Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B@nális Coitus

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tipikus "mindenki tudja, hogy így van"-téma a vidéki buszsofőrök feketejegy-biznisze, bizonyítani nehéz, a jelenségről ugyanakkor sokan beszámoltak már, ezúttal Tilosaz Á. Hanga panaszolja be az érdi buszvezetőket. Helyi olvasóink egyetértő vagy cáfoló leveleit…..
Egy ilyen sztereotípiákkal teletömött sztorihoz nem merte a nevét adni annak írója, ámbár rendszeresen megfordul itt és más autós blogokon aktív kommentelőként. Van egy tippem, hogy a történetben szereplő melyik autóban ült ő és melyikben az audis. Megosztanék egy sztorit,…..
Ferenc levelének elolvasása után nem hogy fotóért, de mozgóképért könyörgünk: ahogy a Főkefe unott, alulfizetett, keserű és a napi 8 órányi értelmetlennek érzett munkájába megfáradt alkalmazottja mintegy "kurvaanyátok nektek, nem köztisztaság" gondolattal a fejében…..
B@nális Coitus 2009.08.10 08:25:06
@Messidor: Csak sajnos töredéke szedi össze. A munkahelyem előtt gázálarcban kellene közlekedni, mert olyan szarszag van a kutyák miatt, vagyis a gazdájuk miatt. Végülis nem előttük van, más meg LE VAN SZARVA.
Richárd igazi szombatra való sztorit küldött nekünk, mert kell a végigolvasásához egy kis idő, de érdemes magunk elé képzelni a leírt szituációt, különösképpen a levél vége felé lévő albérletes résznél. Egy könnyed, szórakoztató sztorit osztanék meg a Tisztelt…..
B@nális Coitus 2009.08.10 07:15:05
Levélírónk, akinek személyazonosságát fedje jótékony homály, elkövette azt a hibát, mint amit délelőtti posztunk főszereplői is, a Balatonra akart utazni nyáron, autóval. Ilyenkor ugye az van, hogy mivel a fél ország oda tart, amúgy sem túl gyors a menet, hát még ha van…..
Mindig csak olyan sztorikat kapunk balesetekről, hogy nekiment, otthagyta, lelépett. Talán olyan már volt, hogy a közeli újságos legalább egy rendszámot fel tudott írni, de utólag ez édeskevés, hiszen nem tudni, ki vezette épp az autót. Őrszem viszont egy másik autóssal jókor volt…..
B@nális Coitus 2009.08.05 11:57:06
Miért nem az M7-en mentél?? Utálom az ilyen "igazság bajnokai" típusú f@szfejeket: lehúzódott, mert jött egy motoros. Az szabályos volt?????
Nekem már törte össze autómat motoros és elhúzott a picsába. Kb 50-en látták, azt hiszed, odajött valaki???? A rendőrök is szartak rá.
A Vásárló bloggere letesztelte az idén nyílt uszodát, amit korrektnek, de abszolúte hangulattalannak talált. Jó pont, hogy nincs káronkodó kabinos, hanem mágneses karszalaggal nyílnak a szekrények...
B@nális Coitus 2009.08.04 13:32:43
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
B@nális Coitus 2009.08.04 10:02:13
@shubby: pont az ilyen emberek miatt tart itt az ország, mint te, aki nem tud helyesen írni, te féreg. Nyalj be csontig kisköcsög!
Régóta el tudnék képzelni magamnak egy Lexus IS-t, ha a Zoli levelében szereplő autós nekem adná az autóját, az pedig duplán is jó lenne. Egyrészt kapnék egy jó autót, másrész pedig megkímélném a világot attól, hogy egy ilyen vezetni nem tudó, szerencsétlen idegbeteg állat…..
Zoltán fiait alaposan megviselte a nyári tábor. Az egyiküket ellepték a kiütések, a másik hazaindulás előtt úgy beverte a fejét, hogy kettőslátása lett. Mint mindenki sejtheti, profi egészségügyi szakemberek jól szervezett szolgáltaást nyújtottak nekik, így órákon belül…..
