Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobyewing

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Buick 1936-1958 között élte a fénykorát. A Buick nagy volt és kényelmes - de nem sportos vagy hivalkodó. Jól átgondolt, kellemes és megbízható autókat gyártott, legendásan erős nyolchengeres motorokkal. A GM másik középkategóriás márkája, az Oldsmobile 1949 óta harapós…..
Lehullt a lepel, kiderült, hogy az uj James Bond filmben Craig mégsem lesz hűtlen a Seamasterhez es egy speciális kiadást fog viselni a novemberben mozikba kerülő legújabb 007-es kalandban. Akkor kezdhettünk el gyanakodni, amikor az új filmhez készült poszteren Craig csuklóján…..
Az üresen hagyott lakások, irodák felügyeletére alkalmas robotok kifejlesztése már több éve napirenden van. Jóllehet az eddigi kísérletek  biztatóak, de az igazi áttörés még várat magára. Az intelligens technológia egy olyan elektromechanikai szerkezet, amely előzetes…..
bobyewing 2015.08.19 12:34:13
@steve4security12: nincs keze (?) és? -tudom, hogy a kettő nem fedi egymást, de ajánlom a Robotzsaru első részét megnézésre.

illetve ha már lenne hazi robotom, -bár én nem vagyok agresszív- de az lenne az elso, hogy fegyvert tennék rá,természetesen kizárólag önvédelmi célból. hiszen így teljesül be a lakásvédelmi funkció... Dél-afrikában biztosan lenne rá igény...

illetve frappánsan csak meg ennyit: (innen már csak) Egy ugrás a Sugár!
Soha nem érdekeltek az autók. Nem tudom, pontosan miért, de teljesen hidegen hagyott minden Ferrari vagy Lamborghini, amit látva a haverjaim konkrétan orgazmusközeli állapotba kerültek, és bár láttam, hogy ezek az autók szépek, sőt, tulajdonképpen egy Trabantban is megláttam a…..
bobyewing 2015.06.14 20:06:08
heh

valaki irta, hogy kamu az egesz. teeeenyleg? ez egy showmusor -van neki rendezoje, producere, vagoja, fo es mellekszereploje, statisztai - sok evaddal, tehat a nepek szeretik, jo a nezettseg -azaz gazdasagilag megeri fenntartani- ezert nem kell, hogy az egyes eladott termeken legyen jelentos haszon.
valaki irta, hogy nem OT-re keszitik fel a kocsikat -ez igaz. de nem is kell. Ha nem tunt meg volna fel, az elmult 15 evben a Discovery -meg mindenki mas is- rafekudt az epitgetos temara (auto szuletik, versenyauto szuletik, helikopter szuletik, occ, rides, GMG, overhaulin -na ez aztan a parasztvakitas- stb) es a recept mukodik, az emberek faljak, a vilag minden tajarol bamuljuk tatott szajjal.
ettol jo ez a musor. eladja azt az almot, hogy veszel egy 205-ot/mr2-t/911-et/lexust/jensent/dinot/chargert/bel airt/deloreant es megcsinalod otthon, magadnak, a garazsban, mert mindent meg lehet szerezni hozza, es mindent ki lehet javitani... lattam a tvben azt mondtak!

ezt az almot adja el. ezert szeretjuk. mert akarjuk, hogy nekunk is menjen. mert jok a vagasok, sosem fogy el a penz, nem latjuk a szivasokat, nem varunk heteket egy alkatreszre, nem kelunk hajnalban es fekszunk ejfel utan, mert valami beragadt es nem jon ki, csak bekapcsoljuk a tvt este 8kor es elvezzuk a showt hideg sorrel a kezunkben labunkkal az asztalon vacsora utan -nezhetnek az erden hotelt is, de akkor magunk is agyhalottakka valnank..
A roncsok ujnak latszanak? (Magyarorszagon meg 20 evet mennenek igy ahogy vannak!) Es?Kamu a vasarlo? ki tudja!? kamu a kesz kocsi? lehet! (bar volt egy evad, ahol vegigjartak az eladott autokat) gazdasagilag csod az egesz? kit erdekel! nincs is alkatresz hozza? naes! eladhatatlan lenne? mit szamit! ez egy show... es ezt igy szeretjuk. mert a sajat gyerekkori almunk van benne. ezert jo.

