Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plasztikjozsi

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képen látható objektum első ránézésre talán azt az érzetet kelti a szemlélőben, hogy végre elkészült a híres Kocsordi Atombunker oxigénellátó-berendezése, de a segítőtábla jelzi, beköszöntött a forradalom a horgászcsaliárusító-iparban.    A nagy…..
plasztikjozsi 2010.05.29 12:01:13
Talán így a halálos influenzajárványok, a tömeges elbocsátások, sztrájkok, kilakoltatások, drasztikus benzináremelések idején felvidíthat egy igazi falusi békebeli disznóvágás rövid története. Én csak lejegyeztem, ahogy a haverok elmesélték.Félnégy, klozet, mosdó, tea,…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Ám bárhogy is dönt a tudat, mindig megvan a lehetőség arra, hogy elmerengjen az elmúlt és az elkövetkezendő életén. Hogy ez mekkora lehetőséget rejt magában, az az egyén életétől függ. Attól, hogy valaki egy emberöltőn keresztül meditált, és a tudatosságot gyakorolta, nem…..
Szálka Búcsújárás 2009.10.19 21:00:00
helyett az árusok sátrai között ténferegtem, nincs erre jobb szó, mikor sodródsz a tömeggel, fejed jár jobbra-balra, nézed a sok portékát, hátha feltűnik valami érdekes.Úgy értem, hasznosan érdekes, mert van itt kérem minden, illetve főleg mindennek az alja. Nem feltétlen…..
plasztikjozsi 2009.10.21 10:24:48
Fura módon csak tegnap voltam először a Donatella'a Kitchenben a Király utcában, de szerencsére nem vagyok kajablogger, így nem volt kötelező másfél éve kényszeresen elzarándokolnom a helyszínre. Rohadt sokan írtak már az étteremről, így csak annyit, hogy a dizájn bravúros…..
Szálka Angolnapaprikás 2009.06.17 11:30:00
Arra gondoltam, lehúzok még egy bőrt a halpaprikás témáról.Ugyanis.Vitában vagyunk Hintamesterrel, aki nem hisz nekem "paprikás" ügyben. Szerintem azok az ételek viselhetik a paprikás jelzőt, amelyeket zsír-hagyma-paprika szaftmachináció után tejföllel dúsítanak.…..
Szálka Szakértő ? Anyád ! 2009.06.17 16:09:00
 upgrade (VI.18. 8.45): Szakértő ? Anyád ! fejet hajtva a kommentek elött. Jómagam egy tervező irodában dolgozom ( igaz perec, ruhatár szakág )  egy épület bontási engedélyéhez becsatolandó a hulladék tervlap. Mindennemű gumiabronccsal analóg, pl. szigetelőanyag …..