Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rowi

0 bejegyzést írt és 875 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte óránként érkeznek a bejelentések arról, hogy milyen drasztikus intézkedéseket hoznak a koronavírus terjedésének megfékezésére az európai országok, jellemzően betiltanak minden nagyobb rendezvényt, bezárják az élelmiszerboltokon és patikákon túl az üzletek jó részét és az iskolákat, az…..
Nem siették el a fiúk Dublinban, talán leküldtek előbb pár kupica Baileyst, vagy Jamesont, öblítésnek meg néhány pint Magnerst, de végül szinte mindenkitől három nappal lemaradva hétfőn délután bejelentették ők is a nagy koronavírus-járattörlést. Így egy kisebb körképet is össze tudunk rakni arról,…..
rowi 2020.03.06 04:53:33
@svajcineger: tudom, de ez most nagyon könnyen és hamar az utolsó lökés lehet
Kontár Komlókutató Kozel Premium 2008.02.11 21:20:00
cseh licenc világos sör A KK rendkívül felderült, amikor rövid felvidéki kalandján egy határközeli település élelmiszerboltjában a Premium Kozel hátlapján a Plzeňský Prazdroj, a. s. feliratra lett figyelmes, ami ugyebár a tisztességesebb Kozelek egyik fő előállítási…..
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
rowi 2019.05.12 14:15:52
@pocokman: na jójó, ezt értem, de ettől még dany csak hátrébb került a sorban. már targaryenből sem a legelső, de pluszban épp már kihalnának a baratheonok egy cersei elleni győzelemmel, amikor hipp-hopp, itt van mégegy... ez nem tűnik túl okos megmozdulásnak úgy összességében
Sziasztok! Megelőzvén a kérdést; nem, sajnos nincs Jocó és rossz hír az, hogy nem is lesz. A Jocó sztorit, nem fogom befejezni, mert az élet egy kegyetlen döféssel elvette tőlem a lehetőséget rá.  A dolog kevésbé prózaibb mint gondolnátok. A helyzet az, hogy Jocót lesittelték augusztus közepén,…..
Emlékeztek még azokra az euforikus időkre, amikor 2011-ben az első Főzdefeszten két azaz 2 db izgalmas sör volt a hazai piacon? A Keserű Méz és a Grabanc. Na, azóta lement 16 Főzdefeszt, lett vagy félszáz craft-beer bar és vagy 30 új főzde, az izgalmas sörök számát pedig már ki tudná megmondani...…..
Évek óta szajkózza a legkisebb megmondóembereken át, az egészen fősodrú médiáig mindenki, hogy milyen kibaszott nagy szakember hiány van a vendéglátásban, kiváltképp a szezonális körökben. Pünkösd óta járom az északi és déli partot is, hogy megnézzem mit is jelent ez a gyakorlatban, s bár a szezon…..
Valóban durva, hogy két egymást követő Budapest-Gran Canaria járat is úgy indult el, hogy az utasok csomagjait szándékosan Ferihegyen hagyták. Miért? Röviden: mert a rossz szabályozás miatt megtehetik. Kicsit hosszabban: a maga szempontjából a Ryanair a kisebbik rosszat választotta. Ez egy heti…..
Több körös izlandi kirándulásaink alapján próbáltunk összerakni valami itinerfélét, ha valakinek kedve támad a tűz és jég országához. Alapesetben támadjon csak a kedv, mert Izland egészen lélegzelelállító hely, ahonnan mindig úgy fogunk hazajönni, hogy gyűjtünk és visszajövünk. Mi is gyűjtünk már…..
A Csíki Sörmanufaktúra a kezdetek óta sok vihart kavart a sörpiacon és a háttérben is sokszor "fortélyos félelem igazgat", amikor a csíkszentsimoni sörfőzde termékei kerülnek górcső alá, így egy könnyed vargabetűvel kezdem a konkrét kóstolást. Akit csupán a sör érdekel, nyugodtan görgessen…..
rowi 2018.03.03 12:05:50
@pif: naja. de még ha le is van akciózva 300-ra, annyiért bőven inkább budweisert veszek. vagy soproni ipát. esetleg a tescóban lobkowitz ale-t. ez utóbbiból bármikor bármennyit. szóval már 300 pénzért sem versenyképes, 500-ért meg végképp nem. a barnájuk viszont kellemes.
