Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NPeete

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immáron fél éve nem sikerült Budapest új negyedik generációs Skoda-Solaris Trollino trolibuszait forgalomba állítania a BKK-nak. Értesüléseink szerint prózai oka van annak, hogy a buszok még mindig a telephelyen védik a betont az esőtől és a napfénytől...
A 4/6-os Széll Kálmán téri jelzőberendezésének próbájához egy sor villamos pörgött nevezett végállomás és a Jászai Mari tér közt: egy hosszú és egy rövid CAF, egy hóseprő, egy csatolt "ipari", és egy iker "Kátra". Pontosabban valószínűleg volt Combino is, csak azt nem…..
Engem ez annyira nem hatott meg, egy faszi meghal, és a kisvárosban mindenkinek vannak titkai. A szereposztás miatt érdekel egy kicsit, de majd nyári dara lesz belőle szerintem. ..
A gasztronómia talán legközpontibb témája ha végeznénk kutatást, a sültkrumpli lenne. A legalapabb alap, Mégis sokan leragadunk a mirelit hasábburgonyánál, ami akár tud jó is lenni, de azért nem áll meg itt a tudomány. Jó, nem találtam fel a spanyolviaszt, de a témakört…..
Meggyőződésem, hogy a felnőtteknek szánt animációs sorozat az egyik leghálátlanabb tévés műfaj. Jöhet itt a tévé aranykora, még 2010-ben is túl kockázatosnak számít animációs szériát indítani, pár kivételtől eltekintve (Archer, Bob's Burgers) nem is érnek meg 2-3…..
Először csak egy szűk listát akartunk összeállítani, hogy onnan válasszuk ki a legjobb 10-et, de még így is összesen 63 (!) jött számításba a legjobbak felsorolásánál, szóval nyugodtan tessék megírni kommentben a legjobbakat! Előre szólunk, hogy igyekeztünk egyedi listát…..
Trey Parker és Matt Stone hatalmas rajongója a musicaleknek és a South Park is tele van saját szerzeményekkel, paródiákkal és feldolgozásokkal. Ennyi év után egy komplett ötlemezes diszkográfiát is össze lehetne állítani a legelvetemültebb zenéikből, de mi most megpróbáltuk…..
Kezdődik a South Park 18. évada, ennyi év alatt pedig bőven akadt olyan momentuma a sorozatnak, ami még a legkeményebb rajongók gyomrát is megfeküdhette. Jellemzően az ötödik évad után kezdett elborulni a készítők agya, azóta láthattunk vérben szexelő erdei kisállatokat,…..
Patton Oswalt kapta az HBO-tól, a Twitterre tolta fel a fényképet. ..
NPeete 2014.09.04 04:40:44
"OK Google" szól a varázsszó, amire az Android egyik legnagyobb fegyvere és fő fejlesztési iránya, a Google Asszisztens (angolosan Google Now) érintés nélkül megnyílik a csodára (és információra) szomjazó felhasználó előtt - már ha nem magyar az illető. Az Asszisztens ugyanis…..
disrupt Tipikus kávésok 2014.05.29 11:28:33
Ön hogy issza a feketét? A tipikus bringásokról szóló posztunk a disrupt közösségi oldalakon eddigi legnépszerűbb cikkei közé tartozik, most elhoztuk a Mashable tipikus kávéivókról készült vicces animációit. A kávé hatása a szervezetünkre igen változó lehet, ennek…..
Mivel a Trónok harca soron következő, 4. évadában már sokkal kiemeltebb szerep jut majd Tommennek, Cersei és Jamie vérfertőző kapcsolatának egyik izé, gyümölcsének, a gyereket eddig alakító, és jobbára csak a háttérben becsukott szájjal álldogáló Callum Wharry-t Dean-Charles…..
