Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BDBY

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A vizes VB szervezése iskolapéldája annak, hogy működik a Fidesz kormány. Nem tudhatjuk, hogy a lassan üzemképtelen 3-as metróval eljuthatunk-e a rendezvény helyszíneire,   épp a héten halt meg tragikusan egy kislány, akit nyitott mellkassal kellett átszállítani egy másik kórházba, mert nincs…..
Gondolkodj és élj szabadon 2016.10.19 05:11:42
1956 októberi forradalom. Pesti srácok. Hősök, akik értünk mindannyiunkért ontották vérüket. Ez ma a közmegegyezés, a nemzeti minimum jobboldaltól baloldalig és baloldaltól jobboldalig. Aki nem így gondolja az minimum hazaáruló. Még a Fidesz is erősen nyomatja (természetesen közpénz-milliárdokból)…..
Nem hiszem, hogy magyar fürdőben vagy strandon gyakran találkoznának az emberek burkinivel, vagyis (általában, de nem mindig) egész testet fedő, muszlim nők által használt fürdőruhával, legfeljebb a tévében, az olimpiai közvetítéseken tűnhetett fel, hogy bizonyos nők nem hagyományos fürdőruhát…..
BDBY 2016.08.19 06:00:19
Köszönjük, hogy kipróbálta helyettünk ezt az etanol mutatványt, azt meg pláne, hogy aztán közkinccsé is tette a tapasztalatait. Okuljunk, az Eni-Agip érintett munkatársai meg szégyelljék magukat. Kedves Homár! Először is engedd meg, hogy bemutatkozzam. János vagyok, egy hete az Agip balekja.…..
Kevés téma képes annyira megbízhatóan kihozni az átlagpolgárban lakozó vicsorgó fenevadat, mint a melegek ügye. Szelíd kisnyugdíjasok, keményen dolgozó kisemberek válnak gombnyomásra lila fejű dühöngővé, ha szóba kerülnek meleg honfitársaink. Kidagadt nyaki ütőérrel megy a buzizás a kocsmában, a…..
BDBY 2016.07.02 15:53:30
@eloi: Ott a pont!
Magyarország döbbenten áll. Néhány Tippmix-hazardőr, aki 1:0-ás hendikep-győzelemre játszotta meg a magyar csapatot 10-20 ezerrel, most pálinkát rendel mindenkinek a kocsmában. Pár közíró, aki a fociban nem lát többet, mint az Orbán-kormány szimbólumát, most dühödten törli ki csőre töltött…..
BDBY 2016.06.14 21:33:46
A minap ültem az úton készült képek előtt (csak fotóból 8 GB készült plusz még videók), rendezgettem őket, fésültem egybe a különböző fotómasinákkal készült fájlokat a napokra lebontott könyvtárakba, ahogy szoktam minden nagyobb kirándulás után, és bosszankodtam rajta,…..
A volt kedvenc pékségembe mentem vásárolni, ahol mindig a "tegnapi sütésű kenyeret" veszem féláron... az egyik 175 forintos tétel helyett az eladó 1750-et ütött be. Szóltam. Erre a másik eladó, aki értett a pénztárgépek nyelvén stornózta a számlát, majd teljes áron ütötte…..
London nagyon kemény, óriási a verseny, de ha van megfelelő tapasztalatod, és több nyelvet is beszélsz, akkor simán boldogulhatsz – állítja mai szerzőnk, aki nem muszájból költözött a brit fővárosba, hanem az egyszerűbb, izgalmasabb, változatosabb, kiegyensúlyozottabb…..
Északnyugat-Szlovéniában, a Júliai-Alpok lábánál találjuk az alpesi nyaralók talán legszebb gyöngyszemét, a Bledi tavat. A jégkorszak után a bohinji gleccser visszahúzódott és az általa kimélyített meder megtelt a jég olvadása után és kialakult a tó, mely 2120 m…..
Szeretnék érdeklődni, megtudni, lehet e tenni valamit?!   Van (külföldön) egy megszokott munkahelyem hónapok óta, egy lánynak,kolléganőmnek sok mindent elmeséltem az életemről, ami sajnos nekem elég nehéz (éreztem ,hogy kicsit tartani kell tőle,de nem gondoltam,hogy…..