A köztévé beszámolt a bajai halfőző fesztiválról, ahol a halfőzés mellé pálesz is járt, legalábbis erre tippelünk a videó alapján, mert az élő kapcsolásban bejelentkező riporter azon a részeg hangon hozta le a kis színest, amihez legalább hat feles kell, de gyorsan, melegben, húzóra. A kissé…..
A Corvin negyed a VIII. kerület legdinamikusabban fejlődő része, sőt méltán nevezhetjük Budapest egyik legmodernebb városrészének is. A sok lakás mellett az irodák és vendéglátóhelyek mostanra már annyira kiépültek, hogy az itt lakók minden igényét képesek kielégíteni. A negyed szomszédsága is egyre…..
Úgy gondoljuk, hogy a 2017-es év legnagyobb tévés eseménye lesz a Ninja Warrior, amit a TV2 főműsoridejében fogunk képernyőre tűzni, ezzel is erősítve portfóliónk fő csatornájának műsorkínálatát. (Dirk Gerkens a Kreatívnak) Szeptemberben írtam, hogy a TV2-nek, ha van egy csepp esze, megveszi a…..
labdabiztos Számolgatni jó! 2016.06.19 14:00:16
Most, hogy kétszer annyi pontunk van mint a portugáloknak, azzal már nem kell számolni, hogy utolsók leszünk. Karnyújtásnyira a továbbjutás, számolgassunk tehát, ahhoz úgyis értünk...
Megjelenés előtt döbbentem rá, hogy ez már a 300. poszt, amit a Sörbúvárra írtam, úgyhogy a kis jubileum alkalmából mindenkinek a kedves egészségére, irány a 400., és meg nem állunk a jó sörökért vívott harcban. Üdvözlet minden lelkes olvasónak, és köszönöm az eddigi…..
magyar világos sör..
rowi 2015.07.10 21:09:49
@lilakutyak: úgybiz, ez hátha mást is érdekel. az auchanban nagy sörakció van, közte plö minden fullers 519, de a praga dobozos is 199 meg még néhány, de a fullers a jó deal, mert van ipa, stout, esb, golden ale egyaránt
labdabiztos Ojrópa, vír kommen 2015.07.07 12:20:27
Nyár van és kánikula, az év azon időszaka, amikor sokan azt csinálják, amit a leginkább szeretnek: a Nap süt, a szerencsésebbek valamilyen vízparton heverésznek, Rudolf pedig próbajátékon van és aláíráspénzekről tárgyal. A múlt hét folyamán az éppen aktuális kimutatások…..
rowi 2015.07.08 14:13:56
@Artie: a korábbi években is valami hasonló az arány egyébként, néha egynek-egynek összejön a csoportkör is. amikor a vidi bejutott a csoportkörbe, akkor az akkor nekik sikerült egyedüli csapatként
rowi 2015.07.08 14:21:10
@rowi: illetve ez sem igaz, mert ők a 2ik körben kezdtek akkor
rowi 2015.07.09 13:23:36
@Black Lotus: jah, azt a vidis évet azóta én is végignéztem a twentével és a rosenborggal. de ebből a twente kb. nem ér, mert ők csak fair-play lisátról indulhattak, de cserében annyi volt koefficiensük, mint kis túlzással az összes többi első körösnek összessen... szal igazából a két norvég marad
Nem is oly régen, négy évvel ezelőtt én is ott káromkodtam a Mikszáth téren a sorban, hogy egy pohár sörért mennyit kell álldogálni, aztán pár kóstoló után beleuntunk az álldigállásba és átzúztunk az akkor még Puskin utcai Hrabalba, és betoltunk jó pár krigli nymburki…..
Sörbúvár Sörök a diszkontból 2015.04.14 10:52:55
A sörblogírással töltött évek alatt kifejlődött bennem két olyan kóstolási késztetés, ami nem igazán értelmezhető abban a fajta csúcs felé törő, maximalista keretben, ami egy tisztességes sörrajongót jellemez, és aminek teljesítéséhez az ember kritikákat,…..
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
magyar világos sör Mostanában nincs szerencsénk a bloggal: mire sikerült végre időt találni a bejegyzésíráshoz, a majdnem-kész cikknél elrontottuk a képbeszúrást (akit esetleg érdekel: a blog.hu nem tolerálja a drag-and-dropot), aminek eredményeként elszállt minden, amit…..
Az első amerikai terepjáró Olaszországból és a nagy visszatérő a csehektől. De vajon milyenek ezek a tömegtermékek valójában? ..