Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyszuszra

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Legalábbis egy újságíró szerint. Akit Szöllősi Györgynek hívnak és a FourFourTwo nevű méregdrága magazin főszerkesztője. Azt mondja: "1986-ban, amikor az idei Eb előtt legutóbb részt vettünk egy nagy futballtornán, az történt, hogy a vb-n úgy jutottunk a legjobb 14 európai csapat közé, hogy…..
A.T. egy rejtélyes anomáliát fedezett fel a számláján legutóbbi sparos vásárlása után. A végösszeg 1497 forintra jött ki, azaz 1495 forintot kellett volna fizetnie. Igenám, de megjelent egy SSH-kedvezmény tétel +1 forinttal, ami miatt 2000 lett a végösszeg. Sok kicsi sokra…..
1973-ban ünnepelte a főváros a város egyesítésének centenáriumát. A 100. évforduló alkalmából egy sor új épületet adtak át, ezekből szemezgetünk most. A kultúra több új intézménnyel is bővült. 1973 októberére befejezték az óbudai ifjúsági és művelődési ház…..
Áginak 250 forintjába került, hogy nem nézte meg eléggé a bérletét vásárláskor. Eredmény: egy újabb "hamis bérlet": Talán érdemes megosztani a néppel, hogy is jártam a BKK-val. Én, a becsületes és előrelátó vásárló megvásároltam havi bérletemet a múlt héten,…..
egyszuszra 2013.11.09 00:29:23
@lionking: azt nem értem, hogy miért nem tudja az aznapit eladni a következő bérletvásárlónak...gondolom van olyan aki aznaptól kéri az érvényesítést...
Kétféle budapesti ember van: az egyik szerint a fővárossal az a baj, hogy még mindig minden ugyanolyan, mint harminc-negyven-ötven éve volt, a másik csapat szerint viszont végleg elveszett belőle valami, és semmi sem olyan, mint amilyen akkor volt, amikor még jó volt. Ha igazságos…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
egyszuszra 2013.03.03 13:59:59
Nem sok füldugócsomagolást láttam eddig életemben, de így látatlanban is állítom, hogy a 3M ötlete messze jobb bármelyiknél. A német Scholz&Friends ügynökség által kiötlött megoldás, amely a doboz tetején jelölt hangerőszabályzóval már a kicsomagolás előtt mutatja a…..
Több éve képtelen a BKV (BKK) pótolni a Nyugati pályaudvar metróállomás szakadt, elavult, hiányzó vonalhálózati térképeit.  Vajon meddig kell még várni, hogy ne a filléres utastájékoztatáson spóroljon egy milliárdokkal ga(rá)zdálkodó fővárosi közszolgáltató…..
Megint régebbi fotók, csak úgy: a Thököly út már a 67-es megszüntetése után, de még akkor, amikor a vágányok használhatóak voltak. A nagytestű villamos-cet utat tör a Thököly úton tömött rajokban úszkáló olajoshalak közt 2003 áprilisában. Mint azt látni lehet, a…..
A VV Anikóval egy lakásban bulizó fiatalokat kedd este kimenekítette az RTL Klub a TV2 Családi titkok című dokurealityje fogságából, és úgy tűnik, hogy jól taktikáztak. Azzal, hogy helyet cserélt a Fókusz (19:15) és az Éjjel-nappal Budapest (20:05), a magazinműsor ugyan egy…..
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
A tavalyi év első hét hónapja után már láttuk, hogy gyászos lesz az év a forgalomba helyezett új buszok száma alapján. A végleges számok sajnos az akkor cikkünket igazolják. Magyarországon tavaly 51 darab, 3,5 tonnánál nagyobb össztömegű, 9 személynél több utast…..
Becsületben(?) megőszült köztársasági elnökünk, Orbán Viktor humánpolitikai stratéga selejtes terméke, Schmitt Pál ismét közéleti szerepet vállal.Oly sok dicstelen szereplés hőse, a NER kiszolgálója és kitartottja, a zemberek embere nem ám hogy bujdokol valahol, élve azzal,…..
egyszuszra 2013.01.09 15:55:55
A korábbi ígéreteknek megfelelően elindultak az új, nagyobb darabszámú buszbeszerzések. Három közbeszerzést írtak ki ma, ebből kettő új buszok szállításáról szól, és egyiken sem tudnak indulni a magyar gyártók. A Volánbusz Zrt. a nemzeti fejlesztési miniszter utasítására…..
egyszuszra 2013.01.04 01:59:21
@BPO654: majd mennek iránytaxival....