Két könnyed társasházi backdoor, két különböző korosztálytól. Először jöjjön a szenvedélyes néni, aki még a saját ablakfelületét is tiltakozásra használja, majd egy indulatos reakció egy lakótárs köpködésére. Egy barátom fotózta valami lépcsőházban. Idős néni a…..
B@nális Coitus 2009.07.30 09:18:02
Újabb olyan sztori, amilyen még nem volt itt nálunk. SereG leadta a totálkáros autóját egy bontóba. Minden józan paraszti ésszel gondolkodó ember ilyenkor úgy van vele, hogy bontó, tehát szétszedik apró darabokra aztán eladják alkatrésznek. De nem. Egy rövid történetet /…..
B@nális Coitus 2009.07.30 09:03:02
autózz! Elütöttem egy motorost 2009.07.29 10:06:00
Levélíró nevű levélírónk remélem tudja, hogy mire számíthat azzal, hogy az alábbi történetet megírta és elküldte nekünk, mert a mi kommentelőink aztán marhára nem szoktak kíméletesek lenni. Biztos ezért van az, hogy a beküldők nagy többsége soha többé nem jelentkezik az…..
B@nális Coitus 2009.07.29 15:15:45
A finnek nyelvi rokonságban vannak a magyarokkal, körülbelül ez az egy közös van velük. Természetesen a műszaki vizsgáztatás is másképp működik mint idehaza. Bár Attila hadilábon áll a gépeléssel, vagy nem működik neki rendesen a szóköz a billentyűzetén, ezért kicsit…..
Levélírónk azt kérte, hogy a nevét ne írjuk itt le, gondolom tart tőle, hogy az általa küldött képek és videó miatt valakinek ellenérzései támadnak és ebből neki problémája lehet. Az autóját ugyanis feltörték, ám a két bűnözőt rögzítették a szomszéd épület…..
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..
B@nális Coitus 2009.07.02 11:07:17
Aki találkozott már éhes és fáradt négyévessel, az megérti, hogy A. miért követett el mindent, hogy bejusson a Budai Sport Hotel éttermébe, ahol a táblák szerint nem csak a szállóvendégeket várják szeretettel. A szeretet viszont elmaradt, a pincér mindenre talált kifogást, hogy…..
B@nális Coitus 2009.07.02 10:09:18
A júliusi áfaemelés váratlanul érte a tömegközlekedési vállalatot, több helyen hiánycikk a jegy. Ahol még maradt a 40 tonna régiből, ne vesszen kárba alapon, válság idején főleg, házilag barkácsoltak áfaemelt változatot. A kézzel hekkelt, egyedi míves jegyek, mint amiket…..
Spontán kialakult egyenruhás sorozatunk következő részében a festői Ürömre kalauzoljuk az olvasót, ahol Gáborra szörnyű gyanú árnyéka vetült: lehet, hogy cserbenhagyott egy kanapét Óbudán? A vérvádat a kanapéban talált zöldkártyára alapozták. Az alanti krimiből kiderül,…..
Állati bosszantó tud lenni, ha egy egyértelmű baleseti helyzetet a vétkes fél nem ismer el, sőt, tovább hajt, mintha mi sem történt volna. Máté egy ilyenbe csöppent bele. Mivel a baleset okozója még a határozatot is megtámadta, ezért levélírónk autója törötten várja a…..
B@nális Coitus 2009.07.01 11:16:55
ha megcsináltatod, akkor után a biztosító fog b@sztatni, mert amit ki lehetett volna javítani, azt miért cserélték és ehhez hasonlók...
Rendőrszezon van a Homáron, de Gergő sztorija nem botrányos, inkább az élet alapkérdéseit feszegeti, mindezt egy autópályán, belső sávban 130-cal haladó rendőrautó miatt. Részletek lentebb: Egy vasárnapi jelenségről szeretnék beszámolni nektek, amit az M1-es autópályán…..
Jin_ke egyszer már idegesítette magát itt nálunk, de úgy tűnik, nem volt neki elég az adrenalin, úgyhogy egy kis dudaszóval párbeszédet kezdeményezett egy renitenskedő kisbuszvezetővel és megbeszélték, hogy ki kinek a rokonával mit csináljon. Nem gondoltam volna, hogy a…..
B@nális Coitus 2009.06.30 09:23:46