Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ignis Ardens (Kunzler)

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma végre könyvbemutató!Mindenki jöjjön 17 órára, aki ezt nem tudja teljesíteni, az jöhet később is, ott leszünk. Verespálné összeállított valami playlistet, lesz valamennyi ingyenkaja, de ami a lényeg:1, a TÁP színház a ma könyvbemutatóra egy különleges 15 perces, a…..
A Tarka Magyar mozgalom fejtörőt okozott a politikai pártok által alaposan megdolgozott és megosztott közvélemény számára – no nem azért, mintha olyan bonyolult üzenetet hordozott volna, hanem pont azért, mert túl egyszerűt. 18 évvel a rendszerváltás és 2 évvel az…..
"A románoknak jobban megy ez a diplomácia" (én Malina Hedvig óta azt gyanítom, a tótoknak is). Fater mindig ezt mondogatta, és én kénytelen voltam neki ezt elhinni, több évtizedet húzott le a KÜM kötelékében, egy időben a házunk csaknem úgy be volt biztosítva,…..
w Zsidók és hülyék 2007.09.13 05:00:00
Evidenciákat ismétlünk ma is. Hiába, alig csengettek be, álmos még a társaság. Gyűlölettörvény kéne már megint, ide mindig az kéne, nagy nemzeti folyamszabályozás. Mert sok a csúnya beszéd, az uszulás, a zsidózás és cigányozás. Nem kell lámpavassal keresni a gyűlöletet…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
Ignis Ardens (Kunzler) 2007.06.12 09:14:19
Szerintem nem baj, hogy pedzegeted ennek az országnak a kollektív identitászavarát.
És ez nem pár száz elmebeteg egyéni szocproblémája (az is).
A kokárda-vircsaft, az árokásás ipari mértekben folyik, nyílik az ember zsebében a bicska tőle. Gyanítom azért ás(hat) Vektor ilyen üzemben, mert alapvetően az ország az "egy-féle igazság axiómára létezik" lett kondícionálva negyven évig és most nem tud azzal mit kezdeni azzal, hogy mások másképp is láthatják, kétségbeesetten törekszik valamiféle látszat-egységre, identitásra. A többi meg ebben partner, folyik a hidegháború. Így csak egy magyar, liberális, stb út van, vagy mi, aki abba nem fér bele az mocskos nemzetáruló, stb. Valójában pedig eljutottunk odáig:
1. itt nem vita van objektív tényekről, vagy politikai, ideológiai kérdésekről, problémákról, itt a vitatkozó felek egymás létjogosultságát, nemzeti, emberi egyéb identitását kérdőjelezik meg a gyűlölettől és a megvetéstől fröcsögve. Tájékoztatásul közölném, ez máshol azért nem jellemző.
2. az ember önkorlátozza magát, mielőtt véleményt nyilvánít pol ügyekben, körbenéz, mint az átkosban, és beméri, ki van körülötte, ha mást nem, elkerülendő, hogy kidülledt szemű, neurotikus szektásokkal vitatkozzon a magyarságáról, vagy arról, mit utál Kókában. Legjobb esetben szerencsétlen, megtévesztett "balfasznak" titulálják. Tudjuk, nektek is vannak zsidó barátaitok, hogy lennétek antiszemiták.
3. Nekem nem ilyen a szakmám, de egyes értelmségi körökben állást lehet veszíteni ellentétes politikai nézetek miatt - ezért kellett rendszert váltani, hogy a cenzúrát megvalósítsuk az állam helyett?
4. nemcsak állást, apát, anyát, barátokat, és a csajodat is, akár

Hahó, olyan a világon nincs, hogy egy nép egyik fele a másikat akarja kiutálni a hazájából. A permanens gyűlöletbeszéd meg elszabadítja a poklot és az össznépi pszichózist. Mindezt azért, hogy egy ilyn politikai lúzer, mint Vektor még lebeghessen egy kicsit a bili tetején.

