Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tafaya

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Termékfejlesztés @ Élesztő:Főzdefeszt szervező és gerillából lett sörfőzdés áll a pultnál:- Tomi, nem csinálsz valami búzasört a fesztre? Búzatematika lesz.- De.- És teszel bele sok amerikai komlót?- Teszek.- Rendben...
A Walmart legalábbis elkezdte kiszórni a készleteit, 97 dollárért kínálja az iPhone 3GS-eket két éves AT&T hűséggel. Az iPhone 3G forgalmazása, hasonlóan a tavalyi levágáshoz, a pletykák szerint megszűnik.A hírek szerint az Apple június 7-én egyébként is csökkenti a 3GS…..
Tafaya 2010.05.26 12:44:17
@andrasb: A T-Mobile-t ismerve inkább emelni fog a 3GS árán, hogy a 3G olcsóbbnak tűnjön
Appleblog Jó nekünk az iPad? 2010.01.28 09:12:00
Tegnap Steve Jobs személyesen mutatta be azt a terméket, amire állítólag eddig a legbüszkébb. Megpróbálok fogást találni rajta, kitalálni, hogyan viszonyuljunk ehhez a 24-szer 19 centis, 1,3 centi vastag valamihez, ami nagyjából olyan, mintha a MacBook Air billyentyűzetét és…..
Igazi forradalmi változások szemtanúi vagyunk, napról-napra érzékelhető az amerikai cég közeledése. Emlékezzünk vissza, pár éve még azért sírtunk, mert egy távoli kis légypiszokként éreztük magunkat, valószínűleg Apple-szempontból egyébként jogosan. Azóta azonban egy…..
Idióta amerikai perek rovatunk újabb részéhez értünk, ezúttal Arthur Firstenberg ügye van napirenden. Arthur azért fordult bírósághoz, mert szomszédja a kérésére sem kapcsolja ki az iPhone-ját, laptopján és a telefonon is wifizik, valamint éjszakára is töltőre teszi a…..
Na és ez lesz, ha Sixx beszerez még egy macskát...
Cicanapló Nem fenékig tejfel 2009.10.22 15:03:00
Az élet, ha az ember nem tenyésztett macskát vásárol több tízezer forintért, nem lesz mindig egyszerű a macskákkal. Aki régóta olvassa a blogot, a legelső bejegyzésben már értesülhetett Szonya nagyon szomorú sorsáról, később Kosztya is elkapott valami lázas betegséget –…..
Appleblog Szerda: Live from London 2009.09.08 12:41:00
Most lett hivatalos, egyből meg is írom nektek: holnap, az iPodok bejelentését egymástól 1500 kilométeres távolságból nyomjuk majd Ádámmal. Ő otthonról, a lakásából, én meg Londonból, a Chiswell Streetről, ahol élőben nézem majd az Apple európai prominenseivel a San…..
Ez a Rogers vagy tiszta idiótákból áll, vagy az Apple a kanadai szolgáltatóra bízta az új iPhone 3GS hírének pletykaszintű terjesztését. A mobilcég honlapján ugyanis már múlt héten is felbukkant a 8 gigabájtos modell, most meg egy újabb táblázattal gazdagodtunk, amiből…..
Tafaya 2009.08.11 11:58:15
@Malachi: Akkor irány külföld :)
Igaz-e, hogy ha kávét kérünk szódával a zserbó cukrászdában, vagy fordítva tesszük le a villát evés után, akkor idősebb hölgyek vezetnek be minket egy szobába, akikkel játszani kell és ezért még fizetnek is? Sokakat érdekel a pénzszerzési lehetőség, a neten fórumok…..
Tafaya 2009.08.04 17:55:18
@EMP: Nem háton, hanem a karjára, mindkettőre, el is tört. Ha jól emlékszem, a Szolnok Megyei Néplap-ban jelent meg a hír (asszem ez volt a neve), a 90-es évek környékén.
