Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dalla

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
6. rész.. nemsoká 10 meglesz ^^ puszíí lowe (L)   Nagy nehezen elindultunk a koncertre, és az első sorba jutottunk. Jöttek a TH-s srácok és mindenki tombolt, nagyon jó koncert volt! Mikor vége lett a koncinak a fiúk autógrammot osztogattak, és közös képeket csináltak a…..
5. rész, elég béna elég szar elég rövid, de rész. xD  Kimentem cigizni, Dalla pedig utánam jött. -Mizujs? hogy vagy? :) -Mosolygott rám-Köszike élek még, csak Tom felbaszott.-Néztem ki az ablakon-Mivel?.-Kérdezte-Bunkó velem, egy seggfej.. - Nevettem -Jah xD Hát ne…..
itt a 4. rész jó olvasást ^^. :)    -Minek jönnél?.-Kérdeztem hirtelen-Mert csak ismerkedni.-Válaszolta zavarosan-Hát jó, gyere.-Mondta Georg majd behívta a szobába*Közben Billéknél*-Na nincs kedved elmenni sétálni valamerre?.-Mosolygott Meli Billre-Nem, most nincsen…..
  -Ömm igen kicsit átjöttek.. ugye nem baj? :) - Nézett rám Meli aranyosanGondoltam, jobb lesz ha megengedem legalább nem fog haragudni a tegnap miatt.-Jó nembaj..-Mondtam egy erőltett mosollyal.-Én felöltözök aztán jövök, oks?.-Kérdeztem tőlük-Nem muszáj.-Vigyorgott…..
 Halíí emberek:D TWO rész xD:D jó olvasást puszíí ♥  -Melii ideje lenne felkelni.- Szoltam mérgesen- rég ott kellene lennünk, tudod mennyien lesznek?Erre kipattant Meli szeme 10 perc alatt készen volt, majd beszolt a szobába : Indulhatunk..Mire én is készen…..
Nah halíí.. Itt az első részecske:D Rem tetszeni fog, és irtok nekem komit ^^  -Istenem csöngessenek már kíííí.. - Nyűglődik Dalla a legjobb barátnőnk a padban-Nyugii már csak 3 perc. - Mondtam sóhajtva-Summer, summer, summer és végeeeeeeeeee. - Ugrott fel az osztály…..