Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Espana-girl/alias_Margit

15 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spanish summer:) the end 2009.10.01 18:01:38
 Ez a nap is hát eljött..vége..most itt ülök a müncheni reptéren és várnom kell vagy 2 és fél órát, úgyhogy van időm írni. Holnap meg majd felrakom a blogra.Az utolsó 2 hét felülmúlhatatlan volt, így még nehezebb szívvel térek haza. Megünnepeltük a szülinapomat…..
Spanish summer:) ígért képek 2009.09.19 14:14:00
Barlangfotó:) Sa Mesquita Még…..
Lassan elérkeztem az utolsó hetembe..Most már tényleg repül az idő. Ezért nem is nagyon írok ide, nem sokat vagyok a gép előtt, igyekszem kihasználni maximálisan ezt a kis időt. Előző héten kedden csináltunk egy kisebb kirándulást, Susanaval, Nellivel és Lujannal. Nelli…..
 Hola:) Itt vagyok ismét, még ha kicsit sokat is kellett várni rám:D Jó sok mindenről szeretnék mesélni nektek.Ott folytatom ahol abbahagytam, az pedig ha jól emlékszem az volt hogy Kamilát kirúgták..Azóta mi a Nellivel találkozgatunk vele. Egyik hétfőn például…..
Halihó, újra itt vagyok friss infókkal:) Azzal kezdeném, hogy a múltkori teliholdas partyt bebuktuk..Hogy ez hogy is történhetett meg..Hát úgy hogy éjfélkor végeztünk a munkával és akkor gyorsan átöltöztünk, Raquel meg én, és utána irány kocsival Ciutadellába ahol már várt…..
 Mostanában nagyon rájár a rúd az étteremre. Nem volt elég a vírusjárvány, amit szerencsésen nem kaptam elJ most Susana ütötte ki magát 2 hétre. Megcsúszott a vizes padlón és a bal bokaszalagja részlegesen neki is elszakadt, ugyanúgy mint nekem a múltkor csak nem pont…..
Spanish summer:) képek 2009.08.01 17:23:42
Gondoltam rakok fel ide is pár képet, a legújjabbakat, amiknek külön nem csinálok mappát az albumban. Különben is így színesebb az egész, hogy nem csak szöveg:)Nelli és én a hotel előtt. Barbival és Nellivel a hotel bárjában. Chaplin'sben egy white sangría mellett:) (az…..
Jó rég volt már az utolsó bejegyzésem.. Lehet nem időrendben de nagyjából megpróbálok mindent leírni ami azóta történt velem. Előfordulhat hogy valamit már említettem de már lassan én se tudom követni kinek mit mikor írtam.Jött egy új lány lakni hozzánk, Simona-nak hívják…..
 Na most megint időt szakítottam egy újabb bejegyzésre, hogy legyen mit olvasni ha unatkoztok:p Most jöttem a tengerpartról, iszonyú a hőség. Bár neten olvastam, hogy most magyarországon is hőségriadó van..Itt már 2szer esett!!J Röpizni már megint nem jutottunk ki..Már 3 napja…..
Spanish summer:) megy az élet.. 2009.07.10 16:55:27
 Elljött az ideje egy újjabb bejegyzésnekJ Kezdenek egyre izgalmasabbá és érdekesebbé válni a napok. Már két szülinapot is voltunk ünnepelni. Mindkétszer a munkatársunknak volt szülinapja. A kikötőbe mentünk munka után mert ott egy csomó kocsmaszerű partyhelyek vannak.…..
Spanish summer:) képek 2009.07.04 17:41:45
Na ze rövidke lesz most, csak szólni akartam h csináltam albumokat:)http://margit777.jalbum.net/ ezen megtalálhatjátok és mindig erre az oldalra fogom őket tölteni.Amúgy most semmi különös nincsen azon kívül h megint harcképtelenné tettem magam..méghozzá a hüvelykujjamra…..
Ez tök furcsa, még soha nem írtam blogot, kicsit túl nyilvánosnak találom, de felbátorodtam Petra meg Margit példáján, és így próbálok hírt adni magamról. A szálláson nincs internetünk, így mindig útra kell kelnem a sok cuccal, ha netezni akarok.Szóval az utazás viszonylag…..
 Ez most a családomnak szól: Bocsi, nem tudom miért ilyen szar a skype, de legalább valamennyire is hallottam a hangotokat (mondjuk apuét kicsit gépiesenJ). Gyógyulgass meg és pihenj sokat!! Remélem minden ok otthon és cociáék is jól érzik magukat, adjátok át hogy puszilom…..
 Újra jelentkezem:D Először is kívánság szerint írok a munkáról is, hogy pontosan mit is kell csinálni. Egy átlag nap úgy nézki, hogy felkelünk 8kor (nekem ez is korán vanJ) és már bent kell lenni fél 9re. Akkor gyorsan iszunk egy kávét és már jönnek is a vendégek. A…..
Spanish summer:) Érkezés 2009.06.27 16:34:59
 Végre itt a várva várt pillanat!!Megérkeztem Menorcára!Persze nem kis bonyodalmak árán. Egyrészt tök korán kelltünk, 4kor!! és 7 körül ment a gépem Mallorcára. Az első repülőutam egyedül. Nem ment zökkenőmentesenJ Hát Mallorcára szépen landoltunk csak egy gond volt,…..
Spanish summer:) The beginning.. 2009.06.27 16:33:03
 Kedves Családom,Barátaim, Ismerőseim! És mindenki akit érdekel ez a blog. Gondoltam így megspórolom azt hogy mindenkinek egyesével írjakJ De persze személyre szabott üzit is kaptok majd;) A lényegesebb részletekről. De hogy általánosságban mi történik velem azt itt…..
Sziasztok! Már megint írok..tudom mindenki azt gondolja hogy huu mennyi időm van és hogy itt ülök a gép előtt állandóan – de nem. Éppen zuhog az eső és semmit nem lehet csinálni. Mindenki dolgozik csak a konyhásoknak van most pihi. De ez az eső már nagyon idegesítő.…..