Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyílméregbéka

0 bejegyzést írt és 1543 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..
Nyílméregbéka 2018.12.06 14:03:54
Őrületesen látványos képeken mutatta meg a mindennapi élet nehézségeit a mínusz 70 fokban egy kutató. Cyprien Verseux asztrobiológusként és gleccserkutatóként dolgozik az Antarktiszon, a Föld legelszigeteltebb kontinensén...
Nyílméregbéka 2018.10.18 15:34:26
@Berelhetoreklamfelulet: Ülj vissza az iskolapadba hülyegyerek! :DDD
Amikor bizonyossá vált, hogy a MARVEL-filmek nem csak a túlfújt lufi esetének mintapéldányai lesznek, amik kipukkannak pár rész után, és a suttogásból már hangosan kimondott filmes univerzum lett, a rajongók egy dolgot szerettek volna szinte azonnal látni. A Bosszúállók összecsapását Thanossal. Nem…..
Nyílméregbéka 2018.04.26 20:04:09
@Csaba121: Gondoltam, hogy hamar lesz egy idióta aki egyből trollkodni kezd...
Nyílméregbéka 2018.04.26 21:17:07
@REMY: Lehet, hogy egy teremmel odébb ült be... :D

Lesz majd spoileres kritika is?
Nyílméregbéka 2018.04.29 01:49:34
@Csaba121: Ja, persze! :DDD Birom az ilyen kamu szöveget, jókat lehet röhögni rajta! :D
Marvel filmről még biztosan nem távoztál olyan érzéssel, mint erről fogsz...
A Marvel mozis univerzuma a közelmúlt egyik legambiciózusabb vállalkozása, amely összességében minőséget és bevételeket tekintve is nagy sikernek mondható. Ha felidézzük az utóbbi éveket, láthatjuk, hogy a képregényfilmes szcénában igen egyedi az a dominancia, amelyet Amerika Kapitány és társai…..
A hálószövő bizonyítani akar, de vajon sikerül neki?..
Nyílméregbéka 2018.04.16 18:14:49
Nyílméregbéka 2018.04.20 14:15:46
@doggfather: nagyjából minden le lett írva a cikkben ami miatt nekem tetszett a film. Jó volt látni egy kicsit “földhözragadtabb” marveles sztorit is a sok világmegmentés mellett. Már a könyökömön jött már kis a sok pókemberes film, és nem is akartam moziban megnézni, úgy alakult muszáj volt mégis megnéznem (pont az utolsó vetitést láttam mielőtt kivették a mozikínálatból) és meglepően jól szórakoztam rajta.
Hogy van-e élet a halál után, azt nem tudjuk, de hogy a Homár elmúlt időben produkált tetszhalottsága csak átmeneti állapot, az biztos. Sajnos az élet kicsit átrendezte a prioritásokat és a lehetőségeket, sőt, ez még 1-2 hétig így is marad, de aztán búcsút intünk a hektikus frissülésnek, és…..
A Marvel nagy fekete filmje nagy szinkron-erőfeszítéseket is igényelt, és ezen erőfeszítések eredményeképpen nem jellemző a Fekete Párducra, hogy tipikus fekete-hangokat visszhangozna. Vagy afrikai akcentusokat. Azokért irány a feliratos változat...
Nyílméregbéka 2018.02.18 20:23:26
Minden kezdet nehéz A MARVEL gépezet nagyon régóta robog, és a hosszasan, de még is remekül felépített és bemutatott karakterek első közös akciója, A Bosszúállók egy fantasztikusan jól működő film volt. A megszokott és megszeretett karakterek remekül működtek közösen a vásznon, és mind stílusában,…..
Újabb állomásához érkezett a Marvel Moziverzuma, egészen pontosan a tizenhetedikhez. A skandináv villámisten története is trilógiává duzzadt. A sikerhez ezúttal is minden adott volt, lássuk jól sáfárkodott-e lehetőségeivel a stúdió...
