Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rienderien

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év első napjának délutánja meghozta az újév első viccesen arrogáns hivatali levelét az NMHH-ból, bár ne tette volna. Az ügy, ami miatt most ingyen és bérmentve kiokosítjuk a Hatóságot, az még tavaly kezdődött, amikor az NMHH egy Ice-T-nóta lejátszása miatt nekiment a Tilos…..
 Nem rossz ötlet a szakítós Darwin-díj, felírtam! Első jelöltünk története következik.    A kép innen   Szakításom története LÁDÁCSkába csomagolva.   Én 34, feleségem 32, igazán szép nő, és nagyon csinos . Gyerek kettő. Idén tavasszal elmentem egy…..
Soltyk nevű olvasónk küldte ezt a poénos kis videót! Erről legalább tudjuk, hogy tényleg poén és nem egy eredeti film. Mindenesetre vicces! Zombi rajongók előnyben. ..
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
Olyan gyönyörű volt, mint egy álom. Ahogy a könnyű nyáresti szél simogatta a felhevült arcokat jótékonyan, könnyed narancsillat pamacsokat hintve szét, mit a megkönnyebbül ország, és maga a főváros párologtatott magából. Béke és barátság honolt, kedv s öröm, no meg…..
rienderien 2010.04.28 19:22:11
@gorcsev54: a keménykedés hitet adhat akkor, amikor kell. mert sok minden a hiten múlik. A keménykedés a rendteremtés területén pedig elengedhetetlen lesz! Ebben abszolút igaza van OV-nak.
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
Tegnap elmeséltem hogy esett az a bizonyos, több szót nem is akarok rá pazarolni, talán csak annyit, hogy nem volt egyértelműen negatív élmény számomra, sőt.. Csak ugye más az, ha azzal veszíti el az ember, akihez tartozik, akihez érzelmileg kötődik. Az az alkalom egy dologról…..
„A srác biciklivel jött utánam és elütött...Na így ismerkedtünk meg!” – így indul a történet idilli része, ám sajnos nem így folytatódik. A sztoriba még egy csecsemő is belekerül, aki pont a legrosszabb pillanatban érkezik. A legbizarabb tanulság a következő…..