Két éve új élelmezés vezető dolgozik nálunk, azóta folyamatosak a problémák, melyek alapjai szakmai! 1. lekurváz 2.életveszélyesen megfenyeget  3. Ma már ott tartunk, hogy fizikailag bántalmazott 2012.07.16. Vezetők? Kivizsgálják az eseteket, egy állítás…..
A Homár még nem próbált Skype-ról smst küldeni, de Feri szerint már nem is fogunk. Az alapvető 20. századi civilizációs vívmányok megadóztatása óta a T-Mobile állítólag nem kézbesíti az ilyen üzeneteket. Más szolgáltatónál is hasonló a helyzet? Azt a tapasztalatomat…..
BDBY 2012.07.14 14:47:17
@MaCS_70: Légyszi azt áruld már el, hogy akkor nálunk miért nálunk drágább a hívás és mobil net, mint más fejlettebb országokban?
BDBY 2012.07.14 20:31:46
@Liliom08: Szerintem az alapvető gond ott van, hogy itt szinte minden drágább, de minden, mobil, mobilnet, üza, áram, viz, gáz stb.mint a szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban. Ott is vannak alkalmazottak, ott is van technikai fejlesztés, ott sem kevés pénzekbe kerülnek ezek a dolgok, itt még is drágább a telefon. Miért? Ez csak költői kérdés :)
Ezt a kínzó kérdést tette fel naiv ügyfél a Tescónak, ahonnak természetesen érdemi választ nem kapott. A kérdés apropóját az adta, hogy naiv ügyfél kiderítette, hogy például a Vitamill pont ugyanannyiért adja mindkettőt nagykerben. Természetesen nem csak a Tescóban, hanem…..
Ennél hirtelen nem tudna a Homár lelkileg fájdalmasabb zaklatást kitalálni, mint amit az Erste huncut számítógépei és kezelőik kieszeltek. Naiv ügyfet 5 éve halott fia banknak leadott autója miatt zaklatja fantomtartozásokkal, ami odáig fajult, hogy KHR-listára…..
BDBY 2012.06.22 20:27:57
@Rosszindulatú Vászka: Mindenkinek: amennyiben volt hagyatéki tárgyalás -gondolom volt- és ott nem volt jelen a bank és nem adta be hagyatéki ügyként a tartozást, akkor cumi a banknak. Lehetősége van pót-hagyatéki tárgyalást kérni, de nem fog, mert az mindenképp bukó neki, mert ha az örökös ott azt nyilatkozza, hogy pénzé tette az örökölt ingatlant vagy ingóságot és azt a pénzt elköltötte, akkor nincs tovább követelés az örökös/ök felé! És ez mükszik egyenesági öröklés esetén is!
BDBY 2012.06.22 22:09:58
@Minden Jobbikos Büdös Zsidó Cigány: volnál olyan kedves elolvasni és értelmezni mit írtam. Én nem fikciókról beszéltem, hanem saját, konkrét tapasztalat. Vagy te úgy gondolod, hogy mikor örököl valaki, akkor az örökös/öknek végig kell járniuk minden hivatalt, intézményt, bankot, lízing céget, szolgéltatót és ki tudja még mit, hogy meghalt xy és legyenek szívesek megjelenni a hagyatéki tárgyláson? Ugye ilyen őrültséget te sem képzelsz. Olvasni, értelmezni, fogalmazni...
2011.05.30 hétfő Nagyszerű nap! Megegyeztünk egy ötpontos otthonvédelmi akciótervben a kormánnyal. Úgy érzem, ezúttal menni fog az együttműködés. 2011.06.06 hétfő Bízom benne, hogy a jövő hét első napjaiban mi is megismerhetjük a bankokkal való megegyezést tükröző…..
BDBY 2012.06.20 09:46:52
@pánpéter: Ott a pont!!! Hitel+hitel+hitel, hitelének, hitele= adósságrendező hitel, orba szájba ment a reklám és pl. pontosan tudom, hogy csak annyit kérdeztek folyószámla nyitásnál, hogy kér e delikvens 200eFt hitel keretet, aztán persze ki nem kért, mindenki. És valakinek engedélyezni, és szemet hunyni kellett (PSZÁF) az egy oldalú szerződés módosítás felett! Ilyen nincs sehol a világban SEHOL!
