Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masek

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A blog vége Kedves Olvasóim! Elég régen jelentkeztem már utoljára... Sajnos a jelenlegi bejegyzés nem a vidámságról fog szólni, hanem el szeretnék köszönni Tőletek. Mint ahogy az már a címből kiderült, abbahagyom a blog szerkesztését.A befejezésnek több oka is van:…..
 TurboHD patch Wireless-től   A telefon közel sem mindig használja ki a processzor erejét, sokszor visszavesz belőle alapjáraton, illetve a teljesítmény függvényében változik az órajel. Ez így is van jól, mert így jobban kíméljük az akkumulátort. A TurboHD alkalmazás…..
 Megérkezett a legújabb HyperX-ROM   Végre megérkezett HyperX áprilisi főkiadása, a HX-V4. Ma már 28-adika van, így csak éppen, hogy befért a ROM az áprilisi szekcióba. Tulajdonképpen nem várhatunk forradalmi újdonságokat, mivel a konkurensek már alkalmazták a legtöbb…..
 Diavetítés funkció a főképernyőn!   Ismét egy új funkció érkezett a telefonunkra, sőt, ez is az 5800 v50-es firmware-éből. Csak jó ez a Nokia, szinte több újdonságot kapunk tőlük, mint a Samsungtól. Sajnos. A patchért pedig köszönet jár Liamstears-nek, akitől már…..
Nagymennyiségű programok telepítése könnyedén   Az Autoinstaller programoknak csupán egyetlen feladatuk van, de rendkívül hasznos: több programot telepíthetünk egyszerre. Ezzel a megoldással rengeteg időt takaríthatunk meg magunknak. Gondoljunk csak arra, hogy egy Hard Reset…..
Elkészült Faenil legújabb munkája: N2O JC1   Figyelem! Ha szeretnéd Faenil N20 JC1 munkáját magyar nyelven is használni a telefonodon, nincs más dolgod, mint szavazni Faeil oldalán! Minél több szavazatot gyűjtünk össze, annál hamarabb fog elkészülni a magyarítás!…..
Egyedi widgetek kérésre   PhoneTorch gyorsindító szabi113 kérésére, és Sygic gyorsindító widget Pityesz kérésére Különböző stílusú PhoneTorch, illetve Sygic gyorsindító widget   Sygic widget…..
 Elérhető az új HyperX ROM   HyperX új szokásához híven megint a kiadás előtte feltöltötte az új ROM-jának a changelogját, így már most tudjuk a változásokat. Az új ROM nem hoz nagyobb horderejű változásokat, inkább csak egy javításokat eszközölő frissítésnek…..
 Immáron az összes firmwarre telepíteni tudjuk a trükköt   HyperX a V3-16-os főzött ROM-ja egyik nagy újdonsága az volt, hogy be lehet állítani a telefonon, hogy milyen legyen a fókuszálása. A kamera gombot félig lenyomva belövi a távolságot, így akár gyönyörű…..
 Ismét nagy ugrás az i8910 HD történetében   Újra birtokba vehetünk egy új HyperX ROM-ot. A mostani ROM több szempontból is figyelemre méltó, illetve több újodonsággal is találkozhatunk. Először is egy teljesen új számozást vezetett be HyperX, így mostantól a…..
 Végre videózhatunk HD felbontásban eldobott képkockák nélkül!   A telefon talán egyetlen hatalmas hibája, hogy pont azt nem tudja kifogástalanul, amivel hírdették: a 720p-s HD videófelvételek szaggatnak, az átlagos framerate pedig 21-22 fps környékén mozog, amit valljunk…..
masek 2010.03.14 19:41:49
@HegoHD: köszi, télleg jó lett 12db-en - csak persze halkabb.. megpróbálom feljebb tolni 18, majd 24-re, hátha még úgy se sípol..
 Közelít a legújabb HyperX ROM   A Speed verzió újításai után hamarosan érkezik a teljesértékű verzió is. HyperX már publikálta a változásokat, de még fejlesztés alatt áll a 2.1-es verzió, mert rengeteg új lehetőség nyílt a módosításokra. Ugyebár immár…..
 Hihetetlen gyors alternatív menü   Akik rengeteg programot telepítenek fel a telefonjukra, észre vették már, hogy a gyári menüben az Alkalmazásokba belépni nem túl kellemes dolog. Ha ide egy kicsivel több programot helyezünk, akkor az Alkalmazások mappa megnyitásának ideje…..
 Apró módosítások   Apró változásokat kellett eszközölni HyperX-nek az új Speed ROM-on. A megváltoztatott Zenelejátszó téma, illetve a Nokia X6 Rádió alkalmazásának integrálása komoly gondokat okozott. Így itt van a javított verzió. HyperX Speed 2.11 changelog:…..
masek 2010.02.27 09:06:04
@Muveszur: ja, és a ferrarit megtaláltam, lementettem, köszi!:)
masek 2010.02.27 09:28:35
@Muveszur: akkor melyik melyik?:) alapképernyőn ujjal jobbra-balra huzogatás az a 3D-navigáció?
 Videón HyperX legújabb főzött ROM-jának előzetese   A Speed verzió szerelmesei most nagyon örülni fognak, mert készül a legújabb verzió. Az új verzió a sokan méltán legjobbnak mondott Taiwan alapot kapja meg. Így mostantól a JAVA alkalmazások is hihetetlen sebességgel…..
 Megjelent a legjobb fájlkezelő legújabb változata   Amikor egy hack leírását közöltem, mindig megemlítettem az X-plore fájlkezelő nevét. Gyakorlatilag mindent tud, talán nincs is olyan funkció, amit nem tartalmaz a program. Most megjelent az új frissítés, az 1.4-es…..
 Hamarosan elérhető Symbianra is a híres felület   Bizonyára sokan hallottatok már az SPB Shell-ről, aminek köszönhető WinMobile-os telefonunkat teljesen átszabhattuk. Talán a programnak köszönhette a WinMobile, hogy életbe tudott maradni, mert a saját gyári felület…..
 Immár a zseblámpaként is használhatjuk a telefonunkat a program segítségével   Bizonyára sokak fejében felvetődött, hogy ha LED-es vakut tartalmaz a telefonunk, miért nem került bele a telefonba a zseblámpa funkció. Nos, a Samsung nemrégiben erre azt válaszolta, hogy…..
masek 2010.02.16 07:00:20
Művészúr!
ide felraktam a cuccost:
www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=c3ba9171b8eb2edf0c9020df9ed9df35&file=Smartphoneware.FunFlash.v1.0.S60v3.v5.SymbianOS9.x.Unsigned.Cracked-FoXPDA.rar

