nyunyi Nap. Mindenki, akivel ma találkoztunk, beszéltünk, nyunyiságot mutatott. Nyűgös volt, elaludt, bedugult a forgalomba, elfelejtette a kulcsát, lemondta az összes vendégét - nyunyizott magyarul. (A szörnyű egyiptomi…..
A Művelt Alkoholista Flúgos futam 2011.08.31 07:45:00
A rövid sztori annyi, hogy a Decanter World Wine Awards-on a chilei Cimarosa Cabernet Sauvignon 2010 aranyérmet nyert. Önmagában nem nyolcadik csoda, sokan mondják, hogy Chilében is készülnek jó borok, ráadásul van külön kis karámuk, ahol egymással versenyeznek. A poén az, hogy 649…..
A Bormustra megújulását alaposan körüldonogtuk (készítettünk interjút a zsűri elsőszámú borcelebjével, Matt Kramerrel, aztán a rendezvény szakmai felelősével, Nemes Richárddal, és holnaptól jöhet a puding próbája: a díjnyertes borok megkóstolhatóak a Millenáris Parkban).…..
Tegnap kiosztották a pannon csúcsborokat, én is megtapsoltam a nyerteseket. A leghangosabban a Tornai pince főborászát, Várszegi Györgyöt – már a Somlói Tavaszon is elkápráztattak a 2007-es Top Selection tételek, most mind a négy meg is kapta méltó elismerését, ráadásul a…..
"Kedves Cukiság!Talán emlékeztek rá. Ő Luca, akit pár hónapja a szekrényem ruhái között kellett megtalálni. Most új helyet választott, és nem a lakás mélyebb, hanem egy magasabb pontján próbált észrevétlen maradni" – írta nekünk…..
enting85 2011.04.08 20:48:54
"Kedves Cukiság Blog!Nusi nyuszi ma egy hete, hogy hozzánk költözött, és olyan mértékben cuki, hogy bűn lenne magunknak megtartani a látványt! :-) Ő egy teljesen fekete színű, valószínűleg holland törpe fajtájú, jelenleg maroknyi méretű, nyuszilány baba. Azonnal a…..
enting85 2011.02.23 16:27:04
"Sziasztok!Biztos sok havas képet fogtok kapni kutyusokról, de kíváncsi vagyok, hány cica merészkedik a pocakig érő hidegizébe! :D Itt van Zorro, aki hatalmas bundájának köszönhetően simán belefekszik a friss hóba és még élvezi is! Persze utána idebent olvadnak le a kis…..