Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KZsuzsa

0 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hétvégi élmény nem hagy nyugodni, amit muszáj kiadnom magamból. Az is lehet, hogy vannak akik nem értenek egyet velem és szerintük ez így rendben van. Mondhatnám, hogy lesz@§0m, de nem megy. Szándékosan nem nevezem meg a helyet, sem azt, hogy kiről van szó. Biztosan van ilyen…..
KZsuzsa 2015.06.30 12:00:46
@sztrugackij: csak a föld meglétét ellenőrzik,azt, h mi van, vagy nincs benne, nem. Aztán ha elég nagy a portád,vagy a családban valakié,máris van őstermelőid,pedig lehet,h sose terem ott semmi... Ellenőrzés meg hacsak nem jelent fel egy jóakaró,nincs. Látok ilyet, aki évek óta így csinálja,vígan (bár igaz,a zöldség egy része szezonban saját.de csak egy része...)
Jó rég nem jelentkeztem beszámolóval. Ennek az az oka, hogy inkább egyben összefoglalva szerettem volna bemutatni a munkálatokat és sokszor úgy gondoltam, hogy az egészből nem is lesz semmi. Sokszor álltam közel hozzá, hogy bedobjam a törölközőt és most sem mondanám, hogy minden…..
Sziasztok! Ugyan nem igazán ide illő a dolog, de úgy gondoltam ezt le kell írnom. Nagyon ritkán járok orvoshoz. Talán, ha 10 évben egyszer elmegyek, akkor is csak azért, mert valamihez kell valami. Így most szembesültem a logikus egészségügyi rendszerrel. A kistermelői engedélyhez…..
Ma elmentünk életemben, azaz a Lány életében először játszótérre - eddig inkább füves placcokon fetrengtünk pokrócon meg labdáztunk, de a füves placcok mind túl messze vannak tőlünk sajnos, gyalog nem elérhető távolságban, és nincs mindig kedvem utazgatni. A játszóterek meg…..
Érdemes egy kicsit, ha nem is túl mélyen elmélyedni a chili paprikák fajtái és családjai közt. A legelterjedtebb chili fajták többsége mindössze 5 családba sorolható. Ezek a következők: Capsicum annuum: Az "annuum" név az "egynyári" elnevezésből származik, ami valójában…..
Apple felhasználóként, evangélistaként és részvényesként örömmel olvastam Libretto iPhone melletti tanúságtételét. Ámen! Apple részvényes (illusztráció) Szeretném támogatni a Falhoz Vágom blog szellemiségét az Apple néhány idegtépő húzásának felsorolásával, de a…..
A marketinges egyértelmúen divatszakma. Lassan már az általános iskolában marketingesnek készülnek a gyerekek, mert azt látják a filmekben - mert ez a sztereotípia - ,hogy a sikeres, kreatív ember, az legalább is marketinges. A képet azonban árnyalni kell, mert aki tényleg az…..
KZsuzsa 2014.03.04 09:35:12
@Sólyom Tomi: ilyen szintű tudatosság a mai fiatalokban ritka, mint a fehér holló, nem ez az átlag.
bár privacy szinten már egy kicsit tájékozottabbak, majd mindenki tudja, hogy nem kell mindent publikusan megosztani.