ennyi
A múlt század húszas éveitől a hatvanas évekig...
bobyewing 2015.06.10 10:02:49
sosem szerettem a cirkuszt, idegesitenek a bohocok. szerintem ezt a vilagot kifejezetten jol adja vissza:
www.imdb.com/title/tt1067583/

@lezsír, szerintem meg rajta van, mert viszonlag ritkan latni elefantot egy labon egyensulyozni. a sotetzoldektol meg a ragya ver ki, szoval nem emiatt.
Belsőség Heti merítés 2015.05.31 09:52:43
Aztán megláttam ŐT Egyvalami biztos volt, hogy kupét szeretnék. Ehhez képest lett egy 5 ajtós, zöld Peugeot 207-esem, 1.6VTI motorral, "sporty" felszereltséggel, ami kb. kimerül egy amúgy tetszetős fehér számlap, króm kipufogóvég, krómkeretes ködlámpa összeállításban…..
bobyewing 2015.05.31 19:59:26
@Ronin1993:
ne foglalkozz a ketkedokkel! 98-as 1.3-as 5 ajtos full alap buszke tulaja vagyok -de azert O mar nem tekintheto a mai elvarasok alapjan autonak. tobb mint 200k-t egyedul hajtottam bele. Csaladtag, ma mar csak akkor ulok bele, amikor egy evben ketszer elmegyek "horgaszni" Bekes megyebe, haztol hazig 304km. xv-ker M3-szoboszlo, Zsadany city. a Gmaps 307-et ir. oda vissza megvan egy tankbol. nekem ez eleg ahhoz, hogy mondhassam, a 40 literes tankbol ezt meg lehet csinalni. autopalya 120-130, orszagut 100-110. nem tartjuk fel a sort. a 6 liter teljesen realis. ettol tobbet sosem mertem, kevesebbet igen, orszagutazassal. a ketkedonek nem volt ilyen. ennyi.

csak a miheztartas vegett: '04 focus 1.4 7-8l, '08 focus 1.6 9l, '08 fiesta 1.4td mindenhogy 8l, '05 fiesta 1.4 7l, '08 smax 2,5 10l, '06 astra 1.7td fedelzeti szerint 7,8lol, '03 A4 1.6 9l, ezek mindeggyike sajat tapasztalat, a csaladban van jelenleg is, mindegyiket hajtom is es ezek az ertekek felfele vannak kerekitve. barmikor tudjuk prezentalni. szuzika 6l.
Borisz Jelcin 1989-ben nem hivatalos látogatásra az Egyesült Államokba utazott. A látogatása során semmilyen komoly politikai eseményen sem vett részt, nem tárgyalt az akkori elnökkel, nem vett részt semmilyen megemlékezésen, ünnepségen, vagy avatáson. Amerikai részről akkor talán még senki sem…..
Péter  f i k c i ó s  posztjában az általa megszemélyesített főhős először infarktust kap, majd rájön, hogy lehet, hogy madárnak nézik.  Házi feladat: elképzelni  a sztorit mondjuk a legendásan halvérű Berki Krisztiánnal a főszerepben. Update: És az milyen, hogy mint…..
Elég nagy port vert fel Zách Dani legutóbbi riportja, melyben egy látszólag naiv és jóhiszemű ügyfél kanosszáját dolgozza fel, melynek végén rengeteg kidobott pénz és egy működésképtelen autó állt. A cikk után temérdek levelet kaptunk, nem csak a konkrét szerelővel…..
bobyewing 2014.11.11 12:39:38
bocs, hosszu lesz, en kerek elnezest

evekkel ezelott, ~8 eves swift, Xv.-ker szerelo, kipufogocsere. kb 15000. az m3 shellkutaknal kifele (kb 10 km megtetele utan) szetcsuszott a cso. vasarnap delutan van, mindegy, mar elmegyek debrecenig. traktorhang, fejfajas, sok cigi ilyesmi. hetfo reggel egy tűzálló szerelo leszedte, kirohogott es rakott ra egy ugyanilyet. 5-ert. ez volt a legolcsobb cso, amit lehetett venni, de nekem nyilvan a dragabbat adtak el pesten, papiron. raadasul mar akkor rozsdalt es valami zorgott a dobban. a kipufogos szerint "ramraktak a rajukrohadt szart"

