Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felcsúti kimdzsongil fan club

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utoljára szervezünk Budapesten nagy Critical Mass demonstrációt április 20-án, amivel lezárjuk a kerékpáros városért vívott küzdelem első, harcosabb szakaszát. Legyen ez a valaha volt legnagyobb! Ha régen jöttél el, vagy eddig sosem jött össze, most ne hagyd ki az utolsó nagy…..
felcsúti kimdzsongil fan club 2013.04.07 17:20:48
@Shopping: tesó, a rakparton nem tilos kerekezni! Tiltótábla sincsen ám.
A Dzsucse harcosai Boldog 102-t! 2013.01.02 16:39:50
Mi magunk is megünnepeltük az új évet -természetesen a Dzsucse időszámítása szerint. Fogadjanak az elvtársak egy rövid összefoglalót a Népi Korea újévi ünnepségeiről: ..
Marci igazi nyughatatlan lélek, aki már bekalandozta fél Európát, és lassan fél éve Berlinben él. Haza szánt levelét változtatás nélkül közlöm, mert szerintem nagyszerűen leírja, milyen is egy európai nagyváros 2013 márciusában. A képekért külön hála…..
felcsúti kimdzsongil fan club 2013.03.29 21:26:58
@rumitom: ne fárasszá má... maradjunk annyiba hogy bejártak valami álkamu bujtatott komcsi álmelóhelyre lapátot támasztani. jobb esetbe...
felcsúti kimdzsongil fan club 2013.03.29 21:34:11
@rumitom: ha neked a lapáttámasztás meló, kíváncsi lennék mit melózol. Ja semmit, megélhetési értelmiségi lehetsz te is...
felcsúti kimdzsongil fan club 2013.03.29 21:36:14
TComment Ügyfél vagy majom? 2013.03.28 06:55:08
Varázsoltunk magunknak nyolcmillió forintot és megnéztük, kinek mennyit ér a vásárló. Próbavásárlás mindenkinél, felemás eredménnyel. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
felcsúti kimdzsongil fan club 2013.03.28 08:12:09
@Semper Fidelis: hát akkor szevasz!
Az amerikai Icon ismert furcsa, de szerethető motorjairól: a ruhagyártó időről időre készít egy-egy gépet, amelyek kiváló marketingeszközök, hogy a márkanevet a köztudatban tartsák. A két legújabb mondhatni egy kaptafára készült, de csak a stílus egyezik – a végeredmény…..
felcsúti kimdzsongil fan club 2013.02.12 08:48:34
@GERI87: én a tűzszerészeknél (irinyi) voltam vonulós sofőr. ez tényleg annyit zabál. Ott inkább a kutasok lopták a benyát. Mily meglepő...
Emberek százai tolonganak a friss zöldségekért és gyümölcsökért. Egy embert meg is sebesít a tömeg, többen eltorzult arccal nyomulnak át az előttük állókon, hogy hozzájussanak az ételhez. Ez a jelenet a minap nem valamely fejlődő ország aszály sújtotta vidékén történt…..
„A statisztikák szerint e nemzedék negyedének meg kellett volna halnia” – mondja Szergej Mirosnyicsenko orosz rendező a Kossuth Rádiónak adott rövid interjújában az utolsó szovjet nemzedékről, amelyről dokumentumfilmet forgatott. A felmérések szerint a drog- és az…..
felcsúti kimdzsongil fan club 2013.02.06 20:18:55
Autójával árokba csúszott naiv ügyfél ijedtében magára hívta a mentőket, aztán meglepődött, hogy a velük érkező rendőrök addig nem hagyják békén, amíg alá nem írja a jegyzőkönyvet. Erre a kórházban került végül sor, amikor a vizsgálatok közben és után a folyamatos…..
