Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halfevil333

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid TOP 10 mozis fegyverek 2012.01.21 17:30:00
Különleges lesz a mai TOP 10 rovatunk ugyanis ForgerON kollega ötlete alapján összefogtunk és ketten összeszedtük a filmes világ legemlékezetesebb fegyvereit. Se szeri se száma a fegyvereknek, amik felbukkantak a filmekben. Kardok, pisztolyok, lézerfegyverek. Arra vállalkoztunk, hogy a…..
Bigyóblog Kicsi Felügyelő 2011.10.24 12:30:00
Kedves Olvasók, Nagy öröm ért minket, megszületett a kicsi Bigyó Felügyelő! A közeljövőben emiatt sokkal kevesebb időm lesz a bloggal foglalkozni, csökken a posztok száma, ez meg is kezdődött az elmúlt néhány hétben. De ne menjetek messzire, lesz itt még izgalmas írás :)  ..
Legalábbis Revolver magazin így hirdeti a 2012-es naptárját, amiből most a fenti képre kattintva mutatunk ízelítőt, viszont akár az összes hónapot meg lehet nézni itt. Többek között olyanok álltak modellt a naptárhoz, mint Lzzy Hale a Halestormból, Amy Lee az Evanescence-ből,…..
halfevil333 2011.10.09 12:37:40
@lobster thermidor:
Igenbizony, még Zsülike is, csonkapici és még még sok-sok szép celeblány, aki énekel (pénzt keres).
halfevil333 2011.10.09 12:38:29
Bigyóblog And the winner is... 2011.09.30 10:58:17
Eredményt hirdetünk a Star Warsos játékban. A Bigyóshop által felajánlott Han Solo jégkockakészítőt bbalint85 nyerte. Az R2-D2 jégkockakészítőt pedig Blzboss kapja. Gratulálunk a nyerteseknek és köszi mindenkinek a játékot...
halfevil333 2011.10.01 19:46:16
Remek alkalom egy Star Wars játékra, hogy a héten adták ki a filmsorozat Blu-ray változatát. Hallottunk mindenféle rémhírt, hogy új szereplőket hoztak be, Darth Vader kétségbeesetten üvölt és Yoda is megváltozott, de a régi emlékeket semmi nem veheti el. Szóval, a megjelenés…..
Amerika a lehetőségek hazája. Már csak azért is, mert itt sok mindent el lehet adni igencsak drágán. Az autók különösen keresettek, és most a Ferrari Enzo-k és a Bugatti Veyron-ok mellé felzárkózik egy replica is, egészen pontosan egy továbbfejlesztett Batmobile. (Ez már a 2011-es…..
Star Wars R2-D2 planetárium 2011.08.23 10:33:00
A SEGA a tokiói játékkiállításon mutatta be R2-D2-t, mint otthoni planetáriumot. Több mint tízezer csillagot vetít a szoba plafonjára, közte a Halálcsillag helyét is. Egyelőre csak előrendelhető a 21 centis robot, és 88 dollárért nem is sok.Via Newlaunches..
halfevil333 2011.08.23 20:47:53
@Kelly és a szexi dög:
Maximum Leia hercegnő, de lehet, hogy te az 1001 éjszaka meséit láttad... :)
  Amikor ezt megláttuk, orvost akartunk hívni. IPhone-on persze, de aztán megijedtünk a saját kezünktől is. Pedig nyitottak vagyunk az újdonságokra.  Elég brutális design ez. Talán azoknak ajánlanánk, akik a nap minden percében egy ölelő kézre vágynak. Még…..
halfevil333 2011.08.10 08:46:32
Már megszokhattuk, hogy a divat és a design világa néha igen furcsa dolgokat szül. Ki gondolta volna néhány évtizede, hogy a hölgyek majd a köldökükben, vagy épp a fogukban fognak ékszert hordani? Ne gondoljuk azonban, hogy már nem érhet meglepetés!  Az indiai optikus,…..
  Nyaralni indulsz? Vagy ebben a randa novemberi időben csak bekuckóznál otthonra és olvasnál valami jó kis csajosat, avagy egy nehezebb világirodalmi remeket? Régóta köztudott, hogy ez a fajta kikapcsolódás jót tesz az idegeknek, sőt, esetenként a ráncokat is kisimítja.…..
