Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goobyhill

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi kell egy széria sikeréhez? Egy összetett karakter, remek színészi alakítás. Csupán ennyi a Tabu sikerének titka. Nem lett tökéletes, de egy izgalmas, élvezetes sorozatot hozott össze Tom Hardy és apukája...
Top 15 OlaszAország 15 legszebb - népszerű - városa    Napjaink egyik nagy divatja a toplisták készítése. Listázunk mindent és mindenkit, sorrendeket állítunk fel és rangsorolunk értelmes és kevésbé mérhető dolgokat. Egy gyors google keresés és a következő…..
TComment Ügyfél vagy majom? 2013.03.28 06:55:08
Varázsoltunk magunknak nyolcmillió forintot és megnéztük, kinek mennyit ér a vásárló. Próbavásárlás mindenkinél, felemás eredménnyel. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
goobyhill 2013.03.28 09:16:45
@Semper Fidelis: Erdekes a tegezös magazos felvetesed. Ugyan annyi idös vagyok, mint te es engem pont az ellenkezöje zavar. Ha valahova bemegyek es köszönyök "Szia" akkor ne "Jo Napot"-ozzon vissza az okos tojas, mert kicsit kioktatonak talalom.
Tovább folytatódik a fantasztikus közép-amerikai túrám, ezúttal egy kicsit sem gasztronómiai csúcskategóriát szeretnék megosztani: az igazi, hagyományos jégkását. Aminek semmi köze az általában árusított túl édes, mesterséges színező- és ízfokózó anyagoktól…..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
A magyar közfül makacsul és meggyőződéssel hallotta évtizedeken keresztül a fenti - nem is könnyen értelmezhető - buzdítátásnak a nyitóordítást Little Richard Tutti Fruttijában. (Egyébként nincs szégyellnivalónk, tekintve, hogy az eredeti…..
goobyhill 2011.08.17 14:11:20
goobyhill 2011.08.18 00:08:05
@na__most__akkor: sajnalom, de nem magyar a billentyüzetem, azert meg nem fogok fel orat szarakodni, hogy az ilyen gyenge elmejüek is megertsek mint te, amit irtam. Amugy jellemzö, hogy az ilyenek mint te (grammatikanáci) mindig csak a helyesirasba kötnek bele, mert ertelmezni nem tudjak a szövegeket. Amugy kar, hogy magyar vagy, mert igy egy bunkoval több van az orszagban :o)
A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. angolnahalászattal próbálja túlélni a vészes harci időket a következő költségvetési időszakig. Mi gyűlöljük az angolnát.Idén a Zrt. eddig nem kapott pénzt az államtól. Pontosan úgy szól a megállapítás, hogy a Zrt. által vitt…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
goobyhill 2011.05.18 15:04:52
@kultúrpesszimista: Daniaval, Hollandiaval, az eu leggazdagabb orszagaival hasonlitgatni magyarorszagot nem tul okos. Nyilvan egesz mas összegeket fektetnek a kulturaba. Nalunk egyenlöre meg egy ilyen kis ado sem tudott ezek szerint jol megelni. En sajnalom mert nagyon jo volt.
goobyhill 2011.05.18 19:37:35
@kultúrpesszimista: Lehet nem erted, hogy te mit irtal. Nem arrol van szo, hogy megvedd a szinhazjegyet, hanem pont a masik oldalrol, hogy megepitsek azt a szinhazat es tamogassak, hogy tudjon müködni, mert azert remelem avval te is tisztaban vagy, hogy az ilyen tipusu kulturalis produkciok mint a radio cafe is volt nem termelnek hatalmas bevetelt egy orszagban sem. Ez az orszagokkal valo dobalozasod meg kicsit szanalmas. Nyarspolgarok mindenhol vannak, tisztaban vagyok vele mert en sem elek mar 12 eve Mo-n, de a radio cafe-t halgattam neten es kurva jo dolog volt a külföldi radiokhoz hasonlitva is verte szamomra barmelyiket.
A CBS, és a Két pasi meg egy kicsi című sitcomot gyártó Warner Brothers megtalálta Charlie Sheen helyettesét Demi Moore férje, Ashton Kutcher színész/producer személyében. Les Moonves, a CBS főnöke a kirúgott Sheen helyére mindenképpen egy nagy nevet akart leigazolni, és szólt…..