Hárman bennégtek egy autóban ma hajnalban az M3 autópályán. Önhibájukon kívül. (Linket direkt nem csatolok). Napok óta foglalkoztat pár gondolat a közlekedésről és annak moráljáról. Mennyire felhasználó-, vagyis utasbarát az autóipar, az egyes kormányok közlekedési…..
TComment Sörért rendszámot 2012.01.18 06:15:00
A fényhidas Focus kombi már a felüljárón bekapcsolta a villogókat, aztán egyre türelmetlenebbül villogtatta a reflektort is. Semmi baj, drágám... Mai cikkünk blogposztja...
egyszuszra 2012.01.18 22:21:23
@hoppáhoppá: szerintem nem büntetni, hanem lenyúlni akarták.
 A Való világnak nem tett jót a szokásos karácsonyi tévé előtt bejglizés, a valóságshow nézettsége hullámvölgybe bukva ünnepelt. December 24-én szerény, 17, százalékos közönségaránnyal döntött negatív csúcsot, aztán 25-én 16,2 százalékkal megdöntötte ezt a…..
Évek óta ölte a lelkünket, de háztáji trollunkról, Ubulról most már mindent tudunk. Igaz, a péniszétől szívesen eltekintettünk volna. Kapcsolódó cikkünk kommentposztjaKedves olvasóink! A kommentelési lehetőséget zároltuk. Pihenjenek és mi is pihenünk...
A Mónika Show nem ért véget - a XVI. kerületi Sparban gondoskodnak róla, hogy vásárlás közben se unatkozzanak a vevők.Szeretném leírni megdöbbentő élményemet, amit a XVI. kerületi Arany János úti Sparban éltem át augusztus harmadikán! Nyugodtan vásárolgattam a sorok között,…..
egyszuszra 2011.08.12 16:54:27
@hagyma: Hát én meg a kártyásoktól vagyok kiakadva, mert nálunk a hálózat sose lesz olyan gyors, mint amennyire vissza lehet adni 10 ezerből mondjuk 6 és felet. Én minden hónapban kiveszek egy jelentősebb összeget, havi egy ATM-et ingyen ad a bank, és nem fogok szarakodni mindenkinek az idejével. Megfigyeltem; a panelprolik azt hiszik hogy elegánsabbak ha a párszáz ft-os tételt is kártyával fizetik.
egyszuszra 2011.08.15 10:45:32
@légycsapó: Egyetértek veled, de a hazai viszonyok mellet bármikor előfordul hogy a két bank közül az egyik rendszere éppen pár órára leáll, és akkor ott állok a két darab kiflimmel, vagy az autóval nem tudom elhagyni a benzinkutat, keressek egy ATM-et a környéken... Olyan is van, amikor a hiperben azt rikoltozza a pénztáros, hogy kártyával ne tessék beállni, mert nem működik a lehúzója, és tőle jobbra is balra is min. 10-10 kassza üres! Az idős nyugdíjasok is bűbájosak, amikor szemüveg nélkül, remegő kézzel a nevüket is elfelejtve próbálnak aláírni, és még ezután fognak elpakolni!
egyszuszra 2011.08.15 10:47:12
@Viktus: ezt egy picit részletezhetnéd...
Felejtsük el, hogy a Fidesz-kormány beiktatása után határozottan megígérte: a következő időszakban nem költenek közpénzt az államigazgatásban új autók beszerezésére; most pedig valahogy mégis elköltenek hétmilliárdot rá... És tegyük félre, hogy - versenyeztetés nélkül -…..
Múlt héten írtam arról, hogy őszintén meglepne, ha időben elkészülne a Kiskörút Astoria és Deák tér közti szakasza: állítólag április végén, alig két hónap múlva lesz az átadás, de február közepén még csak a Dohány utcáig sikerült kicserélni a díszburkolatot: ez a…..
egyszuszra 2011.02.24 13:18:50
@allegretto23: Nyilván azért, hogy közelebb legyenek a sínek az épületekhez. A jelenlegi ICS villamosok valamivel csendesebbek a korábban itt közlekedett UV-knál. Ezt reklamálhatták az ott lakók, hát most megkapják!
Mostanában mindenki azon volt felháborodva, hogy mégsem szűnik meg a nyugdíjasok ingyenes utazása a kormányzat hamarosan nyilvánosságra kerülő, közösségi közlekedést érintő strukturális reformjai során. Biztos sokan lekomcsiznak, de én annyira nem sajnálom a nagyszüleinktől…..
Három gimnazista lány életét követelte egy diszkó a Nyugatinál. 3 szüzet áldozott fel a tömeg egy partin Budapest közepén.   A (magyar vagy cigány) fiúk késeltek vagy csak ijesztgettek. Veszélyesen viselkedtek, veszélyes helyen, veszélyes pillanatban, ez bűntett.   A…..