Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moleskine555

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai Blikkben szerepel egy furcsa levezetés arról hogyan juthat több száz millió forinthoz a köztévé jelenlegi vezérigazgató-helyettese, Rákay Philip, aki júliustól gyártóként feltűnve négy műsort fog szállítani a tévének. Jól hangzik, és tulajdonképpen van benne igazság…..
moleskine555 2015.03.05 16:23:24
@falomb: Kálmán úr következő sorozata majd a Szabadság tér 56 címet viseli, és nagyon fog hasonlítani a 89-es mot látható esztrád múltidézéshez...
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
moleskine555 2012.12.09 13:20:30
@sixx: az adásról írt kritika: tíz pont!
Rákay Philip évek óta műsorvezető a Fidesz rendezvényein. Pár hónapja kiderült, hogy milliókért ad tanácsokat fideszes önkormányzatoknak. (A Facebook-on csoport is alakult "Vagyok olyan jó tanácsadó, mint Rákay Philip" címmel). A HírTv-t, mely munkatársaitól…..
Román Balázs az ehavi Kreatív magazinban elég durván lehúzta a Raiffeisen bank imidzsfilmjét, ami csak azoknak lehet furcsa, akik idáig esetleg elkerülték a Raiffeisen új szpotját. Merthogy ez a film egyszerre zavaros, unalmas és látszólag tökéletesen felesleges. Azt, hogy miért is…..