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
goobyhill 2011.05.04 11:08:19
@Shadowbull: több mint 10 eve en is nyugati orszagokban elek, ebbe bele tartozik nemet orszag is. Ha neked ez a mükedvesseg, ez a megjatszott, eröltett, felszines mosolygas ami a boltokban es emberek között van szimpatikus akkor ott kell elni nincs mese. Nem azt mondom, hogy csak ez van, de nagy reszben igen. Itt persze a felnött emberek viselkedeseröl beszelgetek, nem diakokrol, gyerekekröl. Ha az ember mondjuk eleve nyugaton nött fel nem is erzekeli mekkora különbseg van az emberi kapcsolatok közt Magyarorszagon es mondjuk nemetorszagban. Nem viccböl talaltak ki, hogy a nemetek hidegek. Jellemzö a tavolsagtartas.
goobyhill 2011.05.04 11:36:12
@Shadowbull: hat elegge burokban lehetsz ha nem tudod milyen az? Bolti eladokon kivül mas emberekkel nem szokott kapcsolatod lenni, hogy ez ilyen fontos neked? Amugy ez tenyleg izles kerdese, ha bejön a nemet mentalitas akkor ott kell elni.Ök imadjak magukat pont a mult heten neztem, hogy szerintük egesz europaban öket tartjak a legkedvesebb nepnek, legalabbis az ö felmeresük szerint :o) Hat igen a propaganda meg mindig müködik.
goobyhill 2011.05.04 13:02:44
@Doubledecker: Teljesen igazat adok!
(A szerző újságíró. Három éve dolgozik Brüsszelben, jelenleg a HVG tudósítója, és e blog állandó szerzője.)  Közép- és hosszú távú közlekedési vízióval rukkolt elő az Európai Bizottság, amely szégyenszemre újfent évtizedekkel tolja ki a városi közlekedés…..
Újabb válogatás a szerkesztő kedvencei közül! Aki szeretné követni, az figyelje az én indafotós kedvenceimet, amik be vannak csatornázva az Indafotó Facebook falára is, ha nyomsz egy lájkot az Indafotóra akkor követheted Facebookon is az új képeket. A kedvenceim leginkább az…..
Az empátia azonban nem korlátozódhat a családosokra, kisgyermekesekre. Sokan szeretnének együttérezni, hiszen valamiben mindenki sorstársa valakinek. Ennek érdekében, és a közúti köznyugalom, az általános szeretet, békesség és megelégedettség érdekében javasolnék néhány…..
goobyhill 2011.01.12 13:32:22
@Kis ember: Latom erted a cinizmust :o) Ajanlanek egy ket sport orat ha a kormany forgatas es a fek/gaz nyomas ilyen eröfeszitessel jar nalad :o)
goobyhill 2011.01.12 13:39:38
@Kis ember: Ebböl a hozza szolasodbol mar tisztan kivilagosodik, hogy egy ignoras pökhendi vezetö vagy aki abban leli elvezetet, hogy masokat idegel a közutakon. Az ilyenek nelkül sokkal biztonsagosabb lenne a közlekedes.
goobyhill 2011.01.12 13:53:12
@Kis ember: bocsanat elgepeltem: ignoráns. Mas velemenyere nem igen ado. Ignoralni: nem törödni valamivel. (lehet, hogy en beszelek hülyen)
Eljött az önkormányzati választás ideje Dunakeszin is. A közelgő eseményről egy méltó infrastrukturális beruházással kívánt megemlékezni a városvezetés, még időben, néhány héttel a kitűzött dátum előtt. A választók számára jól látható infrastruktúra pedig nem…..
goobyhill 2010.10.14 16:09:26
@Jó Estét: hat auto ut mar van "rakpart". Ahelyett, hogy valami setanyt raktak volna oda.
1920-ban valakinek az az őrült ötlete támadt hogy, betiltsa a szeszt az Egyesült Államok területén. Ha tényleg azt hitte, hogy ezzel megold minden, a korra jellemző gondot az I. világháborúból hazatérő és beilleszkedni nem nagyon tudó katonáktól a gazdasági problémákon át a…..
goobyhill 2010.09.22 09:04:43
@Aqvasky: mar ösz van :o)
A hónap printhirdetése egyértelműen a Mr. Sale férfiruházati bolt Blikkben megjelent anyaga, mely azt a pillanatot ábrázolja, amikor egy reménybeli vásárló megkapja ajándékba a saját eltávolított lábát, masnival átkötve. A férfi szemmel láthatólag, bár kicsit meglepődött,…..