Nyílméregbéka 2017.11.15 14:22:25
@REMY: Még mindig nem rémlik melyik jelenetben bukkant fel, és kit alakított.
Az Erste év elején a Joker hitelkártyáját az új, Max névre hallgató konstrukcióra cserélte. Ez a poszt, ennek a változásnak, és egy régi, rutinos jokeresnek köszönheti a születését. Már eleve a "áááááá, semmi nem fog változni, csak pénz helyett ezentúl Wizz Air pontokat…..
A zseniális rendező legújabb filmje a második világháború egy olyan sorsfordító eseményéről szól, mely hadászati szempontból abszolút vereség, és csak a németek máig vitatott döntése miatt lehetett a végkimenetele az, ami. Az úgynevezett dinamó hadművelet során katonai és…..
A TNT pilotot rendelt az elképesztően idióta magyar alcímmel ellátott Snowpiercer című pompás scifiből (tessék, Túlélők viadala, ez lett), mi meg már most elkezdtünk drukkolni, hogy össze is jöjjön a dolog. A pilot Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Marty Adelstein (Teen Wolf)…..
Nyílméregbéka 2016.11.22 14:56:03
@AdamTheTux: A Snowpiercer egy sci-fi. Minden tekintetben megfelel a sci-fi film kritériumainak.
Nyílméregbéka 2016.11.22 15:09:10
@AdamTheTux: Nekem is tetszett, de azért nem mondanám az évtized sci-fijének, abban az évtizedben ahol az Inception, Garvity, Children of Men, Distict9, Moon, Monsters, stb... készültek.
Nyílméregbéka 2016.11.22 21:11:03
@Hegyirablo: Mivel ennek az évtizednek alig csak a fele telt el, én az utóbbi tíz évet vettem :)
Papíron elég unalmasnak tűnik első hallásra könyvelő szakma. Persze, ha Ben Affleck és Gavin O'Connor neve által fémjelzett mozira gondolunk, melynek könyvelője milliókat keres, a világ legbefolyásosabb embereivel ismerkedik meg, ritkábbnál ritkább festményeket gyűjt és nem…..
Nem lehet egyszerű jó tankönyvet írni, lévén a szerzőnek olyan, a tudományosan elfogadott paradigmával összeegyeztethető írást kell közölni, ami egyben az adott diszciplínában még kevésbé jártas olvasó számára is befogadható kell legyen. A feladat ugyanakkor tovább…..
Nyílméregbéka 2016.09.06 19:53:19
@cenzurázdcsak: Na mit mondtam. Nem is kellett sokáig várni :DDD
Mozikban A barátságos óriás, és bár a tengerentúli kritika a szokott módon, azaz nagyobb részt kedvezően fogadta, érezhetően a futottak még szekcióban foglalta el helyét a mozimágus rendező filmográfiájában. Hogy pontosan hol is, az rövidesen kiderül, és ezúttal még csak kötözködni sem ér: a 29 film…..
“Gandalf, szerinted biztos, hogy jó helyen állunk?!” – Zsákos Bilbó Szeretem amikor egy film címe teljesen leírja, mire számíthatunk majd. Persze, nem fog túl nagy meglepetés érni, hogy hány sereg fog, és mit csinálni, de ezt szerintem azért már megszokhattuk az előző Hobbit…..
Shane Black egy rendes fickó. Nem feltétlenül azért, mert újra felvonultatja azokat az elemeket, amelyek miatt megszerethette az ember a munkásságát, hanem azért, mert mindezt elképesztő arányérzékkel csinálja meg. Összerakott egy bűnügyi filmet, egy nyomozós mozit, amelyben két…..
Nyílméregbéka 2016.05.29 13:25:53
@danialves: Nem tudom ez hogy jön ide, azért ez nem egy olyan népszerű, sokak által kedvelt sikerfilm, amiről akkor szó volt sőt, ez egy kifejezetten alulnézett, kritikusok által magasztalt de kutyát sem érdeklő mozi, amiről kommentekben is már elég vegyes a kép.
