Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neurotoxin

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy már volt szó róla, teltházas a VOLT mai napja, úgyhogy Lemmyékről meg David Guettáról lehet, hogy lemaradnak néhányan, bár a két halmaz nem biztos, hogy fedi egymást. Viszont azok, akik otthon maradnak, még mindig megkérhetik a BuddyGuide-okat, hogy kicsit kanyarodjanak már el…..
Belsőség Kéne egy Tesla? 2015.05.15 18:19:48
Vagy beérnéd egy villany-Golffal is? Netán utálod a villanyautókat, mert az autó benzinnel megy? Az sem baj. A lényeg: kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Anna most diplomázik, és olyan témát választott, amely a villanyautókkal kapcsolatos. Ehhez szüksége lenne hazai…..
Egyre büdösebb a Rezesová-baleset, ráadásul újabb tragédia borzolja a kedélyeket. Bónusz: autók! Az Égéstér 134. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
Piaci rést találtunk és sajnos rés van ott is, ahol nem kéne: a dugattyú tetején. Az Égéstér 132. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez..
Neurotoxin 2014.08.14 21:45:37
A szigetelőszalagot is oldja a gázolaj  - Itt vagyok a Rakparton és megállt az autó – búgta a telefonba feleségem. A legjobb hely az elakadásra. Másodszor csinálja, rutinja van benne.  Érdekes a közlekedőtársak reakciója, a villogó elakadásjelző és a kocsi mellett…..
Neurotoxin 2014.08.02 21:40:32
@Tapmancs: 2 liter alatt nem szolgálnak ki amúgy, ezért is meglep, hogy adnak fél literes palackba.
A Mazdám aksija célul tűzte ki magának, hogy az őrületbe kerget a random kamikaze akcióival. Gondoltam túljárok az eszén, és beszereztem egy aksitöltőt. Na de ahhoz helyváltoztatásra kellett volna bírni az aksit, ami sehogy sem akart magától bekövetkezni, így az internetet…..
Na ez az az adás, amelyhez lehetetlen ajánlót írni. Tényleg. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja. Az adás direktlinkje.  ..
Az idén eddig megjelent metálközeli lemezek közül válogattunk most ki párat, amiket kellő oda nem figyeléssel, kizárólag háttérzenének érdemes hallgatni. Behatóbb tanulmányozást, mélyebb értelmezést egyáltalán nem igényelnek. A Lét és a Létezés adekvát kérdéseire nem…..
Biztos nem véletlen, hogy az autók mellé nem fiúkat állítanak az autószalonokon. Mármint ha azt akarják, hogy megnézzék. Mert ez a világ rendje, nem lehet minden autó új, viszont rájuk kell irányítani valahogy a figyelmet, elvégre attól még, hogy egy típus öt éve jelent meg,…..
Neurotoxin 2013.03.11 21:58:33
Nicky Hayden unja a nőket, pedig elég csinos macskával ül az étteremben. A motorversenyző a partnere által elnyújtott pisiszünetben inkább elszökik motorozni, de a végén lebukik – jajj, hogy fogja ezt kibeszélni, elmarad az esti babusgatás? Oké, bugyután hangzik, tudom,…..
Nincs elég betű ahhoz, hogy leírjam, hogy mennyire örültem annak, ami a múlt héten történt. Ezért inkább összebarkácsoltam egy videót. Így legalább te is hallhatod a hangját (bár még tömítetlen, csak odapöttyözött kipufogókkal). És láthatod, hogyan fest most; alulról,…..
Neurotoxin 2012.11.14 19:50:03
Bizony néhanapján felmerül a kommentek között, hogy ideje lenne az extremitásokból egy picit a mindennapi közlekedés felé elkanyarodni. Érezzük ezt mi is, többek között ezért is került terítékre a Dacia Lodgy, mint mindenes válságautó az olcsóbbik fajtából. Bár a…..
Belsőség Heti merítés 2012.10.21 11:41:37
Vettem egy Cromát! - Frissült a Digó limó És tényleg nem hazudok. 100 ezerért árulták, annyiért nem fogom otthagyni. Adtak még hozzák két utánfutó alkatrészt, 8 ajtó, 8 ajtókárpit, 3 lökhárító, csomagtérajtó, 3 műszerfal, kb. 10 kilincs. Stb. A feelinget…..
