Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ingalili

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére a LUSH fantasztikus, illatos, szappanos, habfürdős csodatermékeit már senkinek nem kell bemutatnom. Tökéletes választás lehet egy hétvégi relaxáláshoz, egy szerelmes habfürdőhöz vagy akár egy stresszes hétköznap lezárásaként. Szeretem a filozófiájukat - engem ez…..
Szerencsére vannak olyan női kiegészítők, melyek minden szezonban megállják a helyüket, ilyen a balerina cipő is. Ezek a kényelmes és mutatós lábbelik tavasztól őszig szuperül kihasználhatóak, már csak magunknak kell kiválasztanunk a saját gardróbszekrényünkhöz legjobban…..
ingalili 2015.07.08 13:49:45
Az idei fürdőruha szezon sem maradhat el a legújabb trendek és fazonok bemutatása nélkül. Idén nem a testalkatunknak megfelelően szeretném Nektek prezentálni a legújabb trendeket - mert azt gondolom, hogy azzal mindenkinek tisztában kell lenni, hogy a saját alakjához mérten kinek…..
A kislányom egyre jobban kezd nőiesedni és teljesen meg van őrülve a pörgős szoknyákért, illetve a kopogós cipőkért. Szeretném meglepni egy különleges darabbal, amihez rengeteg keresgélés után a MiniLady oldalán meg is találtam a tökéleteset! Még én is tátott szájjal nézem…..
ingalili 2015.06.11 15:57:11
Szerencsére ma már rengeteg termék áll a hölgyek rendelkezésére az intim higiénia témakörében, ezért már csak a tapasztalatainkon múlik, hogy mi melyiket választjuk. Egy barátnőm ajándékának köszönhetően próbáltam ki a Softelle termékeit melyhez kapcsolódóan nagyon…..
ingalili 2015.06.01 20:12:59
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
ingalili 2015.05.27 12:52:31
A konyha veszélyes hely. Forró víz, forró olaj, forró sütő, tényleg. De van az emberi bénázásnak az a fokozata, a józan észnek a teljes hiánya, amire már nincs mentség. Bár becsúszott az összeállításba pár pinterest fail is, de legyünk őszinték, a képen látható alkotás…..
ingalili 2014.12.02 01:25:59
Az ötkarikás játékok világszintű partnere, a Procter&Gamble tavaly októberben ismét útjára indította 175 éves fennállásának legnagyobb kampányát, a „Köszi Anyu!” programot, mellyel köszönetet szeretne mondani az édesanyáknak kitartó támogatásukért,…..
ingalili 2014.02.13 11:53:59
3
Dobos Bence Flapo című alkotása nyitja meg a pályaművek sorát. Ügyességi-logikai játékkal van dolgunk, amiben egy golyót kell elirányítani a kijáratig, miután áthaladtunk minden világos pályaelemen (ezek azután eltűnnek). A feladatot a jól megtervezett pályák teszik…..
Az utóbbi hetekben több olyan játék volt, amiben minden pályán meg kellett találnunk valamit. A Hoshi Sagában ugye egy csillag volt ez, a ClickPLAY-ben egy play gomb, a The X-spotban egy X. Itt az újabb versenyző, a Me and the key, amiben – minő fantázia! – egy kulcsot kell…..
ingalili 2009.06.23 13:56:53
@Bejgli: ok, de hova?
ingalili 2009.06.23 14:30:08