Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ticsung

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csiribú-csiribá, akarom mondani kapitulatusz. Ennél azért többre lesz szüksége a roxforti varázslóiskola egyik legjobb növendékének, ha le akar számolni azzal, akinek nevét ki sem merik mondani. Idén véget ér a Harry Potter kalandja, de valamiért úgy érzem, hogy nem kell tőle…..
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
ticsung 2011.03.25 14:40:20
@Démonmac1: Ezért nem nézek TV-t soha.

2 előnye van:
- Feljövök ide, úgyis megtudok mindent
- Feljövök ide, és áldom az eget, hogy 3,5 éve nem nézem a TV-t, mert csak m,ég sz@r@bb lett.
Istene ugyan nincs, viszont egy élhető világ képét kínálja a híveknek, ezért az egyházfő szerint az alakulóban lévő vallási közösség "kis hiányossága ellenére" sikerre van ítélve. A Babilon Nyulai Kerékpáros Egyház idén már miséken, saját nyilvános…..
ticsung 2011.01.09 01:16:10
@Hollandexxonvaldez: Nekem van egy olyan balsejtelmem, hogy TROLL vagy. :-D
Minap kedves kollégám hozott be egy telefont. Az ismerősének a mobilját, hogy tegyünk rá ungárise szoftvert. A készülék nem más, mint az egyik híres, luxus mobil. buta, ám de drága (208 000 Ft a mobilkereskedésekben), mert hogy egy drágakő, ami a nevét is ihlette, van betokozódva…..
  csoki: ledfa Mikrobi89: Bokeh Gyuri74: Karácsony az oviban Mollysz: Ünnep bence93: Bazilika karácsonyi fényekkel James Cage: Kellemes Ünnepeket! MRM: Ajándék vlm: Ördögi színjáték II. MRM: Danbo készenáll az ajándékok bontására :)..
ticsung 2010.12.24 13:59:47
Kerékagy Lehet télen biciklizni? 2010.12.21 22:52:00
A városi biciklizés a közkeletű elképzelésekkel szemben télen sem jár együtt a fázással, megbetegedéssel, és általános szenvedéssel. Nem kell meglepődni, hiszen jártunk már a világűrben, és űrhajósaink onnan sem tüsszögve, esetleg reumásan tértek vissza. Már az elején…..
ticsung 2010.12.22 00:32:24
@Skulo: Troll. :-D
Hoax mánia Mail Server Report 2010.06.04 14:33:47
Mondd el mindenkinek, aki az e-mail listádon szerepel, mert ha közülük valamelyik felveszi a listájára, akkor a tiedre is felkerül majd. Ez a Hacker meg tudja találni a te számítógép azonosító címedet és ellenőrzés alá veheti az e-mailedet. Ez a tájékoztatás közvetlenül a…..
ticsung 2010.11.08 23:42:13
Katy Perry @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.01. Katy Perry közönsége ötszámjegyű összegért vett jegyet az idei ősz egyik legnagyobb reklámkampányára. A dologgal talán maguk sem voltak tisztában, sőt az Arénát elárasztó gyerekeknek ez vajmi keveset számított.…..
ticsung 2010.10.02 13:00:47
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
ticsung 2010.09.22 23:34:28
Subba Subba sziv iwiw 2010.08.13 08:30:00
Még mindig megtelik a levelesládánk idióta wiwes adatlapokkal, úgyhogy elő a csak erre a célra tartogatott regekkel!Na akkor csapjunk bele!!!...:))Medencézek BebaszcsiztunkAlaposan dokumentált gépnél ülés20 évesen :)Photoshop artistaHeti csiniAlaposan dokumentált ZsoltiA…..
ticsung 2010.08.29 11:24:12
Tavaly márciusban bontották fel az EuroVelo 6-os kerékpárútvonal részét képező a Bem rakparti bringautat a budai csatornaépítkezés és az ahhoz kapcsolódó villamospálya-felújítás miatt, de a március végére tervezett átadás elmaradt, mert a főváros nem tudott dönteni, hogyan…..
ticsung 2010.06.10 22:26:58
ticsung 2010.06.10 22:30:13
@dw1: Majd megnézem 1-3 év múlva, amilyen autó utakat csinálnak manapság... Sosem lehet tudni.

