Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filipo

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tigris Freeware Blogja Felmérés! 2009.11.17 05:34:00
Szeretném a mellékelt felméréssel jobban kiszolgálni látogatók igényeit, ezért kérek mindenkit, hogy szavazzon, hogy miről szeretne még többet olvasni az oldalaimon! Eddigi írásaim során törekedtem arra, hogy a számítógéphasználat minden hétköznapi területét lefedjem…..
Tigris Freeware Blogja Soluto 2010.06.24 14:04:00
Megvettük a gépünket, és csodák csodája, két perc alatt elindul, villámgyors, azonnal munkára foghatjuk. Aztán telik-múlik az idő, telepítünk rá néhány programot, s a gépünket lassacskán egy csiga is lehajrázza, amikor bekapcsoljuk. Sokak ilyenkor élnek az üresjárattal, és…..
Tömörítőprogramból már van alternatíva bőven a blogon, de most szeretnék azoknak adni egy nagyon egyszerű megoldást, akik nem akarnak egy komoly tömörítőprogrammal bíbelődni, viszont sokszor kapnak tömörített fájlokat, amiket szeretnének minél egyszerűbben kicsomagolni. De…..
Ismét nyugodtabb hétvége után vagyunk, a múltkori frissítés-dömping után. Első látásra unalmasnak tűnhet a lista, mivel majd mindegyik szereplője csak egy picit emelkedett verziószámban, de azért vannak itt komolyabb dolgok is. A uTorrent torrentkliens ismét többhetes…..
Ingyenes asztali program, mellyel különböző elemeket helyezhetünk el az asztalunkon. A megjelenített elemek szinte a végtelenségig testre szabhatóak, az internetről számos kiegészítő skin tölthető le az alkalmazáshoz. Az emberek szeretik minél jobban testre szabni a…..
Vetélytársra akadt a klasszikus zenelejátszó, a Winamp. Gipszfej nevű olvasónk hívta fel a figyelmem erre az igen kellemes kis programra mely méltán tör a neves előd babérjaira. Rég írtam zenelejátszóról, tehát elérkezett az ideje, hogy aki szeretne valami újat kipróbálni,…..
Sokan vannak, akiknek a Windows asztal elsődleges tere a legfontosabb infók tárolásának. Az asztali ikonokról indítják a gyakran használt programjaikat, ide teszik azokat a dokumentumokat, amiken épp dolgoznak. Most egy naptár/naplóprogramot ajánlok, mely az asztalunknak egy szép és…..
Volt már úgy, hogy ki akartuk volna próbálni a Linuxot, mert sok számítástechnikai újság azt mondja, hogy jó és ingyenes? Vagy szükségünk lett volna egy régi programra, ami Windows 95-ön futott, de a mi XP-nkre nem akar települni? Ez már újratelepítés, partícionálás,…..
Elmúlt Karácsony, elmúlt Újév is, már Télapó sem tesz semmit a Karácsonyfa alá, én mégis egy értékes meglepetéssel kezdeném az ezévi komoly programleírások sorát. Méghozzá egy olyan neves fejlesztő töredezettségmentesítő programjával, amiért pár hónapja még komoly…..
filipo 2010.01.08 22:34:22
@Tigris: Köszönöm a kimerítő és érthető válaszod.
A mai nap úgy látszik az alternatív megoldásoké, ugyanis most a letöltésekre ajánlott, nemrég megújult Orbit Downloadernek csinálok konkurrenciát. Persze a dolog nem ilyen sarkított, a két program nálam is remekül megfér egymás mellett, egyik sem váltja ki a másikat teljesen.…..
Bevallom, belém bújt a kisördög és valami rosszra fogom csábítani az olvasókat. Az vesse rám az első követ, aki munkahelyén soha nem foglalkozott mással is, mint ami a munkája lenne, pláne ha számítógépen dolgozott. Aki már régebb óta ül a monitor előtt, talán akkor még…..
Tegnap írtam az eszközmeghajtó-programok, a driverek frissítéséről, ennek kapcsán eszembe jutott még egy művelet, amivel az ember rengeteg időt tud magának megspórolni. Tegyük fel, hogy valami oknál fogva a rendszerünket újra kell telepíteni, de szeretnénk a már telepített…..
f1 Badoer: Monzában pontot akarok 2009.08.31 17:17:00
A Ferrari-beugró két tök utolsó hely után is bízik benne, az istálló megtartja.”Monzában pontszerzésért indulok, biztos vagyok benne, jó eredményt érek el. Rengeteget teszteltem ott, becsukott szemmel is végig tudnék menni. Szerintem maradhatok, ez a hétvége pozitív volt,…..
filipo 2009.08.31 18:52:57
@nefelejcs-chanel: Az előttem szólónak nem csak igaza,de humora is van.