de az igaz, h attól,h tudom, h kell használni a mosógépet, még nem leszek mosógépszerelő, a kérdés, érdekel-e annyira, hogyan működik, hogy elinduljak ezen az úton, vagy sem.
akiben nincs legalább halvány kíváncsiság és érdeklődés a digitális világ iránt, abból nem lesz jó online marketinges. (szerintem)
Valószínűleg már most bánom kicsit, hogy megszültem ezt a posztot, de ez a hely mégis csak az a szárítókötél, amire az efféle szennyeseket kiteregethetem magamból, úgyhogy csapjunk a lecsóba! Vagy az már gyilkosság...? Ú, kemény lesz ez a pár bekezdés... Először vala ez:…..
Mert ugye az számít, amit a számok mondanak, igaz? Kár is lenne mögé nézni... vagy mégse? Szabó Ákos (Adaptive) a napokban morgolódott azért, mert az egyik hazai vezető tartalomszolgáltató sajtóközleményében finoman fogalmazva furcsa adatok szerepeltek. Valaki valahol valamit…..
Érti ezt valaki? Mi késztethet egy világcéget arra, hogy megszüntessen 2013-ban egy közösség által szervezett eseményt? Mi lehet az az ok, ami jogászkodásra késztette őket, ahelyett, hogy mögé álltak volna? Más márka összetenné a két kezét (némi képzavarral élve), ha kicsit…..
Rengett a Föld április 23-án 00.28-kor Magyarországon. Ez önmagában is egy érdekes hír, hiszen nálunk ez ritka esemény, de még érdekesebb számomra a hírnek a megjelenése a médiában. Úgy tűnik, az interneten három liga van: a közösségi média, néhány híroldal és mindenki…..
A már említett MediaQ kutatásnak egy másik érdekes része volt az, ahol azt kérdezték meg, milyen nyereményeket szeretnek a Facebookozók. Őszintén megmondom, nem lep meg az eredmény, de mindenképpen érdekes. Ön milyen témájú, közösségi oldalon indított nyereményjátékon vesz…..
Elég egy kis rendellenesség, és máris hisztis kismama üzemmódba kapcsolok. Ugyanis kiújult a pajzsmirigy-bajom, amivel már volt egy jó kis kálváriám úgy 1,5 évvel ezelőtt, most meg jól megijesztett. Flegmadoki felírt egy fél lavornyi szednivalót, meg mindenféle vizsgálatokra…..
Ez egy kicsit olyan tabu téma volt sokáig az interneten. Tudjuk, hogy mik az ellenérvek: "ezért a szarért nem fizetek", "majd máshol ingyen elolvasom", "nem ér ez egy fillért se". És ismerjük a félelmeket is: elveszített felhasználók, kevesebb bevétel mint a reklámokból, és így…..
Onlinemarketing blog Vedd komolyan! 2013.03.28 22:12:33
A Totalcaron jelent megy egy érdekes cikk arról, hogy autóvásárlási céllal megkerestek több kereskedést. A cikknek egyik tanulsága, hogy hányan és hogyan reagáltak - ez is érdekes önmagában -, de másik érdekes tanulság az a megkérdezés módja. Mert nem személyesen mentek a…..
KZsuzsa 2013.03.29 16:20:00
nem teljesen értem miért lenne komolytalan egy ajánlatkérés amiatt, hogy emailen érkezik.
azért, mert eddig telefonon vagy személyesen jött? Vagy mert ha telefonfelemelésnyi fáradtságot se vesz a vevő, akkor már biztos nem is kell neki eléggé?
Értem én, hogy a nagy többség, még nem úgy működik, mint én, vagy a huszonéves nemzedék jó része - hogy csak az a szolgáltató létezik a számára, ami van online, és lehet neki levelet írni.
Én személy szerint utálok telefonálni, amit lehet emailen intézek.

Annak mondjuk igazat adok, hogy ha kimegy sok ajánlatkérés, akkor utána illene az ajánlatkérőnek is visszaszólni. A legkorrektebbnek egyébként azt tartom (szolgáltatóként) mikor már az első levélben leírja, hogy több helyről is kér ajánlatot. (bár az már nem szép, ha ezt azért teszi, hogy még lejjebb szorítsa az árat, kiemelve, mennyire árérzékeny)

Nekem egyébként volt tapasztalatom a MINIvel is: részt vettem egy facebookos játékukban, amellyel kedvezménykupont lehetett letölteni (500-800ezer kedvezmény).
Nem sokkal év vége előtt (addig volt érvényes) felhívtak, hogy waccap. mondtam, hogy sajnos mégse jött idénre össze a keret, de ettől még érdekel a téma, abban maradtunk, küldenek katalógust.
Azóta se ért ide. pedig a telefonbeszélgetés után azt hittem, milyen jól is csinálják.
Mondjuk náluk igazából tök mindegy, milyen az ügyfélkezelés, nem annak minősége miatt akarok Minit venni :)
Biztosan emlékeztek a tavalyi Drama Button kampányra, amiről mi is irtunk. Ha unalmasnak találtad a belvárosi életet, csak meg kellett nyomnod egy gombot, és boom, jött a dráma. A díjnyertes ötlet úgy látszik a Renault-nak is nagyon tetszett, mert most gyakorlatilag egy az egyben…..
Van ebben az egész csúcsmodern, „két kattintás a tudás” világunkban valami ijesztő, valami - a szó eredeti értelmében - embertelen. Nem a felületesség, nem az uniformizálás, nem a személytelenség – valami sokkal hátborzongatóbb. Nem tartozom azok közé, akik a Facebook…..