Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gossage

0 bejegyzést írt és 357 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kíváncsian várhattuk, mit fog lépni az ellenzék a mai parlamenti ülésen, miután a kormány először adott hatalmas támadási felületet maga ellen. Az utóbbi évek legérdekesebb napirend előtti köre ment le nemrég.Pedig elég rosszul kezdődött a dolog, Scheiring Gábor…..
Azt mondja OV, hogy vincit voluntas tua. A kiejtést hagyjuk, mondjuk azt, hogy egyházi latin volt (voluntasz tua, így, "a" hanggal "á" helyett? Viktor, Viktor...), bár ez nem igaz. És azt mondja utána OV, hogy "Győzedelmeskedjék hát a te akaratod!". Nem…..
A szombati madridi BL-döntő és a vasárnapi győri magyar bajnoki után Orbán Viktor ma a budapesti parlamentbe volt hivatalos, ahol elkezdődött az „új korszak első kormányának” programjáról zajló vita. A miniszterelnöknek javasolt politikus beszédében az elmúlt napokban…..
A kizárólagos iPhone-forgalmazó AT&T megduplázta a hűségszerződések felrugóira kirótt büntetést, ami így 325 dollár lett. Egy másik kizárólagos forgalmazó, a Magyar Telekom pedig fél évnyi előfizetési díjat fizettet ki azokkal, akik iPhone-t szeretnének. Birkák.  …..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Mandiner blog Zagyva királysága 2010.05.14 23:49:00
  Anno, a gimnázium elején egy éppen lázadó időszakát élő barátom fogta magát, és menő Martens bakancsával, délutáni szabadidős tevékenységként lerúgdosta az osztályterem kabátakasztóit a falról. Istenem: kamaszkor, lázadás, egy kis feszültség-levezetés.  …..
Pilu Bucikám, drága! 2010.05.08 18:58:00
 Eddig azt hittük, hogy Hajdú Péternél nagyobb parasztot nem szart ki magából a magyar gennymédia, de most erre te rácáfoltál. Jópofa csínytevésnek hiszed berúgva/beszívva beborulni az árokba, és isten látja lelkem teszek is rá magasról, hogy ott murdelsz-e meg, vagy sem,…..
gossage 2010.05.08 22:10:28
@soproni1: draga baratom ebben nincs semmi irigyseg,nem is erdekelt az hogy kinek milyen autoja van,nem vagyok irigy es ram se legyenek
itt masrol van szo

ne parkoljon senki olyan helyen ahol nem lehet ,mindenkire ervenyesek a szabalyok csak vannak akik azt hiszik ok valami felett allnak
es senki nem vezessen tok reszegen,es raadasul cserbenhagyasos balesetet okozva
ennyi semmi tobb
gossage 2010.05.08 22:16:17
@Idet: koszi,igazad van a parasztot ne hasznaljuk szitokszokent,kikerem magamnak,.....ez nyugatra megbecsult ,irigyelt foglalkozas..es aki paraszt az buszke arra hogy paraszt

koszi ezt a kiegeszitest
Appleblog Tévézzünk az iPhone-on 2010.04.28 12:21:00
Mindannyian tudjuk, hogy forint per perc alapon vagy havidíjért a szolgáltatóktól lehet kérni mobiltévés szolgáltatást, ami azonban nem élvezhető például az iPhone-on. Akár ingyenes appokon keresztül tévézhetünk azonban mi is, egy ideje például a magyar free toplista…..
Tényleg nagy szarban lehetnek az RTL Klubnál, ha újból a képernyőre küldték Győzikét. Már a veteránokat és a rokkantakat sorozzák, a kezükbe nyomnak egy leselejtezett ejtőernyőt, aztán kidobják őket a front felett. Ha Dirk Gerkens azt üzeni, még a végén Koós Jánosnak is…..
Hol vannak már azok a szép idők, amikor Bárdos András a stúdióban tette helyre Máté Krisztát, amiért nem mondta elég gyorsan, hogy akkor ki is nyert Borsod-Abaúj-Zemplén megye ötös számú választókerületében. Négy éve még Bárdos saját feleségén demonstrálhatta, hogy ő…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Mielőtt kellemes húsvétot kívánok a blog minden olvasójának, a pillanatnyi politikai csendet kihasználva szeretnék még valamiről beszélni. Ezen oldal indulása óta hivatalból is figyelem a hozzászólásokat, de korábban is nagyon érdekelt, hogy miképpen érvelnek és indokolnak…..
Mandiner blog Velem 2010.04.02 18:01:00
 ..
gossage 2010.04.03 01:02:21
  A budapesti Dohány utcában egy rabbi és mintegy ötven vendége ünnepelte kedden este a pészahot. Az első emeleti lakást, ahol nyitott ablaknál folyt a mulatság, este tizenegy körül az utcáról kövekkel kezdték dobálni. Az egyik vendég szerint mindez kétségkívül…..
gossage 2010.04.01 22:50:48
@shadai: draga shadai...a kormenet nem este 11-kor van
2010. március 25-én és 26-án került megrendezésre a Politológus Hallgatók Vándorkonferenciája, ezúttal az ELTE Állam és Jogtudományi Kar hallgatóinak szervezésében, az Egyetem Téren. A konferencia azonban mégsem a szakmai erények miatt fog emlékezetes maradni, hanem azért, mert…..
Mától számítva már csak két hét van hátra a hivatalos kampány utolsó napjáig, hiszen április 10-én, szombaton elvileg már csend honol majd a magyar politikában. S bár a nyitott kérdések száma az elmúlt napokban nem változott, engem egyre jobban a választások utáni helyzet…..
A magyar politika egyik leglátványosabb, a látszatra is alig valamit adó nyilvános átverése zajlott az elmúlt napokban; érdekes módon mégis alig érdekelt már valakit. Amikor az SZDSZ megállapodott az MDF-fel arról, hogy a szebb napokat látott párt nem indul önállóan a…..
gossage 2010.03.22 16:34:26
@Gaudi: jo,tudom ,de azert megis ,altalanossagban
gossage 2010.03.22 16:42:10
Mit csinál a blogger New Yorkban? Mászkál, kiállításokat néz és este jazz klubokba megy.A Guggenheim múzeum lenyűgöző. A Frank Lloyd Wright által tervezett, és nemrég bővített és felújított épület, a koncepció, a kiállítások mérete és átgondoltsága csillagos ötös.…..
Gábor tulajdonképpen olcsón megúszta, csak egy üveg parfüm tűnt el a feladott bőröndjéből, de bármennyire is megszokott, tökéletesen érthető és jogos a felháborodása. Kedves Homár, ha már a Budapest Airport válaszra sem méltat, akkor legalább szolgáljon tanulságul a…..
Jól indult a hete Gerendai „Nullszaldó” Károlynak, az biztos! Hétfőn, azaz március 15-én megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét, kedden pedig azzal keltették reggel, hogy étterme, az évek óta egyenletesen fantasztikus minőségű Costes lett az első…..