Aztán, hogy ebből mi lesz? komlomedia.hu/hir.php?hir=1458
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Üdv mindenkinek!   A történet velem esett meg, nem is olyan régen. Találtam az interneten egy otthonról végezhető munkalehetőséget. Egy jól hangzó cég,…..
BDBY 2012.06.12 19:12:04
@Babette_: És miért is nem? Talán benne van az Ó- szövetségben? Ez olyan mit a nyugdíj, nem lesz az sem volt mindig. Szóval miért baj ez? :)
Néhány éve egy ide is író-olvasó motoros rendőr barátunk társával együtt elég kreatívan oldotta meg a hídon elromlott autó problémáját. A cél szentesíti az eszközt, úgy gondolom én is, hiszen a legtöbb esetben az úton lerobbant autó nemcsak akadályozó, hanem…..
BDBY 2012.06.10 19:12:31
@hagyma: szóval látom fogalmad sincs a dolgokról, ugyanis Ladához, Volgához, Moszkvicshoz volt szerszámkészlet, ami tartalmazott gumiszerelő vasakat is, sőt hivatásos oktatáson, tanították a gumiszerelést és lehetett B,C-s jogsija valamelyiknek. :)
BDBY 2012.06.10 19:58:14
@picikisköcsög: hagyma most már biztos, hogy egy nyikhaj, csak az észt osztaná, ha lenne és agyaskodik, de az sem megy neki.
BDBY 2012.06.10 23:05:52
@hagyma: Rendben öregebb vagy, Te nyertél, akkor viszont a parkinson kor tünetei jelentkeznek nálad, hogy nem vagy képes felfogni, hogy az átkosban nem tudtál a tanya világban csak úgy telefonálni a sárga angyalért. A sztori nem V.kerületben játszódik :)
Vagy tíz évvel ezelőtt fedeztem fel a Nap utcában. Tegnap arra jártam (egy Manzárd - Két Cica - Kocsmablog - Urbanista blogos iszogatás után) és örömmel fedeztem fel, hogy még megvan. Legalábbis a tábla. Remélem a kisiparos is űzi még a mesterséget...…..
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Tisztelt Olvasó! Szeretném megosztani a saját tapasztalataimat munkakereséssel kapcsolatban.Már csak 6 évem van a nyugdíjig, így stabil állást szeretnék.…..
BDBY 2012.06.07 21:06:01
@ámbátor: No azt ugyan nem mindegy, hogy kire szavazott? Szerintem nem kell itt a politikai hangulat keltés, nem azért nem talál normális állást, mert ide vagy oda szavazott. Ebből szempontból az is lényegtelen, hogy hova lépett vagy nem lépett.
BDBY 2012.06.07 21:14:43
@rókafogta: Aztán Angliában vajon miből fizették a nyugdíjat a matrózoknak? Talán a gyarmati bevételekből? Mennyi éven keresztül volt gyarmatosító hatalom Anglia? Könnyű így gazdag országnak lenni, csak ennek semmi köze a termeléshez, már mai értelembe véve. Nincs normális példa a nyugdíjra, majd mindenhol gond, főleg Európában.
BDBY 2012.06.07 21:45:35
@torró: ÁMEN és Isten éltessen :)
"A savas pH rossz. Értem? Ezért lúgosítani kell, de mégis hogyan? Nos, ennek most alaposan utánanéztünk!” Számos újságcikk, internetes blogbejegyzés kezdődik hasonlóan magabiztos felütéssel, mióta már-már mindenki számára evidenssé vált, hogy a szervezet „elsavanyodása” káros, ezért az egészség…..
BDBY 2012.06.03 23:35:32
@Earendil: Szerintem ilyet azért nem kellene írni! Képzeld el, ha ezt valaki komolyan veszi!És elmondja,hogy hol is olvasta ezt a tanácsot. Hiszen egy magát hitelesnek, tudományosnak valló blogban írogatsz nyilvánvaló hülyeségeket!
Egyáltalán: jó-e valamire a grépfrút (azon kívül, hogy kellemes ízű, értékes összetételű gyümölcs)? Ha igen, melyik részét érdemes felhasználni? Mit érdemes tudni a tucatszámra forgalomban lévő grépfrútcseppekről? A hazánkban bejegyzett étrend-kiegészítők listáján az Országos Élelmezés- és…..