Amúgy te láttad már? Mert ahelyett hogy engem cinkelsz inkább a vélmenyédre lennék kíváncsi.
Nyílméregbéka 2016.05.29 13:42:37
@AldoWinnfield: Hidd el én nagyon akartam szeretni ezt a filmet. Az első trailer után az év egyik legvártabb darabja volt nálam, a buddy cop filmek a szívem csücske ahogy a noiros-nyomzós hetvenes évek stílusa is, úgyhogy minden egyben volt, talán ezért is csalódtam ekkorát, nem gondoltam volna hogy fapofával nézem végig. Ezért is tűnt fel nekem hogy más sem nevetett. Pont azért szeretek moziban nézni filmet, mert sokszor a közönség reakciója az aki engem is elkap ha esetleg magamtól kicsit visszafogotabb lennék. Ezért nem értem a kritikák imádatát, szerintem ez egy gyenge film volt. És egy-két helyen olvasva a kommenteket, igen csak nem vagyok egyedül ezzel, nagyjából fele fele arányban dicsérik vagy utálják a filmet. Mondjuk én nem utáltam, egynek elment, de nem hozta azt amit vártam, mindenben amit te dicsértél a kritákaban, a sztorit, a színészeket, stb.. nekem pont azok voltak a legnagyobb csalódások.
Nyílméregbéka 2016.05.30 01:33:52
@danialves: Akkor fussunk neki harmadszor. Hol van itt a "mindenki által kedvelt, és dicsért film"? :)

Ez megint hogy jön ide?

Annyira nem foglalkoztat a dolog, a film sem ér annyit nekem, hogy több időt és energiát vesztegessek rá. Kényszert sem érzek arra, hogy meggyőzzelek bármiről is.
Ha megnézed és írsz róla majd elolvasom aztán ennyi.
Shane Black visszatért, és egy laza mozdulattal letette az asztalra a nyár, de talán az egész év legszórakoztatóbb moziját. Egy olyan filmet, amire a képregényhősök, franchise-ok és remake-ek által uralt gyöngyvásznaktól megcsömörlött látóidegeinknek már hatalmas szüksége volt. Aki netán bambán…..
Nyílméregbéka 2016.05.29 13:16:27
@REMY: Ezen mondjuk én is csodálkozom, a kritikák imádják, de a kommentek már jóval árnyaltabbak. Már én is kezdtem kételkedni magamban, hogy csak én látom így ezt a filmet, rossz paszban voltam vajon, de már sok hasonló kommentet olvastam. A mozikban meg tök üres termekben megy, beszéltem a jegyszedőkkel, azt mondták aznap két előadás is lement üres teremmel. Ha olyan jó lenne legalább szájhagyomány alapján beindulna a nézettség.
Alig 40 vagyok, nem vagyok öreg. De bármilyen hihetetlen, a nálam egy évvel korábban született poénok még mindig ugyanolyan frissnek és fiatalnak hatnak, mint a bemutató idején, pedig azóta már ezerszer kaptunk heveny nevetőgörcsöt Monty Python-ék agymenésein. Az angol humor legjelesebb képviselői…..
Smoking Barrels Deadpool (2016) 2016.02.10 06:00:00
Kövezzetek meg, de én azok közé tartozom, akiknek (még) nincs tele a hócipője a Marvel-féle moziinvázióval. Lehet azt mondani, hogy kezdenek egyre inkább túlzásokba esni az alkotók, arról nem is beszélve, hogy a legtöbb ilyen képregényfilm egy kaptafára készül, de a többség mégis olyan…..
Nyílméregbéka 2016.02.13 22:20:58
@borosnyuszi: A Deadpool Marvel, mint ahogy az X-manek is, függetlenül attól melyik stúdió csinálja.