Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bicepsz Kapitány

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A videó megjelenése óta folyamatosan kapom az e-maileket, hogy hol lehet kapni ezt a játékot? Ez azt jelenti, hogy igazából már sehol. Nem igazán tudom miért tűnt el annyira a boltok polcairól valamint miért akarnak ennyien Saddam ellen bokszolni? Mindenesetre aki továbbra is…..
Üdvözlettel köszöntök minden kedves hallgatót, akik megjelentek mai biológia előadásomon, mely immár az 1542.! Bizony! Már itt tartunk. Mit is mondjak, gyorsan elszállt az az 50 év amit a biológia ágán tevékenykedtem. Sok előadásom volt már. Beszéltem a kétfejű anbobos kutaros…..
Ez itt Microsoft Sam rapje a Virtual Singers-sel. Microsoft Sam pedig egy program egy nagyon érdekes program, aki elmond bármit amit beírsz neki. Élvezzétek. A Videót köszönyjük Dante-nak!..
Jó napot!Ugyebár múltkori adásunkból kiderült hogy a hajléktalak Lajos és barátai nem bírták Veronikát, a színes tévét bekapcsolni, és két szakértő, Dr. VoltAir és Dr. Wattson elmondták hogy Lajos idióta, mert a fába fúrt lyukakba amibe a TV dugóját rakták, nincs áram,…..
Ydal' s Absourd World Dzsoni só! 2009.06.23 20:36:53
-Üdvözlök mindenkit!Ez itt a Dzsoni só! És van egy fontos bejelenteni valóm: Én Dzsoni vagyok és ez itt az én műsorom! Itt aztán nincsenek titkok! Fény derül az igazságra. Legyen szó megcsalásról, szakításról, családi válságról, húsipari vészről, vagy éppen a busz index…..
           Ezennel hivatalosan is bemutatom Nektek/önöknek Barkács Béla bácsit!Lehet BB bácsinak becézni mert az úgy rövidebb és nem használ annyi levegőt és egyebetŐ az, aki segíteni fog Nektek/Önöknek mindenféleségben, amit…..
Szerbusztok!Úgy döntöttem kezdésként első nagy sikerszámként, mely folytatásos sikersorozat lesz remélem, Ezeregy mester címmel indítok egy olyan rovatot, melyek hasznos tanácsokkal(???) és egyéb nyalánkságokkal szolgálnak a kedves olvasóknak. El is készült egy kép a rovat…..
Ydal' s Absourd World Help Wanted! 2009.06.19 11:17:21
Sziasztok! Szueretném, ha valaki társaulna hozzám, és társzerkesztőként foglalatoskodhatna BLOGomban. Természetesen feltételeim is vannak, melyeket a következő bejegyzésemben teszek közzé.Várom a jelentkezéseket!Köszi..
Üdvözlök mindenkit!Ezennel hivatalosan is elindítom, illetve folytatom BLOGomat, melyet elkezdtem régebben. Itt meglátogathatja az, aki kíváncsi arra, mi várható itt:   http://hotrodandmuscle.spaces.live.com/blog/Az a célom hogy szórakoztassak minél több szórakozni vágyó…..