Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Velours

67 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
már sok kérés érkezett hogy csináljak egy lépésről-lépésre posztot is, úgyhogy itt van a citromfűszörppel: Veszünk egy hatalmas csokor citromfüvet, és beletesszük egy lábasba, és felöntjük vízzel. Tényleg érdemes telepakolni a lábast, és akkor mehet csurig a víz.…..
bo-szi-lvi Utolsó bejegyzés... 2010.03.14 11:12:48
Mielőtt megijednétek - vagy örülnétek? -, nem hagyom abba a blogolást - legalábbis erre kényszerítő körülmények nélkül, egyelőre -, csupán elköltözöm - mint már oly' sokan. Egy ideje már érlelődik bennem a gondolat, s most végre elhatároztam magam, úgyhogy nem is…..
Szóval az van, hogy továbbképzés miatt nincs ma suli. Úgyhogy ülök itt a gép előtt... és, ha nem is igyekszem hasznosan tölteni az időmet, de töltöm. :D Meg gondoltam, akkor már felnézek ide, mert nem tudom, mikor lesz legközelebb olyan esemény, vagy bármi, ami miatt jövök, és…..
bo-szi-lvi Bombajó bál 2010.02.28 12:14:00
Aki még nem tudna róla... Az Eötvös József iskola diákbálját bombariadó miatt kellett félbeszakítani. Nem, nem kamu. :D Körülbelül a hét órás nyitótánc közepén érkezett a telefonhívás, és tánc után pedig kiürítették a Sast, először az utcára, aztán pedig…..
bo-szi-lvi 'Cause me! 2010.02.17 17:56:00
Megint régen voltam. :D De nem izgalmasabb várni, hogy vajon mikor jut eszembe, hogy írnom kellene ide is? :DTudjátok, mi van ma? Na, tudjátok?...Szerda. :D Hehe, ennek most bedőltetek, mi? :D Igazából semmi különlegessége nincs a mai napnak. :D Reggel, korin estem egyet, kettőt, meg egy…..
bo-szi-lvi Újabb összegzés... 2010.02.02 17:27:06
Szóval ezúton is kérek elnézést Kedves Szerzetestől, tanultam belőle, de kérlek, minden levél után nem nyitom meg a google-t, hgy na, vajon mióta terjed, vagy egyáltalán, van-e valóság alapja? Ígérem, ezentúl megteszem! :) (például iwiw-es körüzenet az állatkínzós…..
bo-szi-lvi Apróságok és ajánló 2010.01.15 16:19:31
Hű, most jöttem rá, hogy idén még nem is jártam itt... :$ Szóval jöjjön egy kis összefoglaló, hogy mi is köti le az időm. Természetesen az írás, javarészt. :P Tanulnom is kellene, de valamiért nem megy. Egyszerűen nem tudom magam rászánni. :( Olyan furcsa, mert a napok…..
bo-szi-lvi B.Ú.É.K. 2010 2009.12.31 16:24:35
Mindenkinek kívánok nagyon boldog, sikerekben és egyebekben gazdag új évet ezzel a kismalaccal:..
bo-szi-lvi Meglepi sms 2009.12.29 10:12:22
Az imént kaptam a T-mobile-tól a szokásos "Boldog Új Évet' kívánó sms-t, mégsem volt megszokott, és ez kellemesen érintett. Most egy képet csatoltak hozzá, ahol egy rénszarvas fogja a trombitát meg egy üveg pezsgőt, illetve egy verset. :) Valahogy jobban esett, mint az…..
Szintén egy filmről szeretnék írni nektek, mely a mese kategóriába is sorolható. A tizenhárom éves Maria (Dakota Blue Richards) édeapja halála után nevelőnőjével költözik nagybátyja vidéki kastélyába, hátrahagyva fényűző életét, és adósságát, melyet örökségül…..
bo-szi-lvi Pandora varázsa 2009.12.27 13:57:00
Mesélek nektek egy filmről. Egy filmről, melyben a világot a fantázia rajzolta meg, egy filmről, mely, ha hagyod, teljesen bekebelez, hogy utána szinte fáj visszatérni a valóságba. A legújabb mozis szuperprodikcióról van szó, melynek címe nem más, mint Avatar. Bizonyára…..
bo-szi-lvi Karácsony és egyebek 2009.12.25 20:23:00
Nos, először is kezdeném azzal, hogy Nagyon Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok így utólag, illetve még arra az egy napra!. :) Bocsánat, hogy nem tudtam előre leírni az üdvözletet, valahogy sose tudtam úgy gép elé ülni, hogy írjak is ide. :$És akkor kis pótlás:…..