masik XV.ker szaki, swift kb 11 eves, mondom csorog a motorol valami. elhajtott,hogy "aha, hat a suzukinak nincs baja, tankolj bele shell benzint, me'abba jao a zadalek oszt majd abbahaggya ja szelepcsorgetest" ok. kb fel ev mulva viszem hozza muszakizni, mondom, hogy ez meg mindig csorog. na jo, szetszedi (egy het). a 3.henger dugattyu "szoknyaja" letort es kicsit csorompolt a motorban... ezt meg kell csinalni. 120k huf. koszi. hetekig jartam vissza, mert folyt az olaj a kocsibol, ra a leomlore, amitol fustolt, mint allat. a vegen elhajtott, hogy ez ilyen.Cegleden egy szerelo kicserelte a beletort menetes csavarokat es nem kert erte semmit.6eve nincs baja.

budaorsi szerelo, suzika ment 16 evesen muszakizni.200+ km baja nincs, mondom siman atmegy, 30bol megallunk. este hivom,mehetek? igen 65 lesz. mi? ja, rohadt a kuszob, heggeszteni kellett.???nezem,mutassa mar meg.azt mondja,hogy az nem latszik.(hat tenyleg nem, mert nincs) kerdem, hogy miert nem hivtatok fel elotte???nem gondoltak, hogy fel kell ....gratulalok. magamnak is. azota elkerulom.

ford fót. 100k-t futott fiesta. nem megy a turbo a kocsiban. motorvisszajelzo villog, 110 a vege, lejton. jon a kotelezo szerviz. meselem mi van. az ember szerint a diag szerint a ket hatso izzitogyertya hibaja miatt nem mennek a hengerek(que?) de ezek mindig nagyon berohadnak ezert kell a valami meg a valami, meg az ize es ez kb 70k huf. megrendeli nekem jo? ket nap mulva megjon, addig itt marad a kocsi. nezek hulyen. (az uzemanyagszurovel volt mar gondunk 1.7d H astrankkal) kerdezem, hogy ugye a szuroket cserelik a szerviz alkalmaval? igen, de megrendelje az alkatreszeket? nem, koszi. eleg a szurocsere. azota sincs baja.(125k km)

ugyanitt 8-12h-ig tart egy sima szerviz akarmelyik kocsira. mar takaritast nem is kerek. ertem en, hogy markaszerviz=lehuzas de azert na. egyszer csereltek egy jobb elso stabilizatort, vagy mit 60k-nal. akkor 8-14-ig ultem ott.72k huf.
kerdeztem toluk, hogy focus diag kiolvasas mennyi? 7k. (ezt ingyen tettek meg a budaorsi tesco mogott eddig 3X, barmi kotelezettseg nelkul)

erd markafuggetlen szerviz. focus motorvisszajelzo vilagit. ezelott mar 2X csereltek ket kulonbozo helyen a fotengely jeladojat. (15k egy ilyen) hozzajuk vittem muszakira es vilagito hibakoddal nem engedik at, meg kell csinalni. ujbol kicsereltek 15-ert. koszi. mire hazerek vilagit. masnap vissza (kedvesek, aranyosak) biztos alkatreszhiba. ujbol kicserelik gariba. aztan megegyszer a heten. azota jo. egy honap mulva felhiv valaki(ez aztan az ugyfelkozpontusag, hogy jo e a kocsi. mondom minden kiraly)! de megis mit csinaltak vele? hat kivettek egy masik ilyenbol, ami bent allt naluk es a gyari alkatresszel ugy latszik nincs baja. (vajon az en szarombol mit vettek ki, ami masnak kellett?) azota nem mentem felejuk. oket sajnalom.

XIII.-ker masik 1.6 focus hetfo reggel, kohog, fustol, 800 metert nem tud megtenni. szerelo elviszi. nezik mindenhonnan, majd hivnak, de holnapra kesz. egyebkent meg biztos katalizator, vagy vizpumpa, vagy fagydugo, vagy nem. nem hiv. masnap se. szerdan se tudja meg, de pentekre kesz. aztan kesz lett 45-ert, cserelt kabelkorbacsot, meg gyertyat. de fogalma sem volt. a hiba meghatarozasa: "kiszopósodott ez a baszas" tessek??? mindegy, mukodik.

