Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sajtocska ♥ ^^

7 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nagyon tudtam elaludni, de aztán nagysokára sikerült.. Reggel Zsú csörömpölésére ébredtem fel és kivánszorogtam megnézni hogy mit csinál.. Ekkor láttam csak meg hogy Tom van itt...-Te mit keresel itt?.-Kérdeztem Tomtól-Zsúhoz jöttem.-Felelte flegmán-Oké. Na csá.-Mentem…..
Várom leveled, hogy talán újra szeretsz Hisz jó lenne újra veled.. Mással nem jó.. hisz téged szeretlek Téged  soha el nem feledlek Azt hiszem ha fáj a szív, nincs rá gyógyír Csak egy szó.. S talán tudod melyik.. Csak egyszer lépnél hozzám és mondanád nekem: Édes drága…..
Sajtocska ♥ ^^ 2009.08.03 15:01:30
Sajtocska ♥ ^^ 2009.08.03 15:02:04
6. rész.. nemsoká 10 meglesz ^^ puszíí lowe (L)   Nagy nehezen elindultunk a koncertre, és az első sorba jutottunk. Jöttek a TH-s srácok és mindenki tombolt, nagyon jó koncert volt! Mikor vége lett a koncinak a fiúk autógrammot osztogattak, és közös képeket csináltak a…..
5. rész, elég béna elég szar elég rövid, de rész. xD  Kimentem cigizni, Dalla pedig utánam jött. -Mizujs? hogy vagy? :) -Mosolygott rám-Köszike élek még, csak Tom felbaszott.-Néztem ki az ablakon-Mivel?.-Kérdezte-Bunkó velem, egy seggfej.. - Nevettem -Jah xD Hát ne…..
itt a 4. rész jó olvasást ^^. :)    -Minek jönnél?.-Kérdeztem hirtelen-Mert csak ismerkedni.-Válaszolta zavarosan-Hát jó, gyere.-Mondta Georg majd behívta a szobába*Közben Billéknél*-Na nincs kedved elmenni sétálni valamerre?.-Mosolygott Meli Billre-Nem, most nincsen…..
  -Ömm igen kicsit átjöttek.. ugye nem baj? :) - Nézett rám Meli aranyosanGondoltam, jobb lesz ha megengedem legalább nem fog haragudni a tegnap miatt.-Jó nembaj..-Mondtam egy erőltett mosollyal.-Én felöltözök aztán jövök, oks?.-Kérdeztem tőlük-Nem muszáj.-Vigyorgott…..
Nah halíí.. Itt az első részecske:D Rem tetszeni fog, és irtok nekem komit ^^  -Istenem csöngessenek már kíííí.. - Nyűglődik Dalla a legjobb barátnőnk a padban-Nyugii már csak 3 perc. - Mondtam sóhajtva-Summer, summer, summer és végeeeeeeeeee. - Ugrott fel az osztály…..
 Halíí emberek:D TWO rész xD:D jó olvasást puszíí ♥  -Melii ideje lenne felkelni.- Szoltam mérgesen- rég ott kellene lennünk, tudod mennyien lesznek?Erre kipattant Meli szeme 10 perc alatt készen volt, majd beszolt a szobába : Indulhatunk..Mire én is készen…..
Sziasztok! :)  Először is egy kis bemutatkozást szeretnék írni, hogy milyenek vagyunk valójában! :) A nevem Beáta, de csak BEJJA!! :D Hevesvezekényi emberke vagyok.:D 15 éves vagyok, és szeretem az állatokat:) Van egy Kutyum ♥Gombóc egy cicám ♥ Kormii…..