Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_alesi_

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz, fájdalmas szülés volt, de csak sikerüt tető alá hozni az üzletet: a How I Met Your Mother egy utolsó, kilencedik évadra is megkapta a berendelést. A főszereplő kötül mindenki aláírt, azaz Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan és még a sokáig…..
_alesi_ 2013.02.02 10:06:04
@SomethingWild: muttert sem itelnek el, ha kinyirna Ted-et. Kilenc evadon keresztul kvazi azt meseli a kolykoknek, hogy hany novel, hanyszor es hogyan bujt agyba, mielott osszefutott az anyjukkal.
Visszakanyarodva még egy picit az idei CES-hez a tudósítások szerint az egyes autógyártók is növekvő intenzitással képviselik magukat a rendezvényen. Ha igazak a hírek volt ott Rolls-Royce, Bentley, Ford, Lexus, stb.-stb. akik mindenféle elektromos kütyükkel kápráztatták el a…..
K report Magyaros, húsos táska 2012.09.04 12:54:25
A napokban beteglátogatóban jártam a húgomnál, és úgy gondoltam viszek neki valami finomságot. Olyan megoldásban gondolkodtam, amit akár az ágyban, fekve is lehet enni, finom, könnyen adagolható, tehát valami univerzális szolúción törtem a fejem. Ekkor jutott eszembe, hogy húsos…..
_alesi_ 2012.09.05 16:45:03
K report 8 nap Londonban 2012.06.27 14:11:00
Ezen hónap közepén, immár harmadik alkalommal volt szerencsém néhány napot az angol fővárosban tölteni. Tekintve, hogy London elég népszerű úti cél és gondolom az olvasók közül is sokan jártak már a szóban forgó helyen nem adnék klasszikus útleírást kitérve a…..
K report Plug & Play 2012 2012.06.23 22:43:00
Mivel az én gépemben nincs bluetooth kapcsolódási lehetőség – kíváncsi lennék, hogy anno a specifikáció összeállításakor milyen indokkal húzhatták le a költségsorról ezt a néhány euro centes tételt – régóta dédelgettem már a gondolatot, hogy beszerzek egy USB-s…..
K report Hivatalok hálójában 2012.06.22 05:56:00
Feladat 1.: A munka nélkül maradt állampolgár – aki időközben kiesett a munkaügyi központ nyilvántartásából is, azaz Orbán Viktor szemszögéből nézve nem számít, statisztikailag nem létezik – orvoshoz szeretne menni. Az állampolgár elmegy a helyi SZTK rendelőintézetbe…..
Az adócsökkentés és a söralátét méretű adóbevallás ideáját zászlajára tűző polgári kormány e heti zseniális ötlete a költségvetés egyenesbe hozására (nem, nem kiadáscsökkentés, hülye vagy?) egy új bevételi forrás kiagyalása volt, mely szerint – ha jól értem…..
 Derűs napot kívánok önnek! Stardmüller Kálmánt vagy kedves párját keresem. Szíves figyelmébe ajánlanék egy a kerületben induló középfokú angol-nyelvtanfolyamot.Esetleg a kedves családjában vagy lakókörnyezetében valaki? Megkérdezhetem, van nyelvvizsgája?Felajánlanánk…..
Pénteken már egyes távközlési cégekkel egyeztetett az NGM, így napok kérdése volt, honnan fognak előszivárogni a szaftos részletek. Ez feltehetően a T-Com -> Deutsche Telekom -> Die Welt vonalon futott végig, mivel a német újság szerint percenként és smsenként 2 forint lesz…..
Asszem blog Schmitt nem mártír! 2012.04.03 12:20:00
Még a végén a Fidesz elhiteti a néppel, hogy Schmittet azok buktatták meg, a névtelen bloggerek, balliberális komcsik, a magukfajták és persze a Gyurcsány.Schmitt lesz a bizonyíték a médiatörvények megváltoztatására, mert lám, a mocskolódó, semmi tiszteletet nem ismerő…..
K report Krasznahorka büszke vára 2012.03.11 10:05:00
Tegnap délután megdöbbenve hallottam a hírt, hogy a krasznahorkai vár eddig ismeretlen okból jórészt a tűz martalékává vált. Van, aki szabálytalan tarlóégetést emleget, van, aki elektromos tűzre gyanakszik, de a lényegen sajnos mit sem változtat a dolog, ez a történelmi…..
A napokban több nagy techblog is leközölte (direkt nem fogom linkelni) azt a kutatást, ami kimutatta, hogy a Google+ mennyivel gyengébb a Facebookhoz képest, mert míg utóbbin naponta órákat töltenek a felhasználók, addig Pluson csak pár percet, és a legtöbb user csak…..
_alesi_ 2012.02.29 16:43:09
@Asszem: mondom úgy, az FB-hez képest nem sokat tudott felmutatni az átlagember szempontjából (mert a hashtag és keresés nekik nem szempont).

