Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dormanyd

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahoj! Nah, megirom en elsonek! :D Tokjo volt. Volt ma focimeccs chipinaw-ban. Es mit ad isten kennybrook ellen jatszottak a sracok. De az ellenfel tabor nevet a balfek fonok nem birta megmondani reggel, mert nem emlekezett ra. Nah es szoval kennybrook ellen volt a meccs. Es hat basszus…..
dormanyd 2009.07.08 10:28:39
Mindenki, aki allamvizsgazik legyen ugyes, es el ne felejtsetek meginni a vizsgasort!!!!!!!!Sok pusz, es irjatok, hogy milyen lett, meg milyen volt!!!!!!!!!!gondolok ratok!!!zsuuuu..
Zsuuu nyári blogja hojj-hojj! 2009.06.24 19:48:04
Haliho!Ujra itt vagyok. Day of van ma. Tegnap derult ki. Kerdezte a fonok, hogy ki akar szabin lenni ma. 2 ember jelentkezett, es mondta, hogy meg 2 ember mehet. Senki nem jelentkeett, oszt akkor mondom majd en, jo lesz kicsit aludni. :D Es jo is volt. :DTegnap voltunk wal mart-ban. Olyan polot…..
Zsuuu nyári blogja Megerkeztem 2009.06.17 06:01:43
 Haliho! Hat megerkeztem a lagerba. Mindket gep kesett, amivel jottem. A buszt alig talaltam meg a 3 emeletes busypalyaudvaron. De itt vagyok. Eleg jo arcoknak tunnek az emberek is. Majd idovel kierul minden...Nah, most csak eletjelet adtam magamrol, majd meg irok. Papa!T..