Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vezérke

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha nem látott hangulatú divízió 1-es világbajnokság körvonalazódik. A szlovén szövetség bejelentése szerint a magyar és a horvát szurkolók már több mint négyezer belépőt elkapkodtak az áprilisi tornára. A brit szövetség jelezte, hatszáz fős szurkolótábor kíséri…..
vezérke 2010.02.12 18:39:46
@munkagep: HELLÓ! Ha veszel bérletet, nekem kellene 3 jegy a Szlovén meccsre, a többire már megvettem a jegyeket, csak arra nem kaptam.
A két pénteki Mol Liga-meccs egyikén sem bírtak pontot szerezni az otthon játszó csapatok. A Ferencváros első rendes játékidős vereségét szenvedte el az először sikeres Miskolccal szemben, a Jegesmedvék hármat ütöttek Erzsébeten. Davis révén egy harmad után még vezettek a…..
vezérke 2009.09.19 07:27:08
vezérke 2009.09.19 07:27:43
Kezdődik a második Mol Liga-szezon, sajnos kevesebb csapattal, mint tavaly, de az a lényeg, hogy van. Az SC Csíkszereda erős maradt, a Vasas Stars sem gengült, a Dunaújváros erősödött, az Újpesttől mindig tartani kell, akárcsak a Ferencvárostól, a Brassó berobbanhat, és úgy…..
Csütörtökön vagy pénteken születhet végső döntés arról, hogy a Vasas milyen formában fogadja be a Budapest Starst. Erről Kangyal Balázs, a Stars szakmai igazgatója tájékoztatta hétfőn az MTI-t. "Jó ütemben halad a tárgyalás Markovits Lászlóval, a Vasas elnökével,…..
Főleg a szurkolótábor miatt Vasas néven szerepelne a jövőben a Budapest Stars jégkorongcsapata – adta hírül az MTI. A témát kedves olvasónk-szerzőnk, KCs említette először kommentjében, egy szurkolói fórumra hivatkozva. Úgy néz ki, a tervek komolyak, Szabó István, a Bp.…..