Regisztráció Blogot indítok
Adatok
:antalagy:

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Úgy kellett ez az EP kampány az MSZP-nek, mint Silviónak a partifotós. Dehát nem volt mit tenni, ki kellett találni egy Kádárra hajazó retró designt, kellett találni két vállalható arcú MSZP-st, akik maguk is vállalják az MSZP-t. Aztán felkérni a Societas-t, hogy csináljon…..
:antalagy: 2009.06.06 01:27:13
  Különleges megtiszteltetés érte a Nemzetközi Összefüggéskutató Intézet kutatási igazgatóját, illetve annak vezető elemzőjét, Spanyolt. Néhány nappal ezelőtt ugyanis az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama egy közvetlen hangvételű levélben, személyesen…..
:antalagy: 2009.05.29 11:06:53
Akik tegnap csetelni akartak Sheppard ezredessel, azok már tudják hogy a színészt valószínűleg elnyelte valami gonosz fekete lyuk, vagy váratlanul magasabb létsíkra emelkedett és tiszta energiává vált, vagy részegen bentragadt egy másik dimenzióban. Ezért óvok mindig mindenkit…..
  Ahogy beharangoztuk, szombaton tartotta második nagygyűlését a Magyar Demokratikus Charta. A sajtó ezúttal az eseményt a helyén kezelte, magára valamit adó orgánum nem vezényelte ki tudósítóit az unalmas fröcsögésre, mindenki a terjedelmes MTI-anyagot vette át. Mi viszont…..
:antalagy: 2009.05.18 09:09:46
  Az MSZP X/16-os Vasutas tagozata lakossági fórumot hirdetett szerdára a Törekvés Közösségi Házba, meghívták vendégnek Lamperth Mónikát és Tabajdi Csabát. Kínai Kálmánnal úgy éreztük, hogy ott a helyünk (Tóni most nem jött, mert megsértődött, hogy Kálmán több…..
:antalagy: 2009.05.14 09:07:32
Ugyan a Battlestar Galactica már leköszönt, de a rajongók csak most most kezdnenek istenigazából a lovak közé csapni, és hétről-hétre jönnek elő újabb és újabb űberfasza fanvideókkal, melyek közül most hármat mutatunk meg. Az ugrás előtt a BSG-Dallas crossovert, utána egy…..
:antalagy: 2009.05.05 17:24:50
comment:com Még lejjebb alkudták 2009.05.05 12:04:00
A Tv2 a hűtő legalsó polcán megtalálta a két hete ottfelejtett töltött káposztát, leszedték róla a zölden pettyező penészt, megmikrózták, és csak azért is az ünnepi porcelán étkészletbe tálalták. Mert ha már ehetetlen, legalább adjuk meg a módját. Ez a válságdiéta…..
:antalagy: 2009.05.05 14:51:17
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
A Zap2it.com foglalta össze az idei tévés évad eddigi áldozatait. Kinek mi fog hinyozni leginkább jövőre?ABC: According to Jim, Boston Legal, Dirty Sexy Money, Eli Stone, Homeland Security USA, Life on Mars, Opportunity Knocks, Pushing Daisies.CBS: The Ex-list, Swingtown.CW: 4REAL, 13 - Fear…..
:antalagy: 2009.04.24 17:47:50
Na nam igazit, csak életnagyságú modellt, vagy kelléket, amit a Battlestar Galactica forgatása alatt használtak. Két darabra lehet majd ismét licitálni, az egyik egy Viper (első kép), a másik egy Raptor, és tessék elképzelni, az első körben nem keltek el. A Viperre 21 000 dolláros,…..
Korábban mutattunk már egy képet a Battlestar Galactica történetéről, ami úgy a 4. évad feléig követte a történéseket. Nos, egy kedves olvasónk jóvoltából most nemhogy itt a teljes sztori, de még magyarul is, tessék hullámozni. Klikkre nagyobb lesz. ..
Ron D. Moore, a sorozat írta a BSG reinkarációjnak első forgatókönyvét, melynek egy korai változatát osztjuk most meg a jónéppel. A sztori ugyanaz, mint ami végül a tévében is látható volt, de apró eltérések azért vannak - BSG-fanoknak kötelező olvasmány. Két részben…..
:antalagy: 2009.03.28 13:43:05
lehet kicsit off, de ez érdekes:

airplanelandingfield.org/bsg/BSG%20Timeline.jpg

ami egyik posztban volt, annak egy újabb változata. bocs ha ez is volt már :)
comment:com Kossuthnak élnie kell 2008.12.04 17:18:00
Ritkák az ilyen pillanatok, amikor a felismerés ennyire éles fénnyel világítja meg az igazságot. De most, hogy a Magyar Rádió kuratóriuma egyhangúlag támogatásáról biztosította Kossuthot,Petőfit, meg Bartókot, megint egyértelműen látszik, hogy a hülyeség tényleg…..
Várható volt, hogy a nézettségi versenyben sorra alulmaradó TV2 elkezdi kihajigálni azkat a műsorokat, amiket rohadt drágán gyártat, és nem hozzák a megfelelő számokat, így nem csoda, hogy távozik a képernyőről az Igazság ára, a Liptai Claudia Show, a Médiacápa, a Mi kérünk…..
:antalagy: 2008.05.06 11:49:39