Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amona

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondta nekem egy „kedves” ismerősöm, miközben afelől érdeklődött, hogy nem ismerek-e olyan pasit aki neki bejönne (és, csak úgy magunkba tegyük hozzá, az egyáltalán nem számít, hogy a szegény jóember mit gondol a lányról), és akivel összejöhetne.Próbáltam…..
Mégpedig angolból. Igaz, hogy már két éve megvan a középfokúm, mégis úgy éreztem mintha kivégzésre vinnének. Ráadásul utolsónak. Hősiesen nézem végig a többiek kínlódásait – gondoltam magamban. Aztán láss csodát, jönnek ki röhögve,sőt a végén már mi is csak…..
... vagy csak piszok sok volt az elő- és utómunkálat ezzel a képpel. Mert bár 7 éve készült profi fotós által (Steven Meisel), de azért a különbség mégiscsak szembetűnő.Na, nem azt mondom, hogy itt csodálatosan szép, de egészen tetszetős, és eszembe sem jut róla a…..
Mert véget érhet, igaz legrosszabb rémálmomban sem hittem volna, hogy valaki akit szeretek szembefordulhat velem.Őszintén barátnőmnek tartottam, akire mindig számíthatok és fordítva. Voltak érdekes dolgok, például, hogy nyári szünetekben sosem kerestük egymást, de az ilyeneket…..
.:Last day of magic:. B terv 2009.06.18 14:46:00
Sokat gondolkozom azon, hogy egyeseknek néha hogy van pofájuk megjelenniük és úgy tenni, mintha mi sem történt volna, egy szakítás után.Az meg, hogy a volt barátnő esetleg boldog az új barátjával nem számít : „biztos csak beképzeli magának, vagy nem tudja elviselni a…..