Smartphoneware.FunFlash.v1.0.S60v3.v5.SymbianOS9.x.Unsigned.Cracked-FoXPDA

ha gondolod áttükrözheted magadhoz.
működik faszán, most raktam fel.
 Az utolsó fázishoz érkezett a program Örömmel jelentem, hogy a Project a magyarokért program megvalósításának utolsó szakaszához érkeztönk. Már csak apróbb finomhangolások, tökéletesítések következnek, utána kiadom a végleges verziót.Néhány szerencsés tulaj…..
 Ízelítőt láthatunk Joker2009 legújabb munkájából   Joker2009 újabb animációval érkezik, ezúttal sem kell csalódnunk...Sőt személy szerint nekem az állam is leesett, miközben megnéztem a videót. Úgy gondolom, hogy innen a HTC Sense UI időjárásanimáció már csak…..
 Elvileg holnap jön a Nagy Nap   Holnap, azaz 2010. január 29-én, végre eljön amire vártunk. A Samsung hivatalosan is elérhetővé teszi a legújabb firmwarét az Egyesült Királyságban. Ha tényleg elérhető lesz, akkor a Samsung tartja magát az ígéreteikhez, mivel még…..
 Gyors és állandó elérés a telefon hivatalos ROM-jainak letöltéséhez   Sok probléma van azzal, hogy a telefonra megjelenő hivatalos firmwarek nagyrésze csak RapidShare-n elérhető. Itt várni kell a letöltéssel, sőt, rengetegszer van olyan, hogy hosszú órákon keresztül…..
 Hogyan telepítsük fel a Nokia navigációs programját telefonunkra?   A Nokia néhány napja bejelentette, hogy ingyenessé teszi a navigációs programjának, az Ovi Maps használatát. A döntést jelentősen befolyásolhatta, hogy a Google elsőként kínált az Egyesült…..
 Hamarosan elérhetőek az új animált widgetek!   Úgy tűnik, egy újabb fejezet elé érkezett a widgetkészítés. Joker ma közétett egy videót az új munkájáról, melyben különféle animált widgeteket mutat be. A videón rengeteg widget látható, egyszerű…..