1. 1941, Detective Comic képregény (Batman with Robin, the Boy Wonder): 2. 1965, a DC Comics címlapképe: 3. Az 1966-os TV Show logója: 4. Az 1977-es "Batman új kalandjai" című animációs sorozat ikonja: 5. 1985-ös DC Comics címlapkép, "Batman és az idegenek" (Batman and…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Miért nem lehet megoldani, hogy a külföldieket közvetlenül a magyar határ átlépése után minden vagyonuktól megkopasszunk? Akkor nem kellene például minimum angolul megtanulni ehhez. Persze vannak akik próbálkoznak... A Széchenyi fürdőben azonban még nem köszöntöttek be a 90-es…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Visszatérő olvasóink, elvtársaink tudják, hogy mily fontos egy közösség, ország, nép vezetőinek helyes megválasztása, mint ahogyan az a Népi Koreában is történik. Mi itt ebben a virágzó népi demokráciában megbecsüljük elődeinket, szüleinket, és ezért is tartjuk helyesnek,…..
Mert színvonaltalan, reménytelen, szar pénztemető az egész. Öntik bele folyamatosan a milliárdokat, kalandoroknak-haveroknak bevallottan kiváló pénzmosási lehetőség, de jobb az nem lesz. Megy az adófizetők pénzén a luxusakadémia, Stadler után újabb és újabb csillogó…..
Vöröshajú lányok Amy 2012.12.18 19:00:00
..
felcsúti kimdzsongil fan club 2012.12.20 16:56:40
Vöröshajú lányok Danielle melle 2012.12.12 19:00:00
..
felcsúti kimdzsongil fan club 2012.12.13 08:50:03
A Szabadka és Újvidék között fekvő Topolya melletti, egyik kivezető úton az alábbi táblát helyezték ki: A cirill betűkkel kiírt, és a szerb trikolor színeiben pompázó felirat a következő: "Eladom a házam, mert a magyar fasiszták nyomására kivándorlok" Az autóút…..
felcsúti kimdzsongil fan club 2012.12.10 18:45:12
Random Emlékeztek még Gikára? 2012.12.05 13:47:36
Pár hete láthattuk azt a hatalmas molinót a Madách téren, amin bocsánat és egyben lánykérés is volt. Úgy tűnika lengyel fickó nem adja fel könnyen, még mindig üzen. Ezeket nem messze a molinótól ragasztotta ki. Na erre vajon mit lép Gika? ..
(Bár szabály, hogy ugyanarról a filmről, könyvről, stb., két írást nem közlünk, a Doktor ellenkritikáját (amely korábbi, pozitív Skyfall-recenziónkkal megy szembe), úgy érzem, hiba lett volna megtagadni olvasóinktól. A cikk egyben a Zárt osztály elnevezésű sorozatunk első…..
A Teleki László téren, Józsefváros legsötétebb mélyén megmozdult valami. A híres-hírhedt piac helyére új épül, mellette már meg is nyílt egy új Lidl üzlet. A régi piac érdekes, színes folt volt, amely hosszú évtizedek változatlansága után újul meg. Örüljünk,…..
Nem titok, hogy nagyon érdekelnek a városi parkok, természetesen Budapesten elsősorban, hisz itt élek. Roppant fontosnak tartom, hogy a városi ember lehetőség szerint valamilyen kapcsolatban legyen a természettel, és ez egy ilyen méretű településen elsősorban a közparkokban…..
Kordos Szabolcs Tilos a belépés című könyvéről négy posztot is írtam az Urbanistán, annyi izgalmas területet zsúfolt össze benne. Idén megjelent kötete csak egyetlen témával foglalkozik, de az elég sűrű ahhoz, hogy egy egész könyvet megtöltsön: a budapesti taxisoké. A…..
A rendőrség országos központja sem garancia a lopások ellen. Egy, a Facebookon megjelent beírás szerint a napokban az ORFK Teve utcai székháza elől vittek el egy kerékpárt. A Shimano márkájú bicikli a kerékpártárolóból tűnt el. ..
Die Hard 5-be vagy a World War Z-be illő akciójelenet helyett MTVA-forgatás miatt zárták le vasárnap a Lánchidat: az évi hetvenmilliárdból gazdálkodó köztévé 1000 fagyoskodó alsó tagozatossal vette újra a műsorzáró Himnusz vágóképeit. A gyerekeknek délután kettőtől este…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
felcsúti kimdzsongil fan club 2012.11.17 22:58:43
@pandacsökiboborján: neked bejött a zélet... lécci azt az összeget amibe gyerekkorodba kerültél az államnak (suli, gypótlék stb) utald vissza neki, oszt kint is maradhatsz...