Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sincity

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maradnak az X-Faktor mentorai, az RTL Klub nem változtat az első szériában már sikeres négyesen: Nagy Feró, Malek Miklós, Keresztes Ildikó és Geszti Péter újra zsűrizik és pesztrál, jelentették be.A műsor készítőinek két komoly problémával kell megküzdeniük: 1. Keresztes…..
Subba Napi GIF: Szép 2010.08.27 09:00:00
sincity 2010.08.27 11:39:40
Subba VÉGRE!! 2009.08.19 11:55:00
      Mint az köztudott, sportolni, gyúrni igen fárasztó, jól kinézni viszont eléggé menő dolog. De mit tehet egy olyan lusta, keszeg kis ember, mint például a jó Daddy? Hát mellplasztikát rakat be! Kövezzetek meg, de engem abszolút újdonságként ért,…..
 Közeleg a drivebyshooting-vadászidény, úgyhogy a Homár igazából azon lepődött meg, hogy nem a jelszót kérték Balázstól a szögesdróttal körbekerített CBA bejáratánál az ismeretlen fegyveresek:Reggelire vásároltam a sarki kisboltban három szelet tavaszi felvágottat. Nem…..
Teljesen felesleges kertelni, eufemizálni, túlozni, mellébeszélni vagy hazudozni: a Megasztár legújabb szériája iszonyatosan gyenge volt, színvonala messze a legalacsonyabb a hazai tehetségkutatók történetében, pedig voltak azért itt nemes ellenfelek ebben a versenyben (Csillag…..
János nem volt olyan sikeres, mint múltheti legós versenyzőnk. Családjával a salgópolcok vadonjában cserkészett, amikor váratlanul rájuk rontott egy megvadult árufeltöltő. A fékevesztett alkalmazott targoncájával lányának repítette a bevásárlókocsit, és elsodorta a babakocsit…..
Nem szeretnénk túlragozni. Vettünk már pár különleges dolgot a Tescóban, de ez az izé idáig elkerülte a figyelmünket. Most épp akciósan 79 forintért kapható a "Rémisztő szemgolyó" néven árult termék, ami a hatnyelvű tájékoztató magyar része szerint legalább…..
sincity 2008.05.09 10:30:46
Láttunk mi már lopásgátlót vécékefén és bevásárlókosáron, de cigi ilyen szintű bebiztosítását még nem. Fremen szerencséje, hogy az Auchan biztonsági őre nem rajongott a belső motozásért, így párperces elzárással megúszta, hogy a hipermarketben vásárol cigarettát:…..
Subba Sperma eladó 2008.04.11 06:43:00
Spermát vegyenek! Már esküszünk meg sem lepődtünk. A fickó neten árulja a spermáját. Persze nem valami informatív az oldal, valamiért csak a bevett folyadékokat tartja fontosnak megemlíteni, ami alapján egy örökké pattogó kopasz kis geci gyermekre lehet számítani. Hm, nem…..
Tékozló Homár Ikea a metróban 2008.04.11 10:42:00
Második japán áruháza megnyitására az Ikea kidekorálta Kobe város kikötői magasvasútját. Akkor is ügyes húzás lenne, ha nem a vonattal lehet megközelíteni az üzletet, de így meg zseniális. Egyetlen szépséghibája, hogy a legfelső kanapékat leszámítva a huzatok baromi…..
Hiába vagyunk tanulatlan rákok, még mi is tudjuk, hogy az ék is gép, no de mit mond a modern fizika az aloe vera szörpről, amit Péter a Duna Pláza béli Saturnban kapott le a telefonjával? Aki nem tudná elolvasni, az árcédulán ez szerepel: Babyliss Aloe Vera kisháztartási gép...
Mi már tudjuk, hogy hol buliztok majd május harmadikán. Felveszitek legszebb fehér ruhátokat és kezetekben a 15 ezer forintos (kicsit tehetősebbek 25 ezer forintos) jeggyel és a személyi igazolványotokkal, szép tömött sorokban elindultok a Papp László Budapest Sportarénába, a világ…..