Mára vártuk, de most tudtam meg, hogy elmarad a bejelentés. Forrásaim megerősítették, hogy hétfőn, azaz július 27-én jelentik be a magyar iPhone 3GS árait és a forgalmazás kezdeti időpontját. A T-Mobile és az Apple ígérete, azaz a júliusi megjelenés garantált, szóval…..
Tegnap jöttek ki a hivatalos számok, amikből kiderült, hogy az Apple egyik legjobb negyedévét zárta. Nőttek a Mac-eladások, több iPhone ment el, mint tavaly, az iPodok forgalma viszont hét százalékkal csökkent. Pedig az mp3-lejátszóból eddig szinte mindig több fogyott, mint egy…..
Tafaya 2009.07.23 14:36:06
@andris|bandis: Júliusban :)
Lesz itt memória bőven, a kaliforniai cég félmilliárd dolláros üzletet kötött a Toshibával, a flasheket az iPodokhoz és az iPhone-okhoz használják majd. A japán partner a világ második legnagyobb memóriaszállítója, de az Apple az elsőszámúval, a Samsunggal is jó kapcsolatokat…..
Tafaya 2009.07.23 12:59:21
@mcs: Augusztus 1-én már többet fogunk tudni :)
Bocs, ennyi a hír. És ez sem hivatalos, csak az Apple- és T-Mobile-közeli ismerőseim elszólásainak a közös halmazából lehetett azt kiolvasni: még ma sor kerülhet a sajtótájékoztatóra, ahol bejelentik a telefont, a részleteket, az árakat, mindent, amire kíváncsiak vagyunk, és a…..
Tafaya 2009.07.20 19:15:36
@Malachi: Beelőzik a T-Mobile-t? :) Mondjuk nem lesz nehéz a "lábonlőtt" csigát lekörözni:)
Tafaya 2009.07.21 00:10:53
@szakacsj: szerintem csak simán bal****ok. Azon se csodálkoznék ha jövő júliusban jönne ki a 3GS, mert hát azt nem írták, hogy melyik július...
Megbízható források megerősítették, hogy ha nem is a hónap elején, de a következő hét végétől már kezdhetjük várni az iPhone 3GS megjelenését itthon is. A tárgyalások ezzel kapcsolatban még nem zárultak le, így sok kérdés továbbra sincs eldöntve, egy azonban biztos: az…..
Tafaya 2009.07.02 12:36:36
@kartonbagoly: Digitális fényképezőgépeknél is így van, csak ott aki újat akar venni, az olyan áron árulja a régit, hogy érdemes legyen megvenni. Amit látok 3G használt árakat, nem sok közük van ehhez... Akinek van iPhone-ja, az valszeg tudja hogy minden évben kijön majd egy új verzó, felkészülhet rá, hogy vagy csak többévente vált, vagy kénytelen lesz nyomott áron eladni a régit.
Júliustól, vagyis tegnaptól emelkedett az ÁFA 20-ról 25 százalékra, ezt mindenki tudja. Ez körülbelül 4,2 százalékos emelést jelent az eddigi bruttó árakhoz képest. Nem úgy az iPhone esetében. A T-Mobile ugyanis az áfaemelést ármódosításokkal tarkítva oldotta meg, vagyis…..
Tafaya 2009.07.02 09:16:50
@Dervenkál Egon: Szinte biztos, hogy igen. Még jól lehúzzák őket a 3GS előtt. Én is gondolkodtam, hogy ha kijön a 3GS veszek normális áron 3G-t, de nem hiszem hogy a T-Mobile normális áron fogja adni. Valahogy nem hiszem el ezt egy olyan mobilcégtől, ahol Domino csomagban drágábban lehet készülékeket venni, mint kártyafüggetlenül...
A magyar T-Mobile-os kapcsolatom nem nyilatkozott az ügyben, tartok tőle, hogy egyelőre ők sem tudják az árakat. A birodalom nem adta még tudtukra.Azonban van már néhány ár Európából, Hollandiában például nem csinálnak ekkora titkot a dologból: gnl linkje szerint a 30 eurós…..