Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agnieszka

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy Ágnes Olga Emlék 2021.08.16 18:19:29
A Nap, mintha lágy fényű, aranyló szíved lenne, fölém borul. Olyan, mintha Te szeretnél, s nem a Nap #emlek..
Boldog Új Évet! Kívánunk kedves ügyfeleinknek, érdeklődőknek, az oldalunkat olvasóknak sok sikert, szép élményeket a 2019-es Esztendőre. Valósuljon meg minél több szívből jövő álom. Egy ilyen álom lehet egy sikeres vállalkozás működtetése. Hiszünk a vállalkozásokban, mert sokféle módon építően…..
Magyarországon szinte minden vállalat számára ismert, hogy amennyiben személyes adatokat kezel, biztosítania kellett 2018. május 25-i határidővel, hogy megfeleleljen az Európai Általános Adatvédelmi Rendeletnek, azaz a GDPR-nak. A GDPR megfelelés biztosításának első lépése, hogy azonosítani…..
    Ma van a Nemzetközi Nőnap  Ilyenkor szoktak a férfiak hirtelen észbe kapva átadni egy szál virágot közeli hölgyismerőseiknek. Zoltán nevű barátaikat meghívják egy sörre. Aztán megnyugodnak, hogy ők minden tőlük telhetőt megtettek, és a dolgok épp úgy mennek tovább mint addig.   Ritkán jut…..
agnieszka 2018.04.05 20:05:19
A kezed, A szemed, A szíved, A lelked...
Nagy Ágnes Olga Tél 2015.12.30 11:15:51
Én nem nyúlok ki Feléd Te nem nyúlsz ki felém Beállt a tél Lelkeinket, mint szél a száraz leveleket szétfújja a sors...
Két, fehér, lágy fényű csillag vagyunk az éjszakában, a hajnali csendben, ahol minden olyan lassan mozog. Szívünk nyugtalan.   Millió évesek vagyunk már, fáradtak vagyunk. Távolról szeretjük egymást.   Két lélek, ugyanabból az anyagból való. Tudatunk összefonódik, szívünk egymásra…..
 Ilyen leveleket nem szoktunk közölni. Most is gondolkodtam rajta, de ha egy pici esélye is van annak, hogy ez igaz, akkor a blogon a helye. Nem egy tipikus szerelmi történetet szeretnék megosztani veletek, hanem egy búcsú történetét. A legfájdalmasabb búcsút. Megosztom veletek…..