astra H fehervari opel. megallt a palyan. alig megy minden vilagit, lefullad. nem indul. erotlen, stb. nezik. hummognek. itt kell hagyni. ajanlat 130k gyertyara, negativ kabelkorbacsra, meg a folyadekok feltoltesere, takaritasra, kolara, kvra, akarmire. kosz, de kosz nem. falusi szerelo megcsinalja 30-ert. minden ok! egy-ket nap mulva a hiba visszajon. miaaa?! a masik falusi autoszerelo is kicserelte az uzemanyagszurot es nem a legolcsobbat tette bele. azota nincs baja, persze a szurok is mindig cserelve vanak.

a4-pesti utak, 10 evesen a felfuggesztes zorog, szakszerviz ajanlat XV.ker skoda 90k falusi szaki 27-ert cserelte. azota jo.

nem vagyok szerelo. es nem vagyok soher. azt latom, hogy ha nem "par eves, viszonlag jobb" autoval mesz, akkor leszarnak es elhajtanak, a pesti szerelok, esetleg nem csinaljak meg rendesen. engem eddig a markaszervizekben netto lehuztak, a markafuggetlen szervizekben meg sokszor nincs idopont sem, csak napok mulva. pedig vinnem en oda, ahol jol megcsinaljak, meg ha dragabb is. de a vegen mindig a videki szakik maradnak. aztan meg megkapom, hogy azert szar, mert hozza vitted. akkor most mi legyen?
Bizonyos érdekeltségű körök kérésére muszáj kiposztolnom, hogy a legendás Rizsabass partysorozat immár második alkalommal bontja atomjaira a belvárost és mutatja meg, hogy mi is a dnb jövője. Kimondottan emiatt a buli miatt szakítja félbe szokásos péntek esti DVD néző…..
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
bobyewing 2014.02.05 11:46:46
@Palex: ja, a b corsa anyosome volt. 5L
bobyewing 2014.02.05 10:56:34
@bobyewing: sajat konkluzio: koszonom, de dieselt (es franciat) nem veszunk, (inkabb jarunk gyalog mint az allatok! vagy suzukival) nem akarok megkopaszodni. sehogyan sem. ja, jelenleg 30 forinttal olcsobb a benya, bar ma emeltek rajta.
egyebet nem tudok.
bobyewing 2014.02.05 11:44:25
@Palex: mondom, ez sajat tapasztalat. astra a nyugger aposome, nem egy ideges fajta. az auto csak azert van meg, mert szereti. pont. mondjuk azt nem ertem, hogy mit szeret benne.
a fiesta a ceges sajatunk, gyakorlatilag egyedul megyek vele mindenhova, kicsi dugizas, majd autopalya. ennyit eszik. kesz. ha amerikaban lenenk, perelhetnek, igy csak nezek. mellesleg rendesen van karbantartva, mindig minden markaszervizben es minden idoben cserelve. egyszer mertem bele 6,7 litert, de akkor szakado hoesesben 110-el mentem nagykanizsara meg vissza. mellesleg azt kihagytam, hogy az auto teljesen random leszabalyoz 2850-es fordulatszamra, (ez autopalyan kb 110- es vilagit sarga fogaskerek. a szervizben latjak, de nem tudnak vele mit csinalni. 2x csereltek benne termosztatot, vizpumpat, szuroket. sok penzert. nincs valtozas. ja es kozben szervizt is valtottunk.

ugyanaz a fiesta oregebben, benyasban 6L. no comment.

nem vagyok meggyozheto. nem eri meg dieselt venni. (illetve de, ahogyan a 309pgu is mutatja, de az szivo es mar regen nem meno auto...) ennyi.
Legutóbb ott fejeződött be a főnix Corolla AE86-története, hogy az autó minden próbálkozásunk ellenére sem indult, mi pedig otthagytuk azért, hogy otthon pár perc alatt rájöjjünk a megoldásra. Közben eltelt két hét, a cselekmény másik szálát kivételesen én kaptam fel, és a…..
bobyewing 2011.10.22 17:24:09
A BMW E60 M5 kétségkívül egy ikonikus penge verda. Vegytiszta vérvonallal, erős motorral, játékos futóművel. Az M divízió még rossz autót nem csinált és egy-egy példány birtoklása bizony a tulajdonos társadalomban elfoglalt pozícióját is jelzi. Ám előfordulhatnak olyan…..