Azt azért ne felejtsük el, hogy a G+ nem a semmiből, hanem nagyon komoly hátszéllel épített 90 milliós adatbázist, míg az FB gyakorlatilag nulláról indult.

Én használom a G+-t, de inkább szakmai fórumnak, semmint Facebook-szerű közösségi oldalnak látom. Ami nem is baj, mert mindenkinek jut hely az internet tengerén, de ez elég erősen behatárolja a későbbi terjeszkedés lehetőségét.
Baráti körből sokan regisztráltak, de _senki se_ használja és abszolút nem is érdeklődnek iránta (vállvonás, "Minek? Ott a Facebook.").
Annak ellenére, hogy anno személyes blog írására adtam a fejem mindig igyekeztem szem előtt tartani azt, hogy az apró-cseprő magánjellegű dolgaimmal ne fárasszam a nagyérdeműt. Most viszont úgy érzem, hogy történt egy dolog velem, amit el kell, hogy meséljek és talán nem lesz…..
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Ilyenkor mindenki igyekszik a lehetőségeihez képest a legjobb, legszebb ajándékkal meglepni szeretteit, hozzátartozóit, barátait, kollégáit és tesszük mindezt úgy, hogy lehetőleg ne csak egy-két napra lobogjon a boldogság lángja a…..
Csodálatos NGM-közlemény: Bevezetés: "Az elmúlt másfél évben Magyarország gazdaságát megújítottuk. A megújulás időszakában az volt a lényeg, hogy szabad kezünk legyen és a magyar érdekek szerint rendezzük be Magyarországot. Ehhez távol kellett tartanunk magunkat…..
_alesi_ 2011.11.17 18:05:43
@Meleardil Eressea Iluvadan: azért röhög a megzsarolton, mert nagy mellénnyel előadta, hogy itt a fasza gyerek, aztán kiderült, hogy mégsem. Persze, lehet a zsarolót is gyűlölni, de csak mi mentünk oda kuncsorogni anno önszántunkból.
K report Helyzetjelentés 2011.10.03 13:33:00
Ahogy már jó egy évvel ezelőtt megírtam elhatároztam, hogy az öreg nagypolszkinkat elkezdem egy kicsit összekapni és a lehető legtöbb dolgot visszaállítom rajta eredeti állapotúra, valamint a műszaki hiányosságokat is orvosolni fogom. Nos, azóta elég sok dolog megtörtént, így…..
A Mikulás manóinak igyekezete nudli lehet ahhoz a sürgés-forgáshoz képest, amit ma reggel 8-ig produkálhattak az ország polgármesteri hivatalaiban. 30-án este jelent meg ugyanis a hír a kormany.hu-n, hogy Kövér László aláírásával ellátott "személyre szóló" Alaptörvénye…..
K report Na de miből van a kapu? 2011.08.29 11:25:00
Igazán nem szokásom különböző neten fellelhető fotók után közlése és azokból posztok kreálása, de a következő két felvétel láttán kérdőjel gyúlt a fejemben. Az alább látható felvételek minden bizonnyal valamelyik távol keleti országban készülhettek, a képek eltérő…..