Regisztráció Blogot indítok
Adatok
codfun

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
codfun 2009.12.19 07:41:48
@Wolfi24: Jó rendben..de ez nem valami új videóm , már azóta van 2 új videóm is ahol szerintem jobban sikerültek a dolgok...
@badfear: Én nem hiszem ,hogy istenítettem a Wanted-ot , és nekem rohadtul nem jött be a RE 5 , és nem PARANCSOLTAM ,hogy ne vegyétek meg, ha nem csak azt mondtam ,hogy nem érdemes megvenni és ha bárkit szerintem megkérdezel az esetek 45%-ban nem jön be az embereknek a RE 5 és én is ebbe bele tartozok..
codfun 2009.12.19 07:45:05
@codfun: Hopsz , tegnap kint hagytam osztálytársam bannerét...Bocsánat a kommentet én írtam..
 Üdv!A kövi bemutató:A szavazást lezártuk és a Te**kó Rally nyert. Hát bocs de ezt NEM fogjuk bemutatni nagy szomorúságotokra.Egyrészt: ez egy egyszerű autóverseny játék nem tudunk vele mit kezdeni nehéz lenne      (+ uncsi is) 10 percben bemutatni.Másrészt: Nem…..
A második videód már sokkal jobb lett, örülök a fejlődésnek :) A menüben kicsit sok időt töltöttél, különösen az autó építésénél húztad az időt. Sokkal gyorsabban is meg lehetett volna oldani. Annak viszont örülök, hogy a hangerőre ez úttal jobban ügyeltél és a…..
Tudom, hogy csúnya dolog soron kívül berakni, de mégis csak a Kisjátékok fantasztikus visszatéréséről van szó :) ..
Ez már igazán hiányzott! Egy mondhatni 'oldschool', régi-freddyD-s stílusú ráadásul City-s játékvideó! Összességében jók voltak a poénok, bár néhány kissé erőltetett volt (pl. a korlátos). A magyartalan kifejezéseket / szavakat nem számítom be hibának, mivel tudom,…..
X360 OFF:Spore játékbemutató 2009.07.28 17:13:00
 Nemtudom miért lett ilyen rossz minőgű a videó:(Alapból nem ilyen.....
Csak érdekességből rakom ki ezt, hogy a múltkor bemutatott Trucker játéknak milyen a borítója rendes kiadásban (tehát ha nem EVM vagy ingyenes melléklet). Megint el kell mondjam, a gyengébb játékok általában szebben néznek ki kívülről, mint a jók/drágák. Persze ez nyilván…..
Mostmár, hogy sikerült elhitetni mindenkivel, hogy csak rosszabb játékokat veszek / játszok, itt az ellenpélda:Imádom a Tony Hawk játékokat. Legelső ilyen játékom a Tony Hawk's Pro Skater 2 volt, ezek után a Pro Skater 3-4-et, illetve Underground 2-t játszottam végig, sőt! 2003-ban…..
polini46 első videója. Elég jó  ..