Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brigikehhh

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Almost a Fairytale Asd 2009.10.03 22:51:00
Rég nem blogoltam már.Nos azért,mert nincs kedvem.Könyörgöm élni sincs kedvem,nemhogy blogolni...Pedig eddig mindig vártam,hogy leírjam mi történt velem,de most...Nah azért mégiscsak írok valamit xDTegnap kertiparty volt,anyuék elhívták a haverokat,és beszélgettek,meg csinálták…..
Hogy is kezdődött...Fogalmam sincs,szóval vágjunk bele a közepébe xDAz a barackozás,meg a cseresznyézés...xDMsnezés....Na az igen...!Mindenkinek írtunk xD Aki csak fentvolt xD Brigi osztott mindenkit xD Én meg röhögtem xD MyVip-ról felvettünk csomó mindenkit,és szórakoztunk…..
Nah csak azért írok,mert megígértem :PRövid leszek,mert semmi érdekfeszítő nem történt...Gépeztem,takarítottam,meg untam a fejem...Brigivel msneztem,és úgy volt,hogy megyünk bicajozni,de mégse,mert a [CENSORED]-jával msnezik..Elmentem hozzá,és néztük vipen,hogy kik lesznek az…..
AlapokValódi név: Titok :P Nicknév: Suliboszi Becenevek: Zsazsa,Netty,Zsani Kor: 14 Születési hely: Szeged Lakhely: Titok ez is :P Kivel élsz együtt: Szüleimmel és a Macsekommal Királyfival :D Horoszkóp: Nyilas Kínai horoszkóp: Kutya ^^, Iskola: Most kezdem a gimit :D ♥ Vallás:…..