Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabályozás

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meccs előtt ez járt a fejünkben (a közvetítés a képek után indul) Drága orosz barátaink! Évszázadokon keresztül nyomorgattátok a lengyel nemzetet, ha rajtatok múlna, máig lenne közös orosz-német határ, a katyni mészárlást és a különös szmolenszki tragédiát soha nem…..
Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár hazánk növény- és állatvilágát védelmező, felfegyverzett természetőröket, rangereket ígért, akik hathatósan képesek fellépén a terepjárós és vadászbűnözőkkel szemben. Akik nemcsak a védett növény- és állatfajokat, de adott…..
szabályozás 2011.10.12 23:05:45
@e12345: frászt ismered te a vadászokat. Annyira ismered őket, mint a vadászati törvényt. És mert egyikről sem tudsz szart se, ahogy az a hozzászólásaidból már mindenki számára világossá vált, így a tárgyi ismereteket feltételező konkrétumok ingoványos talajáról inkább hangzatos általánosságokba menekülsz, s mindezt egy szilárd erkölcsi értékrendet még nyomaiban sem tükröző olcsó moralizálással teszed végképp nevetségessé.
szabályozás 2011.10.12 23:38:32
@grufftipunk: "Szerintem meg az orvvadászok nagyobb károkat okoznak a madárpopulációban, mint a macskák. "

Ezt ugyan semmivel sem tudod alátámasztani, viszont legalább nyitott kapukat döngetsz, hiszen az orvvadászat köztudottan törvényellenes, azonkívül a téma szempontjából teljesen irreleváns mellékszál is.
szabályozás 2011.10.13 00:22:24
Nem vesztegetném az időt a nyílt levél elképesztő magyartalanságaira, csak egy gyöngyszem: „kritikus gondolkodásra pedig nagyobb szükség látszik lenni a mai Magyarországon, mint bármikor a közelmúltban”. Látszik lenni magyar tudós, nyelvtankönyv asztalon nem lenni,…..
szabályozás 2011.02.03 19:10:42
@kéne egy nick: most pedig, hogy e frappáns riposzttal ellőtted a maradék puskaporodat is, kiszámolod, hány lélegeztetőgép egy platón-fordítás
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
szabályozás 2009.06.17 18:08:21
@Matador: dehogy vállalnék!
azok a buzimód sorjáztatott felkiáltójeleid annyira tekintélyt parancsolóak; még így monitoron keresztül is oly fenyegetően sugárzik belőlük a karakán, harcos jellem és az ehhez minden bizonnyal társuló impozáns fizikum, hogy a jelenléted nyilvánvalóan életveszélyes volna a számomra.
te szerencsétlen csokker.