Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GáborGábor

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyelőre úgy tűnik, hogy a Teréz körúti robbantás is rohamtempóban halad a magyarországi robbantásos merényletek nyomozati munkájának tipikus végkifejlete, vagyis az eredménytelenség felé. A legőszintébben kívánom persze, hogy ne legyen igazam, és a merénylő minél hamarabb bíróság elé álljon a…..
Ha minden igaz, megvan a veteránozás tökéletes receptje. Merthogy voltam én már a weissenkircheni veteránautó hegyi felfutón az Alfa Giuliámmal, állólámpás Mercivel többször, harminconsok éves Kawasakival is jó párszor, sőt, egyszer még az Autobianchi Bianchinával is két…..
Nem tudok mit írni, egészen döbbenetes, az MKP-s Berényi harci beszédében ezúttal az ötmillió szlovákban találta meg a legújabb ellenséget. Prágából szeretek vonattal utazni Budapestre. Korán indult a vonat, én pedig utálok korán kelni, de nem volt kérdés, hogy a…..
Mint arról már bizonyára mindenki értesült, a mobilszolgáltatók sajátos módon értelmezték a józan ésszel kivitelezhetetlen telefonadót. Jakab Andor azt is megírta már, hogy ezzel a trükkel az adót is leáfázták, Ági a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnél érdeklődött,…..
GáborGábor 2012.08.06 20:30:02
@KopaszMercis: "Koreektul megmondtak. Mi a faszt sopankodtok balfaszok? "

Megmondták, de nem korrektül!!!

Azt már mindenki elfogadja, hogy az állam ott húz le bennünket ahol tud (lásd a benzin jövedéki adójára még rájön az ÁFA, tehát az adót is adóztatják!). Rendben van, tegye ezt, mégiscsak az állam a legnagyobb hatalom.

De egy szaros szolgáltató milyen jogcímen LOP meg bennünket? Ha az állam tőle 2 Ft + ÁFA telekomadót szed be, akkor ő milyen jogon szed el tőlünk percenként 3-5-8-10 Ft-ot?????
  A biciklis nem fog kerülni, nem fogja tolni: a biciklis az arra megy, amerre a legrövidebb. Vélemények az azonos című írásunkról...
Vasutat, vasútvonalat vagy jól (korszerű, sűrű járatokkal, vonzó árakkal) kell üzemeltetni, vagy sehogy. Ennek legfőbb oka az, hogy nagyon magasak az állandóköltségek, azaz azok a költségek, amelyek nem függenek a kibocsátástól (a közlekedtetett vonatok számától).Olyan ez,…..
GáborGábor 2009.07.12 08:06:29
@Dzsok: "A közvetlen régiós szomszédaink közül ugyanebben az időszakban Szlovákia 2X annyit költ (kisebb) vasútra mint Magyarország, Csehország pedig kb. 4,5X annyit."

Azt elmondanád, hogy miből költsünk 2-4,5x annyit a vasútra, mint most?

Nyugdíjat ne fizessünk, a kórházakat zárjuk be, vagy csak 8 általánosig legyen ingyenes az oktatás?

Ezek "kicsit" fontosabbnak tűnnek nekem, mint az, hogy 80-al, vagy 120-al megy a vonat...
Veronika 3  egész óráig azt hihette, hogy hamarosan nyaralni indul. Gondolta ezt joggal, azután hogy mindent megbeszélt az utazási irodával, sőt, ki is fizette az utat. De végül persze pofáraesett, mert valaki nagyon elszúrt valamit. Szeretnék megosztani veletek egy egészen…..
GáborGábor 2009.07.09 21:04:14
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
GáborGábor 2009.06.18 08:18:11
@1899.hu: Húha...

4 (hogyismondjamcsak hogy ne legyek sértő) egyszerű ember összetalálkozott.

Barátnődről honnan kellett volna látnia a közterülteseknek, hogy terhes? Ismerek tucatjával nőket, akik nem terhesek, de legalább ekkora pocakjuk van...
GáborGábor 2009.06.17 21:03:22
Azé' má' mekkora köcsögök ezek a parkolóőrök, he...

A múltkor vittem a terhes barátnőmet a nődokihoz, aki éppen a balesetiben ügyelt. Mondta, hogy menjünk fél 9-re reggel, mert akkorra már elhunynak az éjszakai balesetesek, a munkakerülők meg még az ügyeiket intézik, majd 11 körül jönnek igazolásért, hogy reggel 8-kor elestek a lépcsőn.

Szóval a szívivel kicsit megkéstünk, mert hiába ment reggel 6-ra a fodrászhoz, a hajmosónő este öszebalhézott a pasijával és reggel késett egy fél órát. Így csak 9-re értünk a kórházhoz, hát gondoltam feldobom az autót a járdára, nem zavar az ott senkit. A vizsgálat pikk-pakk megvolt (megnyugtatom a kedves érdeklődőket, a baba rendben van, de azért rá kell nézni, mert a barátnőm még csak 17 éves), de amikor megyünk ki, akkor látom, hogy kerékbilincs van rajta :-((

Hát, mondom, ez így nem pálya, a csajt még haza kell vinni, de 10-kor már a spanommal kell talizni, mert ki kell tölteni pár forgalmi engedélyt!!!

Hívtam is közterületeseket, hogy miezittenbasszátokmeg.

Hát nem nekiálltak emberkedni, hogy 15 rongy, meg ilyesmi. A csajom vonyított, hogy neki menni kell (tényleg jött a barinője, hozta a legújabb DVD-t, amit meg akartak nézni), mondtam neki, hogy mutogassa a hasát, meg az arcán a kék foltot (hát istenem, néha gyorsan eljár a kezem...), de a köcsögöket nem hatotta meg.

Mivel mennem kellett, azért ledobtam nekik a 15 rongyot és el is mentünk.

Nade ezzel nincs vége a történetnek, hiszen nekem vannak haverjaim, nekik meg ott kell gályázni nap mint nap, megtalálom én őket!!!