Pace
w Díjugratás 2007.06.06 06:00:00
Döntött az Alkotmánybíróság: igenis népszavazni való téma a vizitdíj és a tandíj. Egyfelől azért, mert olyan kis elenyésző összeg az, hogy meg sem érzi a költségvetés – ami arra utal, hogy a taláros testület hirtelenjében pénzügyminisztériumot kezdett játszani,…..
w Akiért a harag szól 2007.05.22 04:00:00
Na. Rendőrség lefejezve miniszterig, pártkongresszus roppant izgalmak közt lezajolva, úgyhogy most talán felemelhetjük egy kicsit a fejünket a magunk alá csináltból. Ideje foglalkozni az őszödi beszéd legnagyobb vesztesével: Malina Hedviggel. Malina Hedviget saját beszámolója…..
Ignis Ardens (Kunzler) 2007.05.22 08:38:17
Nem tudom, Hedvig igazat mondd-e vagy sem. A helyzet az, hogy Hedvig esete símán lehet igaz, függetlenül attól kinek, milyen egyéni tapasztalatai vannak. Nekem van pozitív, negatív is. Meg család Erdélyben.

De a Hedvig -ügy a szlovák kormány és a szlovák hatóságok pavlovi reflexe miatt válik súlyossá. Ahogy a szerb magyarverések is. Mert megfigyelhető, hogy a skinheadeknek, magyarverőknek azokban az országokban nagyobb a pofájuk, ahol a magaspolitika érezhető, nyílt vagy burkolt támogatását élvezik, ahol egyes tényező pártok a szlovák, szerb meg román anyácska köldökiből előbújva nyomják a neofasizmust.
Ezek pedig odaát - Slota - nem is nagyon burkolják. Ha pedig azt kommunikálod a rendőrségednek, hogy ez nem szól másról, mint az ország lejáratásáról, akkor annak megfelelően fog eljárni, vagyis a probléma intézményesül, és az állami védelem nem elérhető az áldozatok számára, mint ahogy nem elérhető Szerbiában sem. Egy bűncselekmény még nem mondd el semmit, de az állami védelem hiánya az már súlyos rendszerdeficit - ami ellen keményen fel kell lépni. Ez állítólag Európa, nem Szíria. Nehéz, vagyis majdnem lehetetlen úgy megnyerni egy ügyet, hogy az egész bűnüldözési szervezet ellened játszik, ahelyett, hogy pártatlanul felderítené. Erre persze nálunk is akad példa - Pusoma-féle cigányperek, Mór. Ezen is visíthatnátok éppen egy sort. Ehelyett az egész ország kussol (a Pusoma-ügyben legalábbis).

Mégsem lennék híve egy tüntetésnek, nem oldana meg semmit, lefasisztáznának mindenkit, aki kimegy.

Trianon, igen van egy kis identitászavarunk - és a szlovákoknak, szerbeknek meg a románoknak is. De most már lehet költözni, kitört az EU, a határok elbomlanak, mi meg lassan felébredhetnénk.
w Szerény javaslat 2007.02.27 08:00:00
Mint tudjuk, a világ legnyomorultabb helye Közép-Afrika. Nincs mit enni, sőt inni se, viszont nagyon süt a nap, rengeteg igen fájdalmas betegség terjed, és nemhogy kórház, de fájdalomcsillapító sincs. Vannak viszont lovas és terepjárós milíciák, amelyek – államrend híján…..
Ignis Ardens (Kunzler) 2007.04.27 09:42:41
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
w Ingyenebéd, ingyensör 2007.04.25 05:00:00
A nap hőse K. Károly állampolgár, sőt Állampolgár, Citoyen. Ő az, aki beadta a népszavazási kezdeményezést, miszerint legyen ingyért a sör. Mert ugye zajlik itt egy folytatásos bohóctréfa népszavazás ügyében, csak hálistennek nincs mindig szó róla. Tegnap döntött az…..
Kezdetét vette a comment.com nagy ellensége, a médiazabáló tévéfüggőket mindennapi betevőjüktől megfosztó anti-TV hét. Mint minden ilyen kezdeményezés, ez is Amerikából indult, és attól függetlenül, hogy mi valóban ipari mennyiségben fogyasztjuk a mocskot, amit a…..