Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McVities

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
McVities 2018.08.23 15:20:35
@CyberPunK: A bemásolt komment után elolvastam én is az eredeti írást, és a többi hozzászólást. A helyiek sem egységesek:
Henriett Minczer
Majd, ha a buszmegálló is csak a falu alsó végén lesz, mert már azért is cirkuszolt, hogy zavarja a pihenésben ahogy megfordul,akkor lehet a felső végnek le gyalogolni.Meg köszönni, hogy ide jött egy ujabb idegen és bele szól a MI KIS FALUNK ÉLETÉBE!!!! Semmi köze hozzá mi van itt, mi elfogadtuk, most jött, tudta, hogy mi folyik itt ne szóljon bele! Vegyen nyaralót máshol! Ennyi
Illetve:
Majd, ha a buszmegálló is csak a falu alsó végén lesz, mert már azért is cirkuszolt, hogy zavarja a pihenésben ahogy megfordul,akkor lehet a felső végnek le gyalogolni.Meg köszönni, hogy ide jött egy ujabb idegen és bele szól a MI KIS FALUNK ÉLETÉBE!!!! Semmi köze hozzá mi van itt, mi elfogadtuk, most jött, tudta, hogy mi folyik itt ne szóljon bele! Vegyen nyaralót máshol! Ennyi
A kétszázadik Napi érdekest láthatjátok, olvashatjátok ma. A népszerű sorozatban csaknem 4550 meghökkentő, sokkoló, elgondolkodtató, vagy egyszerűen csak érdekes fotót nézhettetek már meg ezidáig! Köszönjük a kitartásotokat, és remélem, továbbra is velünk tartotok! 1888. A ghánai egyik…..
Követelem, hogy ezzel a produkcióval turnézzák be az országot. ..
Ha valaki egy éve az mondja nekem, hogy a TV2 legjobb műsora egy olyan zenés show lesz, amiben ismert és a fiók mélyéről a hajánál fogva előrángatott énekesek ismert embernek maszkírozva énekelnek, kiröhögöm. Erre tessék: a Sztárban sztár hétről hétre egyre szórakoztatóbb,…..
McVities 2014.10.06 11:58:01
@sanche: Én is ezen csodálkozom hétről-hétre! Nem tudom, mit mondott volna a zsűri, ha pl. Hevesi tamás a saját hangján énekelte volna el a Susan Boyle dalt? Őt is megdicsérik, hogy ugyan köze nem volt az eredetihez, de szuper volt a produkció?!
Ez most nem jött össze a Sztárban sztárnak. Van ez így, olyan nincs, hogy egy többrészes showműsor minden adása egyformán vicces, friss, szórakoztató legyen, és hát a TV2 műsorának tegnapi adását tulajdonképpen csak a zsűri, és főleg Hajós András megjegyzései mentették meg…..
McVities 2014.09.22 09:59:14
@Csák Máté: Teljesen egyetértek!
Esetenként megalázó próbáknak vettetnek alá a nyájba soha be nem kerültek, vagy az attól elkóboroltak. Pár órája már leírtam valahol az Internet tengerében az aforizmát: „A politikus az az ember, aki megnézi, hogy merre tartanak a tömegek, s az élükre áll.” Az előbb…..
McVities 2014.01.11 06:11:40
@Mr. Bear: Sok egyházi iskolába felvételi követelmény a keresztlevél.
McVities 2014.01.11 09:54:00
@Mészáros Laci: Pontosabban kellett volna fogalmaznom: a megyei jogú város
ban, ahol élünk, az általános iskolai felvételi elbeszélgetésre vinni kell a keresztlevelet. Az is az igazsághoz tartozik, hogy a felekezet nem számít, csak a keresztség megléte.
Gyorsan bejárta a világhálót az a néhány kép, amelyeken Lázár János pózol, illetve mulat néhány arisztokrata, újgazdag, illetve csaknem ezer lelőtt fácán társaságában. Az esemény egy vadászat volt, a képeket a Facebookra kiposztoló egyik résztvevő szerint Lázár János…..
McVities 2014.01.08 12:05:28
@vezér01: Oszter Sándor felesége, nem anyósa!
McVities 2014.01.08 13:04:21
@vezér01: az idő mindenki felett eljár
Lassan Töhötömnek is itt kéne lennie, de üres a beton Ferihegyen. A'lmos vezért, a Sólyom Airways első vén madárját még augusztus közepén idehozták, hadd skubizza a 22 éves vasat a sok népnemzeti repülőbuznyák. Két napra jött volna, de 5 óra lett belőle, az ünnepség…..
Laodumin Ózdi Waterworld 2013.08.07 06:03:08
A magyar kormány ózdi tagozata illeszkedve Orbán miniszterelnök úr turisztikai, mezőgazdasági és szociálpolitikai elvárásaihoz, higiéniai illetve egészségügyi szabadságharcot hirdetett, amelynek keretén belül csökkentették (helyenként kiiktatták) a közkutak kapacitását. Ha…..
Az elmúlt héten számos olyan újságcikk, nyilatkozat jelent meg, ami teljesen világossá teszi, milyen is a „fejlődő” magyar futball helyzete. Persze, vannak nagyon sokan – főleg akik a futballból és nem a futballért élnek – akik becsukják a szemüket és fülüket, és nem…..
Hát ez a nap is eljött, Wendy egy teremnyi esküdt előtt előadhatja a Will-ügyet, hogy azok eldöntsék, van-e elég ok a bírósági tárgyaláshoz. Diane beavatja végre Aliciát a részletekbe (kosárlabda meccsek, bírók, bukik, fogadások, tudjuk), Alicia meg szeretne segíteni, Diane…..
A köztévé egykori sportriporterét a Digisport mellett a TV2 is megszerezte. A Kreatív információi szerint Vitray Tamás felfedezettje a Naplónak fog riportokat készíteni. "Szántó Dávid a fiatal televíziós generáció egyik legtehetségesebb tagja, örülünk, hogy a jövőben a…..
McVities 2010.11.30 14:59:18