Az árpád hídat, ha jól emlékszem 2 éve, a Bécsi utat is 1,5 éve csinálták, és már tiszta rom az egész.
Ágnes profi, nem hisz vakon a Tesco árleszállításaiban. A megkapargatott árcéduláknak köszönhetően most is kiderült, hogy az árleszállítás valójában drágulást jelent, a gyanúsan alacsony ár pedig nem is létezik. Tegnap szerettem volna kihasználni a 30%-os ruházati…..
Először tartottak hegyikerekeseknek versenyt a föld alatt. Az Underworld Kupa útvonala részben a kőbányai bányarendszeren keresztül vezetett. Az elit férfiak futamát Buruczki Szilárd nyerte, hölgyek között Dósa Eszter volt a leggyorsabb...
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
Tényleg nagy szarban lehetnek az RTL Klubnál, ha újból a képernyőre küldték Győzikét. Már a veteránokat és a rokkantakat sorozzák, a kezükbe nyomnak egy leselejtezett ejtőernyőt, aztán kidobják őket a front felett. Ha Dirk Gerkens azt üzeni, még a végén Koós Jánosnak is…..
Gábor a néphagyományos szétosztogatás helyett megpróbált pénzt csiholni gyermeke napok alatt kinőtt ruhakészletéből a Baba Expón, de főleg szomorú tanulságokkal gazdagodott: Szeretném veletek megosztani több sorstársam esetét. Mint a címből kiderül a Baba Expo nevű,…..
Sziasztok!Végre eljött ez a pillanat is, hogy a saját blog oldalamon üdvözöljelek benneteket. Nem mintha már nem lett volna rá példa, hogy írjak blogot: :) Egyszer már elkezdtem, de valahogy nem bírtam minden nap a gép előtt ülni, és fárasztani az embereket a hülyeségeimmel....De…..
Furcsa alaprajza két okból lehet egy lakásnak. Vagy az ingatlanos rajzolta olyannak, vagy az építész. Az előbbire már mutattunk példát, az utóbbira most következik egy. Cili szerint cuki!!! úgy néz ki mint egy boci aki legel J És tényleg. A piros nyíl mutatja, hol távozik az…..
ticsung 2010.03.05 10:06:52
@Lesley: Már elnézést, de én a Váci úton laktam az Árpád hídnál 2 évig, és amikor elköltöztem új lakásba csodálkoztam, hogy milyen jól alszom.

6. emeleten laktam... Szal... Felgyűtt a hang rendesen.
Az ügyeletes Claudiák persze mindig csak meg akarják mutatni, hogy szülés után is lehet vonzó egy nő, vagy arról beszélnek, hogy gyerekkorukban félénkek voltak, és az egész pubertáskori lelki traumán csak úgy lehet túllépni, ha alaposan lealapozzák, majd széttárják a…..
Gyerekszoba Csúszhatnánk így is! 2009.12.22 14:16:00
Még van hó meg a téli szünet is, ezért talán érdemes a karácsony előtti takarítás helyett kimozdulni a családdal és szánkózni egy jót. Vagy csak állni a dombtetőn, szürcsölni a forralt bort, míg a kölkök a hóban fetrengenek a lejtő alján.A designerek is oda lehetnek a…..
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
  Meglepő, de a 2010-től érvényes KRESZ-be értelmes változások is kerültek. Vélemények azonos című írásunkról...
f1 A Volkswagent megkapta a McLaren 2009.11.27 13:25:00
Pénteken az autosport.com vezetőben hozta a sztorit, hogy a VW motorszállítóként tart az F1-be, a cikket érdekes címlapképpel illusztrálta.Nem tudni, mi okból került a Volkswagen-embléma épp egy McLaren orrára, épp a Mercedes-csillag helyére, a logó sehol nem fordul elő a…..
ticsung 2009.11.27 23:32:23
@Mitya Ivanov: Pontosan. :-))

Túl éles a kép, ezt szerkesztették.
  Már a második biciklimet lopták el a házból. Nagyon ideges lettem, úgyhogy egy kis magánnyomozásba kezdtem. Meg is szívta az orgazda, akinél vagy 180 bringát találtak meg a rendőrök – remélem, sokan felismerik közülük a sajátjukat. Vélemények azonos című…..