Tudom, darázsfészekbe nyúlok ezzel a témával, de a nyári szezon egyik aktualitása megérdemel ennyit. Itt a jó idő, végre süt a nap, a depresszió elűzésének egyik legjobb módja a motorozás.Nem kell csodálkozni, elismerem, hogy így van. Régebben én is motoroztam, tudom miről…..
goobyhill 2010.06.21 13:51:45
@cso zsi: Szerintem meg ez a nagy kressz szabalyoskodas azoknak a remek takaroja akik gyakorlatban meg nem tudnak vezetni, vagy nincs hozza erzekük, mindegy, hogy 10 eve van jogsija vagy 2 hete. A közlekedesben van ugyan ugy elözekenyseg, dinamika, bunkosag, kedvesseg, meg tulzott elözekenyseg amit megint azok nyomnak akik kurva benan vezetnek. Vannak mindenben fokozatok. A belsö sav blokkolosa es önkentes rendör megjatszasa, csak hogy a többiek se menjenek gyorsabban vagy mondjuk azok akik a körforgalomban minden lehetösegnel megallnak es elengedik az ott jövöt. (lattam mar ilyet elöben) nem ugyan az a kategoria, mint ha mondjuk kiengedsz valakit aki mar fel oraja probal kijönni ha van maci sajtja ha nincs. Az egyik szimplan benasag a masik meg udvariassag.
goobyhill 2010.06.21 15:00:01
@stars7726: Szerintem is eleg izlestelen egy ilyen cimmel meg jobban gerjeszteni ezt az amugy is felesleges ellentetet.
goobyhill 2010.06.21 15:06:30
@bandeirante: Mindenkinek mas az inger küszöbe. Engem is neha felhuz amikor 120-130-al elözi a csavo kb fel oran keresztül a mellette majdnem ugyan olyan gyorsan halado kocsi vagy buszsort es csak akkor hajlando lehuzodni amikor a következö 20km-en mar nem lat kamiont, nehogy görcsöt kapjon a keze a kormany mozdulattol, meg a vegen meg folt essen a lelken, hogy lehuzodott elengedett egy kb 5km-es kocsi sort, (akik persze mint köcsög amok futok, mert gyosabban mennek) ,hogy majd utana folytassa a brutalis elözesi rohamat 2 km/h sebesseg különbseggel. Persze evvel nem teged gyanusitalak csupan tapasztalatok vezetes közben.
A sport hagyományos értelmezésén nevelkedett tömegek számára sokkoló lehet szembesülni azzal, ami Biciklisfutár Európa-bajnokság címén zajlik Budapesten. Az általános elképedésnek csak az szab gátat, hogy bár Európa legtöbb országából, sőt, Japánból is érkeztek…..
goobyhill 2010.05.25 14:32:45
@tizenot: A jövö a tömeg közlekedes fejlesztese (kombinalva biciklivel), balkani baratom, nem a meg több auto. Hiaba lesz eletktromos autod akkor is ott fogsz vele allni a kilometer hosszu dugokban es a biciklisek vigan fognak suhanni melletted amig te ugyan igy fogsz anyazni mint most, mert feltekeny leszel arra, hogy hogy a par tizezres bringan joval gyorsabban haladnak mint te a csilliardos elektromos autodon es csak azert nem allsz at te is bringara mert lusta vagy megmozdulni es mert sirva fakadsz, ha rad esik par csepp esö.
  Bennünk van a hajlam, hogy a gyászt perverz magamutogatássá változtassuk. Az eddig megtűrt keresztek és síremlékek egyre nagyobbá válnak. Vélemények az azonos című írásunkról...
goobyhill 2010.04.21 09:49:49
@GG81: Gondoljunk a motorosokra is. A kocsinak lehet semmi baja nem lesz a fakereszttöl de a motorost lehet, hogy pont felszurja mint a saslikot. Ne rakjon senki semmi szart az ut szelere azt kesz.
goobyhill 2010.04.21 10:08:47
@Pegasus: Ez a tipikus autos hozza allas. Motoros persze nem letezik a vilagon akit atszur a fakereszt mint a szar.
Az Esquire magazin nagy kedvelője a női nemnek, így nem csoda, hogy a legújabb számban közzétették, ki a világ legdögösebb nője jelenleg. A megtisztelő címet a Mad Men című sorozat egyik szereplője kapta, Christina Hendricks, akire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a mai…..
goobyhill 2010.04.20 15:20:57
@The Hitman: A puki hasonlat nagyon jo volt :o) Teljesen igaz. Mindenki masra bukik.
Eric Stoddard pontosan tudja, mire van szüksége az autósoknak, hiszen a neves dizájner tíz éve dolgozik olyan márkáknak, mint a Daimler Chrysler és a Hyundai. A tervező kerékpárokkal is foglalkozik, legújabb modellje pedig az autóból a kerékpárra váltást szeretné…..