Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voltamper

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly év vége óta kapható Németországban az E10 jelű üzemanyag, ami a szuperbenzin mellett legfeljebb 10 százalékban bioetanolt is tartalmaz. Az elmúlt hetekben világot látott felmérések szerint a gyakorlatban a hangsúly a „legfeljebb” szóra tevődik: a vizsgált kutak…..
voltamper 2011.03.12 09:09:26
@srank: Így van.Nincs rajta haszon. De semmi se romlott el tőle, és még átalakító sem kell hozzá.
Szokatlan bejegyzés lesz, elnézést kérek mindenkitől, leginkább magamról és magamnak szól. Miután pár hete tényleg nagyon kedves, már-már elcsábulásra késztető módon invitált rendszeres szerzői közé a Magyar Nemzet, ma leleplezőnek szánt cikkében még a címsorban is helyet…..
"A bölcs más kárából tanul, az okos a sajátjából, az ostoba a sajátjából sem."Az országgyűlés első napján kiderült, hogy az maszoposak ostobák, bár ezt tudtuk eddig is. Ott folytatták ahol abbahagyták. Viszont az is kiderült, hogy sem Sólyom, sem a fideszesek bizony…..
voltamper 2010.05.16 16:39:12
@TaTa86.: A repülő tojás két év dutyi??? Jujjujjajjajj... :-). :-).
voltamper 2010.05.16 17:14:36
@Herr SturmLiberator: Ilyen válságos időkben azt is meg kell becsülni.
Meglehetősen egyértelműen fogalmazott parlamenti nyitóbeszédében a köztársasági elnök: Sólyom László egészségtelennek, problematikusnak, sőt aggályosnak tartja a Jobbik parlamentbe kerülését. Elnézést, Köztársasági Elnök Úr, de ne tessen a frakcióra haragudni! Ezeket a…..
Számháború nélkül is kijelenthető, hogy valódi tömegek egyértelműen a Fidesz és a Jobbik rendezvényére voltak kíváncsiak. Már az „előénekesek” jelezték, hogy a mai nap a szemet szúró különbségekről fog szólni az azonos időben ünneplő két pártnál - annál…..
voltamper 2010.03.15 18:29:57
@Ordnassac: Nemtudom. A FIDESZNÉL
jobban félnek attól hogy a jobbik felé is
x-elnek. Viktor ezt kétszer is remegő
hangon jelezte(akkor lesz csak..blablabla
ha minkét helyre a Fideszre teszik az x-et).
Vagy valami hasonló. A FIDESZ CSAK
veszíthet szavazókat napról napra.
Ha egyszer látnák "fotoshopp" mentes
közvéleménykutatást...........
voltamper 2010.03.15 18:35:29
@Balt: Valóban. De az én emlékeimben
élénken él amikor Kupa úr nagy médiafelülettel támogatva jelentette be
hogy akik az első körben rájuk voksoltak
azok a másodikban az MSZP-re tegyék.
LÁTVÁNYOSAN.Erre gondoltam.
Amikor elkezdtem írni ezt a blogot, tényleg nem tudtam, hogy mire számíthatok. Nem sejtettem, hogy mennyire magával ragad a rendszeres írás lehetősége, mennyi értékes hozzászólást kapok, és azt sem hittem, hogy ezeken túlmenően leginkább a személyemmel kapcsolatos, hol kicsit, hol…..
voltamper 2010.03.07 15:47:42
@quell: "Nagyjából" mindenki tud
ezt azt a "közvélemény-kutatásról,
ami a hamiskártyázás "hivatalos" mocsaras terepe.
Ha lesz erről objektív írás én azt mégiscsak
TG-tól várnám.
Tisztelettel. VA
Sejtettem, hogy előbb-utóbb az MDF-fel kapcsolatban valamit már el kell találnom. Miután az utóbbi időben többször tévedtem az előrejelzésben, hiszen a párt 2004 óta rendre átbillent a küszöb felett, ezúttal a szokásosnál is óvatosabbnak kellett volna lennem. Ennek ellenére egy…..
Bizonyára - velem együtt - sokakat meglep, hogy most már napok óta tartósan a Jobbik vezeti ennek a blognak a szavazását. Több ezer voks érkezett, s bár természetesen egy ilyen szavazás nem lehet reprezentatív, és közismert az is, hogy a Jobbik nagyon erős (felülreprezentált) az…..
A blog szerkesztői nagyon várják már, hogy a pártok elkészítsék és publikálják kampányfilmjeiket, mert ez lehetőségek minden korábbinál szélesebb tárházát nyitná meg a kreatív alkotók számára. Egyelőre a kampányfilmek még váratnak magukra, viszont a blog első…..
voltamper 2010.02.04 19:07:24
Lángoló Gitárok A Nap Szara 2009.06.18 17:25:43
Ha valaki esetleg nem értené, hogy miért tart ott a magyar zeneipar, ahol éppen tart, azaz a béka segge alatt hat méterrel, benne a fekáliában nyakig, az vessen egy gyors pillantást erre a sajtóközleményre, majd a Műre, amiben a könnyűzene minden gyermekbetegsége előjön, inkluzíve…..