Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Deedee

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úristen! Homoszexualitás! Védd a kúlód! Köszi Anna! :) ..
Úgy tűnik, már csak a Jóistenben reménykedhetnek azok a szerencsétlenek, akik akaratuk ellenére K&H-s SZÉP-kártyán gyűjthetik a hamburgerre valót. Zoli futott egy kört a véres kardjával, de sem a PSZÁF, sem a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nem tud javítani a…..
Bizonyára sokan emlékeznek még arra a nyilatkozatra amit egy ismeretlen bróker adott a BBC élő adásában, amelyben többek között azt is megemlítette, hogy nem a kormányok hanem a Goldman Sachs uralja a világot. Az interjú különböző reakciókat váltott ki, a műsorvezetők sem…..
Dr. Deedee 2012.01.04 12:51:15
@Tapogatott Kukorica: A közgazdaságtannal foglalkozó könyvekben pontosan az a fajta működés és elmélet van leírva, ahogy egy vezető elit az egész rendszert láttatni akarja. Képzik ezerszámra a "közgazdászokat", akiknek a pénzvilág tényleges működéséről fogalmuk sincsen (a pénz "keletkezéséről" meg aztán pláne), persze nagyon jól tudnak függvényeket elemezni meg abból "jósolni", aztán a tanult elvek alapján. Aztán a jóslat vagy bejön vagy nem. Na hát kb. erre jó ha olvasgatod a közgazdasági könyveket.
Dr. Deedee 2012.01.04 13:15:01
@Tapogatott Kukorica: Hát én azt mondom, hogy azért, hogy a saját hasznodra fordítsd, elég magas szinten át kell látni, ami nem feltétlen erőfeszítés kérdése. A közgazdaságtant tanulók 90% a büdös életben nem fogja átlátani a rendszer tényleges működését. Ahhoz hogy profitálj belőle, azért el kell kissé rugaszkodni a tanultaktól és bizony látni kell a rendszer hibáit és az ok-okozati összefüggéseket, amit bizony a bankár világ elitje "alakít".
Dr. Deedee 2012.01.04 14:14:44
@Tapogatott Kukorica: Egyet is értek meg nem is :). Egyetértek, mert a hibákat valóban nem csak a bankárok képesek felfedezni. Ellenben ezen hibák kijavítása nem is olyan egyszerű, hiszen a nemzetközi pénzkartell (nevezzük így), sanszosan nem fogja ezt engedni, hiszen neki a jelenlegi felállás az "üzlet". Helyette nyomást gyakorolnak, pl. leminősítésekkel, médián keresztül stb. stb., hogy még a kedvedet is elvegyék attól, hogy nekik nem tetsző húzásokat csinálj. Mi is történik mostanság az országban?
Azt hittem, hogy hoax a "Kuti Erika r. szds.bűnmegelőzési főelőadó Kiskőrös Rk." aláírással az éterben kerengő, továbbküldésre buzdító levél, de azért feltárcsáztam a kiskőrösi rendőrkapitányságot, mire kiderült, hogy a mail abszolúte valódi, a szerző…..
A Homár talán túl sok pizzafutáros filmet látott életében, a szakma képviselőit mindenesetre tiszteletteljes félelemmel kezeli, így különösen imponált, hogy Z. milyen akciókra volt képes, pusztán amiatt, ahogy a nagyon kis borravalót egy futár visszaadta neki, egy bónusz…..
A nagykőrösi kamu akadálymentesítésről szóló posztunk után megkeresett minket az önkormányzat tanácsadója és orrunk alá dörgölte a hülyeségünket, meg a lépcső aljára szerelt csengőt. Joggal tette ezt, úgy látszik Egyéves Önkéntes jól lefotózott mindet a bejárat…..
A veszprémi kézilabdásgyilkosság megintcsak feladta a szokásos leckét a magyar sajtónak: mi a teendő olyan esetben, amikor egy esemény szereplői szinte biztosan cigányok, sőt ez az, amiről "mindenki beszél"? A válasz elméletileg persze egyszerű: ahogy soha nem…..