2001 óta próbálják megfilmesíteni Chuck Palahniuk regényét, a Láthatatlan szörnyeket (Invisible Monsters). Rengeteg producer és író megfordult a projekt körül, legutóbb Cameron MacLaren szerezte meg a jogokat, aki 20 hónapja ügyködik a forgatókönyvön és bölcsen a szerző…..
Mikor a sárga Zil átfordul Zevulon feje felett (Viktor Verzsbickij) az Éjszakai őrség (Nocsnoj dozor, 2004) elején, aztán bődületes dördüléssel földet ér, csak hogy továbbrobogjon, azzal az európai zsánerfilm újkori megérkezését jelzi. Egy olyan érába, amely bizonytalan, és…..
 Nem is gondolnánk, hogy az űrben történő borotválkozás milyen problémákat vet föl, mennyi szempontot kell figyelembe venni, a végén pedig az űrhajósoknak is milyen gyakorlati nehézségekkel kell szembenézniük. Mindezek legelőször az első hosszabb időtartamú űrutazások…..
comment:com Ki legyen a Csudanő? 2011.02.10 14:30:00
Az NBC hosszas kínlódás után csak berendelte David E. Kelley Wonder Woman-rebootját, ami az 1976-79 között a tévében látott sorozat újragondolása lesz, de ha nem is, akkor a DC Comics szuperhőstörténetén alapul majd (a kettő nem teljesen ugyanaz). A címszereplő Csudanő egy…..
 Az io9 készített egy összeállítást a valaha volt tíz legmenőbb űrhajóról, ami scifikben szrepelt. Nézzük a listát, a kommentekben meg lehet vitatkozni, hogy melyik maradt ki és melyik került érdemtelenül előkelő helyre. A másik kérdés, hányat ismertek a felsorolt…..
Gyerekszoba Klón baba 2011.02.01 12:18:00
Pompás ötletet merítettem az internet sötét bugyraiból, amit bárki felhasználhatna, amennyiben nincs kéznél otthon hordozókendője és/vagy kenguruja, ám elfekvőben hever a sarokban egy klón-sisak a Star Wars-ból.Rendkívül kreatív megoldás, bár kétségtelenül kicsit…..
Azt hitéttek mindent látattok a Megashark vs Gigaoctopus című filmmel?! NEM! Az Asylum húzott egy lapot tizenkilencre és Megashark a repülő cápa visszatért és ellenfele az addig egy hegyoldalban héderelő Crocosaurus. A színészgárdában feltűnik a Voyager doktor bácsija is. Epic…..
testmódosítás Sebek nyakon 2010.11.17 16:21:00
Ritka az a felkérés, amikor valaki egy konkrét minta helyett csupán sebhelyeket szeretne magának csináltatni, de a lehető legbiztonságosabb módon. Érdekesek az ilyen típusú vágások, hiszen fontos hogy a legyógyult állapot a lehető legjobban hasonlítson egy véletlenszerűen…..
Van benne valami kedves. Majdnem olyan, mint az angol buddy (haver), meg egyből beugrik persze a Budweiser sör.  A hir: sok más város - London, Hamburg, Berlin, Párizs, Róma, Tokió stb.* - mellett Budapest is kaphat egyéni domain-végződést, úgynevezett TLD-t (Top Level Domain).…..
Sokszor írtunk már a cégről, többek között például itt is, illetve különböző koncepciókról, melyek arról szólnak, milyen újfajta „ruhákban” kellene a legnépszerűbb üdítőital gyártó flaskáinak a polcokra kerülni? Találkoztunk már papírdobozos zöld vagy karcsú alumínium elképzeléssel is, most itt van…..
A héten megérkezett a The Walking Dead hivatalos posztere, de úgy tűnik nem pihen az AMC marketinggépezete, hiszen ezúttal egy színfalak mögötti videóval leptek meg bennünket. Robert Kirkman, a sorozat alapjául szolgáló képregény alkotója mellett hallhatjuk még a showrunner Frank…..