Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tbalazs

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Saatchi Galériával közönsen hirdetett nemrégiben fotópályázatot a Google. A közönségszavazás eredményeként 36 fotós képeiből készül majd iGoogle téma. A versenyt egy magyar diák, Halász Dániel nyerte: a zsűri 3600 nevezésből válogatta be a 36 legjobbnak gondolt közé,…..
  Műmámor Megindult a pánikszerű álmodozás a Fideszben. Pánikszerű, mert a választási eredmény diadalmenet is meg nem is. Az 1,6 millió szavazó kevés, de az 56% elég, hogy a pártkommunikáció győzelmi mámorba borítsa a Fideszt. Végül is ki van ez számolva. Két egyéni körzetet nyernek a szocik, és a…..
  Komolyan, mintha ez a kecó ihlette volna Swiftet Gulliver brobdingnagi utazásának megírására. 1,8 milliárdos, 1230 m2-es ház, 397,28 m2-es garázzsal és 200 m2-es erkéllyel? Ezek a számok tízzel elosztva is elég nagyok lennének. Először az jutott eszembe, hogy az ilyen…..
Kriszti leveléből kiderül, megbánta az egyetemen eltöltött 5 évet, mert hiába végzett kitűnőre, nem talál magának állást.Kedves Despota!Régóta olvasgatom a blogot és a kommenteket is, bár én még ebben nem vettem aktívan részt. Most azonban felmerültek bennem kérdések,…..
Nem semmi, hogy már három hónapja csak totyogunk a részvénypiaci szárnyalásban, és minden vészjósló károgás ellenére nem akar működni a vészfék. Korábban mindenki azt hitte, hogy nem lehet csak úgy büntetlenül emelkedni, és úgyis egyszer jön az a bizonyos korrekció, mert…..
tbalazs 2009.06.17 20:27:15
@Ivanhoe: Erre én is kiváncsi lennék :)
A mostani per kapcsán utaltam egy 1996-os bírósági ügyre, amely egy Patrice Vic nevű szcientológus öngyilkosságával volt kapcsolatos. Erről íródott egy könyv is, amely a tárgyalásokon elhangzottakból idéz. Íme pár gyöngyszem:   Arra az emberre gondolok,…..
Máté az évekkel ezelőtt megszüntetett Neptun rendszer fejlesztői által elnyelt sms-díjakról írt nekünk, amit neki eddig sajnos nem sikerült visszaszereznie. Másnak sikerült vajon, vagy a sokmilliós befizetést elnyelte a sötétség? Az egyetemi tanulmányi rendszerben 3 évvel…..
tbalazs 2009.06.17 14:59:00
Olvasónk mesél megpróbáltatásairól. Munkaszerződés nélkül dolgoztatták, becsapták, megalázták és mi már meg sem lepődünk sajnos... Volt egy munkahelyem, ahol felvettek mint weblapszerkesztő.Kiderült, hogy az oldalnak nincs admin felülete, tehát csak programozó tudja…..
tbalazs 2009.06.17 14:55:53
@Baszod Béla: gratulálok
Román Balázs az ehavi Kreatív magazinban elég durván lehúzta a Raiffeisen bank imidzsfilmjét, ami csak azoknak lehet furcsa, akik idáig esetleg elkerülték a Raiffeisen új szpotját. Merthogy ez a film egyszerre zavaros, unalmas és látszólag tökéletesen felesleges. Azt, hogy miért is…..
tbalazs 2009.06.17 14:54:03
Konzervatórium Az SZDSZ Kakukkja 2009.06.17 08:03:00
Ki is lehet a titokzatos 'Kakukk' fedőnevű ügynök, a besúgó az SZDSZ egykori vezetőségében? Rainer M. János már könyv formájában is megírta, hogy Antall Józsefet kik és hogy figyelték meg, de most az 1956-os Intézet ügynöklistája kapcsán úgy néz ki, hogy az SZDSZ-nél még a…..
tbalazs 2009.06.17 14:52:29
Biztonsági kutatók nemrég egy olyan weboldalt fedeztek fel, amelyen úgy kereskedtek a bűnözők a különféle kategóriákban lopott adatokkal, botnet kapacitással, akár egy kereskedelmi E-bay portálon. A hackerek közti piactéren vásárolható vagy bérelhető kártékony kódok…..