Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stádek Iván

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szevasztok! Átállás 2009.07.14 09:25:45
A mai nap folyamán (kedd) kiélesítjük az új frontendet. Ez elvileg nem jár hosszabb leállással, viszont kisebb katasztrófák történhetnek, kommentekben lehet jelezni, ha valami nagyon nem megy...
Inda gépház Avatarinvázió 2009.04.30 08:00:00
Hosszabb tesztüzem után ma várhatóan minden blogban élesednek az avatarok. Észrevételek, hibajelenetések. ötletek jöhetnek a support kukac blog.hu címre vagy a kommentekben.Tudnivalók az avatarokról kommentelőknekTudnivalók az avatarokról bloggereknek..
A nő már a padon feküdt, amikor a masszőr visszatért a kézmosásból. Ahogy közelebb lépett a padhoz, hirtelen betöltötte orrát a nő illata, az a jellegzetes illat, amit semmivel sem lehet összetéveszteni, minden nőnél egyedi, de mindig az agy ugyanazon részét stimulálja és…..
Csörgött a mobilom? Igen, csörgött, már biztosan tudom, de nem hívás... sms. Nem akarom kinyitni a szemem. Mindegy, nem akarok visszaaludni, már nem oda érkeznék vissza. Lábammal letolom a takarót, kinyitom a szemem, süt a nap, érzem a szemeim be vannak dagadva, hallom a teraszon…..