Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nuts

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feledhetetlen élményben lehetett részük azoknak, akik ma este végignézték a Frei Dossziét. Frei Tamás elővéve a jó öreg tévés-napilapos eszköztárból az antiinternet fegyvert, végigbombázta a virtuális világot. Megtudhattuk, hogy a SecondLife és a WoW hülyeség, a szegények…..
A Zugügyvéd a jogszabályok közötti bolyongásai során talált néhány vicces, aláírásgyűjtő ív hitelesítésének megtagadásáról szóló OVB határozatot.  Szavaztatnának bennünket ingyensörről, esküdtbíráskodásról, kocsmatartási jogról. Némelyi kezdeményezés…..
Subba Nem kúrtam hószánon 2006.12.07 18:16:00
Magyarországon az adásba nem, az internetre viszont igenis felkerülő vidóknak hagyománya van Kétmillió Philip emlékezetes hülyekurvázása óta. A Sport1 kevéssé érdekes Motorshow című műsorának felvételéről számrazó alábbi kis részlet is megérdemli a népszerűséget. A…..
A Zugügyvéd nem híve a névtelen feljelentéseknek, de sajnos nem véletlenül vezették be a védett tanú intézményét. Az alábbi leírásból azért gyanítható, hogy az ártatlan gyermek több volt, mint egyszerű fogyasztó. Üdvözlöm! Internetezés közben akadtam az ön blogjára és…..
Mindegy, hány ezer hülye videót láttál az interneten. Mindegy, hány részt láttál a Jerry Springer showból. Mindegy, ha utálod az erőszakot, és az is mindegy, ha ízléstelen dolognak tartod a röhögést nálad szerencsétlenebb embertársaidon. Most akkor is röhögni fogsz. ..
Nuts 2006.11.17 20:13:16
Subba Pepe precíz 2006.11.16 17:33:00
Jó érzés tudni, hogy a Don Pepe árkon és bokron keresztül is hajlandó kihozni a pizzát. (Forrás: Chew.hu)..
A Zugügyvéd talált egy színes délszláv jogi hírt az MTI-n. Tapasztalatból tudja, hogy Bosznia még mindig veszélyes hely, egyszer majdnem sikerült megismerkednie a modricsai bírósággal egy állítólagos gyorshajtás miatt, de szerencsére tíz márkával megúszta. Politikai fogadás…..
Ha megkérdezel egy Opera felhasználót, aki már régebb óta használja a böngészőjét, hogy miért szereti az Operát, a válaszok között biztos ott lesznek a következő érvek: nagyon gyors; könnyen testre szabható; minden benne van, ami kell. Ez utóbbi nem is fejezi ki eléggé,…..
Őszintén együttérzek mindenkivel, akinek bármi köze is volt a tűzijátékhoz, a bombamestertől vagy kitől elkezdve az összes mindenkiig, aki már két hete építette a kilövőállásokat, a szervezőkkel és persze a nézőkkel, ekkora szopást elképzelni is nehéz, hogy tudniillik a…..
comment:com Csütörtöki betevő 2006.07.20 17:28:00
Szubjektív sportműsorral kezdünk, a sport2 adja 19:45-től a DVSC-Fehérvár Szuperkupa összecsapás második felvonását, várhatóan 6-7000 néző, jó hangulat és jobb meccs, mint az első volt. A TV2 ismét egy tinivígjátékkal akar minket arról meggyőzni, hogy Fassbinder után is…..
Nuts 2006.07.20 22:47:32
A reality műfaj a televíziózásban aránylag új képződmény, habár kezdetleges próbálkozásokkal már 1948-ben is találkozhattunk (Candid Camera címmel futott az USA-ban az azóta Kandi Kameraként sajnos itthon is látható tákolmány). A nem tévés előfutárok közül…..
Minden tévés újságírónak van valami csak rá jellemző húzása. Mint Héder Barnának a nőalázó, futball témájú szóviccek sütögetése vagy Léderer Ákosnak a váratlan, hisztérikus "bedobás!!!" felkiáltás. Na, a Duna Tv elnökének, Cselényi Lászlónak a jelek…..
comment:com Az első magyar szitkom 2006.07.14 02:13:00
  A kilencvenes évek elején vagyunk, a rendszerváltás hajnalán, amikor még naivan hanyatt estünk a nyugaton már megunt Henkel-reklámoktól, azt hittük, hogy a McDonald’s-ban tényleg kaját adnak, és a Família Kft. is nagyon korszerűnek és nagyon nyugatinak tűnt az…..