Mára már lerágott csont és lezáródott politikai csörte a miskolci rendőrkapitány ügye.Pár napig még beszédtéma lesz, aztán belemerül az össz-magyar tisztán gondolkodó tudatba, hogy a miskolci rendőrkapitány nem rasszista, ő csak tényeket közölt.Egy kis ejnye-bejnye, de az is…..
Az emberiség történelme (számos más párhuzam mellett) úgy is felfogható, mint folyamatos harc, kutatás és kísérletezgetés az egyre hatékonyabb (és olcsóbb) energiaforrásokért. Már a nagyon távoli őseink is azon izmoztak, hogy száraz fűszálak helyett olyan faágakat rakjanak a…..
"A Lufthansáról alkotott véleményem? Vízfejű multi, cselekvésre képtelen, felelősséget maximálisan elhárító, udvariatlan, tájékozatlan, arctalan, fogáspont nélküli, zsírosan csúszós hájtömeg, az ügyfelet semmibe vevő társaság." Mi gerjeszt egy kisgyermekes apát…..
Rémálom blog Scientology alert 2008.12.01 20:32:00
Csak egy apró figyelmeztetés mindenkinek, aki a BME/ELTE felé a hídfőtől vezető sétálóutcán kialakult kis ideiglenes karácsonyi vásárban közlekedik a közeljövőben: egy szcientológus kirendeltség is kitelepült oda, Ingyenes stressz teszt álnéven. E-méter, Dianetika,…..
A százas zsepi köddé vált, mint a 2 decis tejföl, a 20 szálas cigi vagy a fél literes korsó sör. A Homár megnézte az itthoni adagot és valóban: az eddigi nagy 100-as felirat helyett csak a termékleírásnál szerepel, hogy a csomagban valójában csak 90 db zsebkendő van.Úgy…..
CsakNorrisz 2 hónapja vár a Közlekedés Biztosító Egyesület döntésére és a biztosítás kifizetésére, pedig a balesete egyértelmű volt: a károkozó másik fél elismerte felelősségét és kész. Ehhez képest most folyik a felülvizsgálat felülvizsgálata, CsakNorrisznak pedig ki…..
Újabb szupergyors válasz érkezett Szentgotthárd polgármesterétől a Borhotelben éjjel kifagyasztott vendégek panaszára. Leveléből ugyan nem igazán derül ki, naiv ügyfél melyik állítása nem felel meg a valóságnak, ellenben megtudjuk, hogy 40 év után most először…..
Közkeletű legenda, hogy a reklámkreatívok, amellett, hogy szemtelenül sokat keresnek, mindezt úgy teszik, hogy közben ráadásul állandóan be vannak szívva. Én nem hiszek ebben, mert ha könnyűdrogokat használnának, egyszer-egyszer becsúszna valami váratlan megoldás is. Most azonban…..
India fogyasztóvédői még nem tiltakoztak a Homárnál, de minden pillanatban csöröghet a telefon Pitta leleplező felvételének közlése után. Az orosz húsostáskagyártók féltékenyen figyelnek, a darált medvetalpszállítmányok már uton vannak a pékségek felé. Levél alant:…..
Nyakig süllyedtünk a teafűben, ez itt a negyedik posztunk a Pharmaherb által forgalmazott Diabess teáról. Az elsőben leírtuk, hogy a honlapjuk szerint cukorbetegeknek ajánlják, a dobozban található tájékoztató szerint nekik pont nem. A másodikban megszólalt a cég, a harmadikban…..
Dr. Deedee 2008.11.21 13:42:31
 Az Aldi segíteni próbál azon kedves vásárlóinak, akik nem ismerik az arab számokat, de szerencsétlenek ezzel az üzenettel sem lettek kisegítve:Kedves Homár, tudtad, hogy a harminc százalékos leértékelés harminc százaléknyi leértékelést jelent? Hát én nem tudtam. Ezért…..
Dr. Deedee 2008.11.21 11:56:12
Dr. Deedee 2008.11.21 12:04:05
Klasszikus összeesküvéselméletes téma, hogy a gázszolgáltatók titokban nem "vizezik-e" a gázt. Egy csomóan biztosak benne, hogy igen, és a fűtőérték a valóságban egyre alacsonyabb. ("A fűtőérték nem más, mint egy köbméter normál állapotú földgáz…..