Velours 2009.12.26 20:23:15
@A szerzetes: hát, jövőre már lehet vele foglalkozni, de a Karácsony bizonyítottan a nagy étkezések ideje. :) ^^
Ma volt az SzTE TTIK és BTK-jának nyílt napja. Busszal mentünk osztálytársammal. Képzeljétek, nem tévedtem el, sőt, egész egyszerűen eltaláltam a BTK épületéig. Naaaaagy, rózsaszín épület. :) Mondjuk, lehetne szebb rózsaszín is. Szóval tízre beültünk az előadásra,…..
bo-szi-lvi Idézetek 2009.12.11 16:35:33
A kedvenc idézeteimet szeretném veletek megosztani a Breaking Dawn-ból. Aki nem olvasta a könyvet, annak ez spoiler! (van még ilyen ember?)  Minden kinyílt bennem, ahogy félig-vámpír, félig-ember gyermek apró porcelán arcára néztem. Minden szál, ami eddig az életemhez…..
bo-szi-lvi Műveim... 2009.11.27 15:37:45
Frissült a linkblog. Mostantól megtalálhatjátok a másik blogom címét is, ahol novelláimat, dalszövegeimet, és most nagyon úgy néz ki, hogy regényeimet (vagy legalábbis részleteket belőlük, nem tudom, befejezem-e valamelyiket) találhatjátok meg. A név ne tévesszen meg…..
Velours 2009.11.29 20:13:55
@Riena: Szia!
Azt hiszem, ez a legkevesebb, amit megtehetek. :) És nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön a dolog! Kellemes meglepetés volt ez a komment, így vasárnap este. :)
bo-szi-lvi Egy kis összegzés 2009.11.26 20:06:06
Nahát... Tegnap már nem volt időm leírni, hogy ki lett választva a zene, amire szalagtűzőn sétálni fogunk. Osztályfőnöki órán meghallgattuk a "jelölteket". A Queen és Beyonce számon kívül még Kelly Clarksontól is bejött egy, mint lehetőség. Mindhármat…..
bo-szi-lvi Birthday... 2009.11.25 19:09:19
Bocsi, bocsi, utólag kívánok nagyon boldog, és legalább még ennyi születésnapot Ildikónak és Márknak!!!! :) puszi!!!..
bo-szi-lvi Újhold... kritika 2009.11.25 19:07:00
Nos, hát... először is leszögezném, hogy még mindig Alkonyat, és folytatása rajongó vagyok, hogy mennyire... hát eléggé:DTehát: a filmet itthon néztem, sajnos moziból kamerás felvétellel, és felirat nélkül (jé, tényleg keressek már hozzá!). Ez már rontotta kicsit az…..
bo-szi-lvi Pályaválasztás 2009.11.12 17:30:13
Azaz, hogy egyetem, mert a pályáról még mindig halvány lila gőzöm sincs. Az egyetemről sem. De ma a Bethlenben SZTE "nyílt nap" volt, és egy kicsit jobban megismerkedhettünk a karokkal, szakokkal. Egyre inkább vonz a bölcsész kar. Meg az info még mindig.Kezdtem a napot…..
Nem tudom, mit írhatnék most. Van egy kis izomlázam, a kötélmászás tudásomnak köszönhetően, amit most nagyban igyekszem fejleszteni. Ezen kívül lassan elindul az osztályban a vita a szalagtűzésre vonulás zenéjéről is... Eddig szóba jött már a Mátrix, Queentől a The show must…..
bo-szi-lvi Iker szülinap :P 2009.11.05 15:57:32
Nővéreméknek, Áginak és Évának, valamint Évának és Áginak kívánok, kívánunk Anyuval Nagyon sok boldog születésnapot! Legalább még szászzor éljétek át! :)..
bo-szi-lvi Itt vagyok 2009.11.04 20:28:33
Nos, jelentem, élek és virulok, egyelőre a számítógépem is jó. Ki tudja, meddig. A helyzet, hogy szombaton ment trafára, be se indult, azóta voltam gép nélkül, egyedül este kerültem körülbelül fél órára nethez, nővéremnél. Most, hosszú-hosszú órák után…..
bo-szi-lvi Happy Halloween! :P 2009.10.31 19:27:55
Csillagos, rémes, ugyanakkor kellemes Halloween éjjelt kívánok mindenkinek! :P A boszorkányok és varázslók csak óvatosan a bűbáj-szórással! ;) Valamint: A viszontlátás Azoknak, akiknek van idejük, és érdekli őket. A véleményetek érdekel. :)Jó éjt mindenkinek, mára…..
Nos, hogy Szerzetes barátom kommentjére is válaszoljak, illetve megnyugtatásul mindenkinek, hogy azért nem vagyok olyan elveszett lélek: link Ezzel együtt tegnap este megtaláltam a nekem való honlapot is. :D Szóval nagyon örülök. Öö, mit is... Ja, igen! Természetesen a barátnőmnél…..
bo-szi-lvi Száguldó cirkusz 2009.10.29 19:44:18
Nos, bevallom, kissé le vagyok maradva az F1-et illetően. Persze, tudom, a bloggal is, de nah... majd igyekszem. :) Amit most meg szeretnék osztani, az leginkább egy kérdés, aminek nagyjából már utána jártam. Ki az a Jaime Alguersuari??? Azon kívül, hogy egy naggggyon jó képű srác.…..