Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Narg

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Híres nagy vadászok, jobb, ha félreálltok, hipp-hopp, jön Wick! Azt mesélik róla, ravasz, mint a róka. Jön, lát, lő, fut! És szinkronizált...
aeon flux szinkronhangok: hellboy 2019.04.09 19:05:00
Hellboy, leánykori nevén Pokolfajzat harmadjára teszi tiszteletét a hazai vásznakon, s most másodjára szinkronizáltan. A helyzete jó ahhoz, hogy tizenegyévvel ezelőtti önmagán túltegyen.....
Az utóbbi évek legjobb sci-fi-sorozata, az Expanse alól a hónap elején húzta ki a szőnyeget a SyFy, de a gyártó már akkor eltökélt volt, hogy a harmadik évadát futó sorozatot megpóbálják elpasszolni valakinek. Akkor a nemzetközi terjesztésre vonatkozó jogokat birtokló Netflix tűnt a leglogikusabb…..
Sajnos a SyFy a harmadik évad végével lelövi a The Expanse című sorozatát. ami a legjobb scifi-sorozat a Battlestar Galactica óta, ha pedig a puszta látványról beszélünk, messze a legjobb evör. De hát ez nem érdekel senkit, ha a nézettsége nem az igazi. A gyártó Alcon Television Groupnak eleve van…..
Három rész alatt lelőttek egy csomó embert. Ennyi a The Walking Dead új évada, az All Out War alcímű, és végre értem, miért nem fog Maggie szülni ebben az évadban, hát azért, bazdmeg, mert az évad végére még csak egy nap fog eltelni, már ha szerencsénk van, ugye. Nem értem a showrunnert és az…..
A Nielsen végre kiadta első Netflix-méréseit, amiket ugyan a Netflix nem tekint hitelesnek, de mivel nem indokolják miért nem, így minket ez most nem nagyon érdekel. A Nielsen szerint a Stranger Things 2 első része a maga 15,8 milliós nézettségével lenyomta a The Walking Deadet is, és még mielőtt…..
Az egyik legokosabban megírt sorozat, a BoJack Horseman új évada pár napja fent van a Netflixen. A negyedik évadnál tartanak, és borzasztó nagy bajban vagyunk, ha valakinek el kell magyaráznunk, hogy miről szól – csak annyit lehet elmondani róla, hogy iszonyú jó, és ilyet még…..
Hétfőn lezajlott Checkpoint nevű szeretett podcastunk 100. adásának felvétele. (50 vendéges adás, 47 Mini, 2 szilveszteri - így jön ki a 99 adás, ami a századikat megelőzte).  2015 tavaszán kezdtük el ezt a podcastes mókát, és azóta nagyon megszerettük, az adások ezres nagyságrendű hallgatottságai…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Annyi éven át rohadt a fiókban a kultikus Cowboy Bebop anime megfilmesítése, hogy a Deadline értesülései szerint a Tomorrow Studios elkezdte inkább tévésorozatos formátumban adaptálni a kultikus japán animációs sorozatot. A 26 részes (plusz egy egész estés film) Cowboy Bebop élőszereplős átírását…..
John Wick nem tagadja tovább, hogy visszatért, és mindenki, aki vele tér most vissza az első részből, magyar hangjával együtt teszi ezt. Az új felbukkanók között meg akad pár ismerős arc (Ruby Rose idén harmadjára nyomul, mit tud ez a nő?; Peter Stormare az akcentusos gengszteren kívül eljátszik még…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Narg 2017.02.20 12:58:04
@bgp: PST:EE mikor jön ki? Én nem találtam róla semmi infót, hogy lenne official, csak pletya szinten láttam keringeni. Egyébként ha meg lesz, remélem akkor nem piszkálnak bele, mert sajna a Beamdog írói gárdája eléggé közepes, és még finoman fogalmaztam.
A hír ennyi, a forrása a Khan haragja című Trek-film rendezője. Nicholas Meyer, aki a ComingSoon.net-nek nyilatkozta a fentieket. Hogy milyen szerepet kap majd a sorozatban Yeoh, az egyelőre nem ismert, de nagyon valószínű, hogy ő lesz a sorozat főszereplője. A bemutató 2017-ben lesz.…..