Ma még egyetlen naiv ügyfél sem került ki, aminek az az egyszerű oka, hogy hirtelen nem találtunk durvábbat izomagyú naplójánál. A tegnap óta kerekedő történet felütése: 2007. november 27-én vállalkozásunk az OTP Rt Budai fiókjánál (1124 Bp. Jagelló út 20/A) vezetett…..
sincity 2008.01.07 15:09:52
Subba Megsárgult fotó: Ki ő? 2007.12.20 08:22:00
Találjátok ki, hogy ki ez a kedves piros nyakkendős fiatalember a képen! Sikeres, gyakran látjuk a televízióban, csinos felesége, és jól menő vállalkozása van...
sincity 2007.12.20 08:52:56
Fogadjátok szeretettel az Erdjan zenekar Viszki dupla kólával című számát egyenesen a Balkán szívéből. Tudjuk, hogy nem kell külön felhívni a figyelmet rá, de a vérpezsdítő muzsika mellett a fő mutatvány a jobb oldalon álló szintis arc. ..
sincity 2007.12.07 13:01:12
sincity 2007.12.07 13:20:00
Hiszékeny Úr / BelZebulon · zebulon.blog.hu/ 2007.12.07. 13:02:45

Nyugi má'! Valami arabusul nyomja. És én tekintettel vagyok mindenkire. Ezt hozta a Mikulás.
Subba Subba szív iWiW: Gál Béla 2007.12.07 13:01:00
Péntek, és ráadásul már alig van hátra az évből. Ilyen, és hasonló romantikus gondolatokkal ajánljuk nektek a válogatást, amit nagyban a kommentekből vadásztunk le. Jó szórakozást! - Boncmesterek - Ügyvédként dolgozom - "Gál Béla" jelentkezz! - Apeh Robin Hood - Fila…..
sincity 2007.12.07 13:02:05
Minden idők legdurvább vállalati himnuszát találta nekünk Csabu még egy hónappal ezelőtt, a Homár pedig majdnem elszabotálta a világhírt. Szerencséjükre (?) most vágatlanul nézhetik és hallhatják a munkaügyi felügyelők kórusának előadásában a "Fili-felügyelő,…..
És nem elég, hogy szeret, de képes különbséget tenni, és megállapítani, hogy egy öntetben több a zsíros-majonézes guzmó! Mintha egy kínai büfében kiszúrnánk, hogy 23 százalékkal több zselésített kutyanyálat raktak a gung bao csirkébe! Elképesztő. Az alanti sztoriból…..
A Cora-ban vettem ezt a vödör vegyes mézest. A doboztető felirata ellenére egész jó. Gy. Ez azért lehetséges, mert a Superfos csak a vödröt gyártotta. A Homár ..
Sosem derült volna ki ez a turpisság, ha a hangok nem mondták Jucinak, hogy menjen a Lidlbe és vegyen egy vagdaltkonzervet. A kérdés igazából, hogy mennyibe volt ez:Egyik nap a Lidl-ben jártam és ugyan nem tudom hogy miért de megvettem egy vagdalt konzervet. Aztán gondoltam megkéne…..
Felfedezetlen területre tévedtünk a populáris zene világában! A Holland Bearforce1 nevű hobbi csapat idősödő olyanokból áll, és már két videóklipjük is van. Az elemzést nem is erőltetjük, mert elégge rangon aluli lenne. Kényelmesen lökjétek hátra magatokat a…..
Tegnap kiderült, hogy sztornódíj van a Kikában, ma pedig azt tudjuk meg Czolostól, hiába vásárol valaki 200 ezer forintért, ha nem egyben kapja az árut, fizetheti az ingyenes szállítást:Aki van olyan szerencsés, hogy egy összegben 200 ezer Ft-ot költhet lakberendezési holmikra, de…..
Egy brutális reklám anélkül is a fotelbe szegezi az embert, hogy mindent meg kellene mutatnia. Emma Thompson kettéhasadt szexrabszolga karaktere még így is plasztikusabb, mint ami feltétlenül szükséges lenne, de a drámai hatást végig kitartják. A 21. századi emberkereskedelem ellen…..
sincity 2007.11.09 13:00:48
Soha nem adjuk fel a kutatást! Az amatőr szórakoztatóipar művészei dolgozói minden megnyilvánulását meg kell találnunk, ennek szenteljük mocskos életünket. Pár órája még békesen ringattuk magunkat az orosz barkács-zeneipar dallamaira, hogy ilyesmi nálunk azért…..
A kéretlen reklámlevél akkor igazi, ha tényleg levélnek néz ki. Vuk ilyet talált, nem is értjük, miért siránkozik. A labda mindenestre fel van dobva: ki mutat ennél jobban álcázott spamot? Vuk levele hajtás után.Szia Homár! Alapvetően jól bírom a spam-áradatot, ami mostanában…..