Múltkor már írtunk arról, hogy a mai drámai sorozatok főszereplői mindegyike egy pszichopata állat. Ebből kiindulva most összeszedtük a legtipikusabb családképeket, karakterfigurákat, jó- és rosszfiúkat. Mivel mi sem követ(het)jük hétről hétre az összes sorozatot, ezért…..
comment:com Hodor harca 2013.07.13 10:00:00
Ehhez tényleg nem lehet és nem is kell semmit hozzáfűzni. ..
NPeete 2013.07.13 11:46:12
A Microsoft június 26-i fejlesztői konferenciájára a Build-re időzítette a korábban Blue kódnéven ismert Windows 8.1 előnézeti verziójának kibocsátását. A dolgok jelenlegi állása szerint több béta verzió nem is várható, augusztusban megjelenik a végleges (RTM – Ready To…..
NPeete 2013.07.09 18:57:13
Daft Punk - Random Access Memories(Daft Life/Columbia)  A Daft Punk kihátrált, köszönik szépen, egy ideig nem kérnek újra belőle. Egy nagyívű hátraarccal magára hagyták a szörnyet, amelynek felhízlalásában a Homework óta tevékenyen részt vettek. Ha valaki a három hónappal…..
Na aszongya, észak, hideg, Ned Stark, fattyú, farkas, Fal, Mások, király, segítő, ne már, vérfertőzés, miafasz, lelök, béna gyerek, Hodor, törpe, Joffrey, pofon, Sansa, hiszti, Arya, kardozás Daenerys, barbárok, aranykorona, Robb Stark, hadvezér, Jamie Lannister, dél, meleg,…..
Hála a lelkes rajongóknak, íme egy kamu intró a The Walking Deadhez, ami olyan hangulatot kölcsönöz, mintha a VHS korszak egyik rongyosra visszatekert, mtv-s archív felvételével szemeznénk. A sejtosztódással együtt bekúszik a kilencvenes évekre jellemző szintipoppal kevert…..
Van egy sorozat a tévében, aminek minden részében menetrendszerűen történik két dolog: a főszereplő valakit istenesen lekúr, majd (vagy ezt megelőzően) nagyon megverik. Ez a Banshee, a Cinemax első teljesen saját gyártásban készült sorozata, amiért Alan Ball otthagyta a…..
A Homelanddel a Showtime húzott egy okosat, és abba a környezetbe vitte el a (kém)drámát, amit olyan jól ismernek az amerikaiak, a kertvárosba, ahol az Irakból kiszabadított Brody őrmester lakik kedves kis családjával. Az FX a The Americans fejlesztését nagyjából akkor kezdte el,…..
A Captain Obvious-medál eheti kitüntetettje egy Raven nevű sorozatgyilkos, aki éppen sitten ül, ahol, más dolga nem lévén, tévézik, és szakért az Investigation Discovery adó Dark Minds, azaz Sötét elmék című műsorában, amiben M. William Phelps író és John Kelly…..
comment:com Hírek kévé mellé 2013.01.24 09:30:00
A TBS berendelte a Bam’s Bad Ass Game Show című vetélkedőt, amiben a jelentkezőknek úgy kell kérdésekre válaszolniuk, hogy közben Jackass-jellegű mutatványokat is el kell végezniük.  Az ABC hivatalos Twitter-csatornát indított Joss Whedon S.H.I.E.L.D. című…..
NPeete 2013.01.24 10:19:02
@sixx: ok, de azt sem tudtam, hogy élő műsorban még nem énekelte :)
Kezdődik a midseason, a tévés évad leárazása, amiben a network tévék bemutatják az őszi műsorrendből valamilyen oknál fogva kimaradt portékájukat (nem volt elég jó, nem készült el időben, vagy eleve csak 9-13 részesre szánták őket), a kábeladók meg elővezetik az idei…..
A Homeland első évadának hatodik része környékén az ember úgy érezhette, hogy ez az a sorozat, amit majd teljes joggal emlegethetünk a Drót utódjaként, amit büszkén mutogathatunk filmrajongó ismerősöknek, nesze baszki, ezért érdemes belekezdeni egy sorozatba. Az évad végén…..