Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiona Tyassen (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta gondolkodom, hogy megírjam-e ezt az ebédet, mert sok szóra nem érdemes. Végül úgy döntöttem megteszem, mert annyira rossz volt. Először azt hittem, hogy találtam egy izgalmas vidéki éttermet. Tévedtem. Borzalmas ételeket ettünk, közepes kiszolgálás mellett. A…..
Tegnap este néztem a Story Gálát, vagyis a Story médiavállalkozás díjátadóját.Tabáni István rögtön két díjat is kapott. Egyrészt ő az Év zenei produkciója, ill. az Év internetes sztárja is. Utóbbi kategóriát nem egészen értem. Az „internet sztár” (sic!) nekem…..
Az Inter öltözőjében foglalkoznak a régi nagyokkal – Mazzolától Matthausig –, ez nagyon szimpatikus számomra. A másik oldalon rokonszenves, hogy a Milan öltözőjében, ahogy az minden olasz csapathoz illene kávéfözőgép is van. Összességében pedig kijelenthető:…..
Kettős Mérce MDF: vége 2010.01.23 01:33:00
Vége. Egy hónappal ezelőtt az MDF állapota ígéretesnek tűnt, és ha megnézzük a legfrissebb közvéleménykutatási adatokat, amelyeknek a mintavétele január hó elején volt, akkor láthatjuk, hogy a népszerűsége némileg emelkedett. Aztán pár hét alatt minden romba dőlt, a párt…..
 (Elnézést a hangnemért, de kissé elgurult a gyógyszerem a szóbanforgó katalógus áttanulmányoza közben.)Lenkei "Summa Cum Laude" Gábor doktor úr rendhagyó termékkatalógust jelentetett meg. A Gyógyszermaffia Kérlelhetetlen Ellensége (az egészségügyi…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..