Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny_B

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék kapaszkodni! Még nagyobb lett a kép! Modellváltás az Indafotó képoldalán.  Korábban a képoldal olyan volt, mint egy csillagromboló vezérlőpultja. Rátettünk mindent, hogy lássátok, üssétek, nézzétek, olvassátok, lapozzátok.  Az évek során felismertük, hogy a…..
A háttérképek amik feldobják az áprilisod!      gpe Letöltés: 4:3 16:9     Szűcs Diána Letöltés: 4:3 16:9     TPety Letöltés: 4:3 16:9     Nagy István Letöltés: 4:3 16:9     Bodor Péter Letöltés: 4:3…..
Mikor Leventével összefutottam anno egy budapesti kocsmában és megmutatta az új D800-át, próbáltam csinálni néhány fotót a pultról és egy söröspohárról, a fotók borzasztóan sikerültek. Levi utána megmutatta, hogy külön gombot használ a fókuszálásra. Mi a szar ez? -…..
Sodródtam a képek között és szembe jött néhány portré, emberábrázolás, amik megragadták a fantáziámat. Nem mindegyik tökéletes, nem mindegyik szokványos, de mégis mind jók. A cím mindent elmond; cannonball képe maga az Öröm. (Canon 7D-vel) Dominika képe is feldobja a…..
A Lotus-Renault kigyulladt a 3. szabadedzésen, de eloltották. Nick Heidfeldnek nem lett baja, gyorsan kiszállt az autóból. Üzemanyag került a kipufogóra, és mivel a Renault-n speciálisan előre van kivezetve kipufogócső, a pilóta mellett is égni kezdett, hatalmas lángokkal. Még nem…..
Az Autosport kedd este közölte, hétvégétől tilos a kipufogógázt folyamatosan a diffúzorra nyomni, majd éjfélkor azt, hogy a FIA meghátrált. A szövetség hivatalos levelet küldött az összes istállónak, hogy tudassa, a lefújt diffúzor - blown diffuser - rendszere Barcelonától…..
Johnny_B 2011.05.18 21:09:03
@Johnny Bravo: a durva motortrükkről mi jutna az eszedbe? Nekem az, hogy például olyan módosítást csinálnának a MOTORBAN, ami túlzottan megnövekedett teljesítmény többlethez és ezáltali előnyhöz juttatja a csapatot. DE
Ha jól emlékszem, a kipufogóról és az aerodinamikai kialakításról van szó...

@lxci: igazad lehet, de lehet, hogy inkább maga JoóGabi csak álnéven... :-D
A Renault-tulajdonos mégis feljelenti az F1-pilótát. Adrian Sutil április 17-én, a Kínai GP utáni este vágta meg egy törött pohárral Eric Lux nyakát, a balhé múlt héten derült ki, de a francia üzletember ügyvédei csak most nyújtottak be feljelentést a német ellen. A vád…..