Péter autója még nincsen készen, de nem is lesz soha, mert akkor elveszne a társalgás lehetősége ember és gép közt. Ezt ő maga mondta, amikor arról kezdtünk beszélgetni, honnan szerezte a babkávé szállításához használt vászonzsákot, amellyel a karosszéria egyes felületeit…..
Neurotoxin 2012.10.14 22:50:03
@snowboard: "Mitől lúzerség a golfozás?" Én megmondom mitől:Itthon valamiért még mindig áruk van jellemzően a 2-es csoffadékoknak, amiket tőlünk nyugatabbra már csak roncsetelepeken, de már lassan azokon se látni. Senkit nem akarok megbántani, de szerintem übergáz, hogy apám 5 éve nem tudta eladni a 20 éves patika állapotú, Escortját 200e-ért, míg az egyidős, de szarrá rohadt 2es golfok 650ért elmentek. Néha felvisítok mikor az utcán manapság is látok "hülyegyerek" autónak átalakított, tökig ültetett 2es golfokat 600ért. De ugyan ez a helyzet a "megkímélt" 3as golfokkal is. A sokak által lenézett 7-8 éves Fabiák meg 750-800ért mennek. Ez a magyar használtautó piacot és az emberek fejében lévő káoszt tökéletesen minősiti.
TComment Őrült vagy próféta? 2012.10.02 05:50:59
Egy Porschét vagy Ferrarit még a rendőr is felismer. Tudják, mibe tört bele a bicskájuk? Igen, egy Golfba. Mert ilyet még nem láttak. Pedig Magyarország ebben nagyhatalom. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Egyliteres benzintemető 2012.10.01 16:55:57
Sokan tartják, hogy az elsőre mindig emlékezni fogunk. Én tizennyolc voltam, amikor megtörtént: gyorsan beleszerettem a gyönyörű feketébe, olyannyira, hogy túlságosan el is kapkodtam a dolgot. Az idő persze megszépíti az emlékeket, de az együtt eltöltött két év alatt rengeteg…..
Neurotoxin 2012.10.02 00:28:56
@Higany: 20 litert?? Te jó ég, abból már valami régi amerikai vassal is járhattál volna:)
Új intercity buszt mutatott be ma a Kravtex-Kühne cégcsoport. A bemutatóval egy időben megnézhettük az elmúlt négy év gyártmányfejlesztési programjának eredményeit. A 2008-ban útjára indított fejlesztési program utolsó állomása az intercity kategóriába tartozó LH…..
Nem állítanám, hogy eseménytelenül telt ez az év. Rézmányival Kaliforniában jártunk, annyi dolgot láttunk, átéltünk, hogy azóta is folyamatosan jönnek belőlünk a sztorik. Voltunk garázsokban, műhelyekben, beszélgettünk Jay Lenoval. De mindezekkel együtt is az volt az év…..
Neurotoxin 2012.09.19 11:58:43
@(---Flúgos Buszos---): Kár, hogy nem lehetek ott a vetítésen:(

Erről a DoQ tv-ről még életemben nem hallottam, melyik szolgáltató kínálatában érhető el? Marad továbbra is az online megtekintés..
Spartacus fekszik az ágyán, az eddigi gladiátor küzdelmekre gondol, amiket megvívott, egyébként rögtön elsőként arra emlékszik vissza, amikor egy ellenfelének levágta a heréit, vagy nem tudok másra gondolni, hogy mit választhatott még el a szerencsétlen testétől, mindegy is.…..
A vidámparkról, valamint az utazó, hétvégente a teszkóosaninterspármetró parkolókban megtalálható szórakoztató egységekről mindenkinek az jut eszébe, milyen színesek, villognak, forognak, zörögnek-csörögnek, szól hangosan a zene, valamint a dodgem falára airbrusholt, 20 éve…..
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja...
Neurotoxin 2012.05.24 22:39:02
Karotta nem mert elmenni Winklerrel a reptérre, ami érthető, hiszen annak idején közösen borzongtak a Viper csapnivalóan durva és kezelhetetlen viselkedésén. Csaknem tíz év kellett ahhoz, hogy behegedjenek a sebek, de most a michigani tulok kapott még egy esélyt. Illetve annak harmadik…..
Belsőség Kedden éjjel Totalcar! 2012.05.22 14:50:00
Neurotoxin 2012.05.22 15:13:02
@Hullahoppkarika: Töltsd le Firefox alá a "download helper" nevű mini alkalmazást, az letölti a flash HD videót is. Én is azzal töltök, ha nem vagyok képes kivárni a stream sebességét, így megnézem később!