 - SPOILERMENTES - Tom (Kevin Spacey), a munkafüggő pénzember üzleti életének eddigi legmagasabb csúcsát készül meghódítani, cége ugyanis a fél világ legnagyobb felhőkarcolóját adja át. Ahogy az az amerikai, családi vígjátékokban lenni szokott, a biznisz a privát szféra rovására telepedik a…..
Eldőlt, hogy a hatalmas létszámú jelölt közül ki öltheti magára a leglazább csempész gúnyáját az ifjú Han Solo kalandjait megéneklő előzményfilmben. Az elmúlt hónapokban az egyre szűkülő körről szóló híreken túl megtudhattuk, hogy a sztori a koréliai és a vuki találkozását is fel fogja eleveníteni,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2016.01.29 12:00:00
Megvan az Amerikai istenek sorozatverziójának Shadow Moonja, aki a magyar keresztségben Árnyék néven fut. A szerepre a The 100 Lincolnját, a brit Ricky Whittle-t (fent, képen) kérték fel, aki igent is mondott, ezzel kb. megpecsételve a The CW scifisorozatában romantikázva verekedő karakterének…..
A rendszerváltás környékén született gyerekek nagy része pontosan tudja, hogy ennek a generációnak mennyire meghatározó volt az elején még angol nyelven futó Cartoon Network rajzfilmcsatorna. Négy-öt klasszikus mesét ebből a korosztályból valószínűleg bárki tudna mondani, de…..
A Ryse-ról szinte mindenkitől azonos véleményt hallottam: szépnek szép viszont inkább csak egy rövid lineáris csőjáték, tele Quick Time Eventekkel. Ez nem volt valami csábító, az tény, viszont idő hiányában a rövid jelző nagyon megtetszett, így hát gondoltam legyen ő a…..
Egy James S. A. Corey álnév mögött dolgozó írópáros 2011 óta írja az Expanse, azaz a Térség történetét, ami egy olyan jövőben játszódik, amiben az emberiség a Naprendszert már kolonizálta, de a csillagközi űrbe még nem lépett ki, a Föld, a Mars és az aszteroida-öv…..
comment:com A nap képe 2015.07.03 11:30:00
Jön a The Strain második évada. Örülünk, Vincent? ..
Egyszerűen imádtuk a Daredevilt a Netflixen, és fogalmunk sincs róla hogyan bírjuk ki a következő évadig azon kívül, hogy minden apró pletykát elolvasunk az interneten. Az ilyen pletykák egyike volt, hogy a Marvelhez visszakerült jogoknak köszönhetően a Megtorló, a Szellemlovas és…..
A magyarul Ne bízz a ribiben (Don't Trust the B---- in Apartment 23) című sitcomból és a Breakig Bad második évadából ismert Krysten Ritter kapta meg a Netflixnek forgó második Marvel-sorozat főszerepét (az első, a Daredevil már javábvan készül). A pilot nélkül, menten sorozatra…..
Narg 2014.12.05 11:16:42
Mint kiderült, A galaxis őrzői, azaz az idei év egyik legnagyobb sikere itthon nem jelenik meg sem BD-n, sem BD3D-n. A filmet itthon home videón forgalmazó Pro Video az imént a következő hivatalos közleményt jelentette meg facebook-oldalukon: "Tisztelt Vásárló!Ezúton szeretnénk…..
comment:com Hírek kávé mellé 2014.09.30 09:30:00
Fuck this fucking show - búcsúzik az Esquire a Két pasi és egy kicsitől. Itt. Kazahsztánban felhívták a jónép figyelmét arra, hogy Spongyabob egy huligán, és rossz hatással van a gyerekekre. Honnan ismerős a How to Get Away with Murder szereplőgárdája? Hát innen. Tessék…..
Nem újdonság, hogy a Forum Hungary szereti kenegetni a rajongóknak, így aztán a hónap (nyár?) legmenőbb filmjét is jó sok változatban mutatja be, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelőt. A Galaxis Őrzői a következő változatokban jutnak el a magyar mozikba: - IMAX 3D…..