Regisztráció Blogot indítok
Adatok
woodo1

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony, március 7-én, szerdán kerül adásba a 14. éve futó napi széria 6000. epizódja. A készítők ajándékkal készülnek a nézőknek: ezen az estén kétszer annyi epizódot láthatnak majd, így közel egy órában élvezhetik kedvenceik kalandjait. "Ezekből a részekből sem…..
  Kösz, HáZsé. Ez kellett, főleg az eredeti meg hácsé után. Akik 1990 után születtek, azok valódi hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg! Gondolj csak bele, az 1990 után születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben vagyunk. Nekünk…..
hogyvolt X-faktor 2x17 - 9. döntő 2011.12.12 04:00:00
9. döntő az X-faktorban, és a Top4, amiből Top3 lesz az est végére, hova halad az idő ilyen gyorsan? El sem hiszem, hogy ez már a 9. hétvégém a show-jegyzetelés-hogyvoltozás rutin jegyében, már úgy hozzám nőtt ez a dolog, a végére meg tisztára szentimentális leszek, ha nem…..
woodo1 2011.12.13 08:49:33
@woodo1: Egy kórházi ágyból a plafonra bámul, vagy vigaszt remélve a pohár után nyúl, vakon keresgél, ahogy te is kerestél - én vagyok..

Na pontosan utánanéztem,ezt hagyta ki vagy hagyatták ki vele....

Mindenesetre szánalmas....
Talán az ország legszemtelenebb, legbeszólósabb üzletvezetőjét jelentett föl Edit a Sparnál. Emberünk olyat mondott, ami még a Homár levelesládájában sem mindennapos. Kellemes teázgatás alant: Szeretnék önökkel megosztani egy kis szösszenetet arról, hogy a balatonlellei…..
Tegnap este belenéztem a Megasztárba, gondoltam már csak négyen vannak, ők már biztos tudnak énekelni, Eszenyi aktuális maskaráján meg legalább röhöghetek egy jót. Jó döntés volt, a műsor alatt ugyanis belefutottam a mostanában erősen gondozatlan bulvárvonalunk abszolút ezévi…..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
woodo1 2010.06.16 11:00:02
@iBKV: Tudom de ezek még mindig azon keseregnek és mindenhova belekeverik!! A bbc-nek miért fáj az hogy mi történt ezen a meccsen??
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
Versus Léket kapott a viking hajó 2010.01.25 07:58:00
Több mint két évtizede, rendületlenül várom, hogy két csapatom közül valamelyik végre super bowl-t játsszon. Erre tessék, amikor már karnyújtásnyira van a korábban lehetetlennek hit álom, a liga legostobább párosát alkotó irányító és edző, ezt is tönkre teszi. Persze az is…..
 Elképesztő, micsoda sápítozás folyik itt két igénytelen rádióért. Mintha életünk legfontosabb kérdése lett volna, hogy a Sláger meg a Danubius a helyén maradjon: reggel műsor a közrádióban, este a tévében, újságcikkek, tiltakozó blogok stb. Valóságos henger indult el…..
 A kamerák kedvéért meghagytak 10 métert a vasfüggönyből 2009. május 28. 17:00 //   MNO A kamerák kedvéért megtartott vasfüggönydarabot vágtak át húsz éve a magyar-osztrák határon, a ceremónia idejére…..
Tardai történetek Ötvennyolc 2009.05.06 09:00:00
Anje és Frank hollandok. Fütyörésznek bringázás közben, nincsenek függönyök a házukban, nyáron meztelenül kolbászolnak a kertben, és minden évben grillezős partival költöznek be a nyári szezonra tardamajori második otthonukba. Kurva jó fejek, a szomszédok nagyon bírják…..
Tardai történetek Ötvenhét 2009.05.04 08:00:00
Tarda az extrém sportok bölcsője. Már akkor az volt, mikor az arcok nem csupán az izgalom miatt keresték a veszélyt, hanem jött az magától; alapban nem volt egyszerű talpon maradni a felső kocsmától hazáig a jegeces úton lefelé, persze félrészegen, matt sötétben, vagy uralni a…..
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
Tardai történetek Ötvenhárom 2009.04.23 08:00:00
Az Iván kétféle modellkedést vállalt korábban. A húga az ő fején vizsgázott minden évben a fodrászsuliban, meg egy tetoválónak készülő spanja rajta készítette el az első komolyabb egészalakos, koponyákon ácsorgó, leszúrt kardos, középkori harcos motívumát. Utóbbira…..
A Deutsch Viktor hazajött Kínából. Azt mondta, ne basztassam, nem lát, olyan fáradt. Végigtárgyalta a nyaralást. Ryder-USA bőr motoroskesztyűk, meg tengerkék yPod-ok lepik el a megyét hamarosan, két irányba mozgó jog-gal. Én szóltam, motoros zenebuzik! De állítólag ránézett a…..
Nem tétováztak sokat a bukott miniszterenök-pártelnök legfanatikusabb hívei. A Gyurcsány-blog kommentjei között kommunikáló rajongók már gyűjtik a tagságot és az aktivistákat. Én továbbra is olyan jól szeretnék szórakozni a magyar politikai életen, mint az elmúlt két…..
woodo1 2009.03.31 17:59:59
Evajunior összes bejegyzése
Ez a bejegyzés izgatott hangulatban íródott
Politika kategóriában
2009-03-31 17:19 -kor
1 hozzászólás érkezett
nomád055 (2009-03-31 17:33) a legújabb hozzászóló


Remélem én is hogy Képviselőként sokáig maradni fog a Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök és a testőrei vigyázni fognak rá továbbra is. És a demostrálók többé ,,nem bántják őt minden féle szidalmakal stb". De bizók abban én is hogy a médiában olykor látni lehet vagy a studió vendégeként is. Bele értve a Majális ünnepséget is.


Hosszú életű lesz a Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök a politikai pályafutásában!

Egyszer nagyon rosszat álmodtam a Gyurcsány Ferenc Miniszterelnökről: az történt hogy a Szovjet emlékművet piros festékel összefirkálták. És a Szovjet emlékműből vér folyt ki patak formájában.

És másnap délelött hirekben és a médiákban benne volt hogy Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök sajnálatos módon váratlanul meghalt. Felriadtam álmomból mert azt hittem hogy valóság volt.

És kiderült hogy az álmom azt jelentette hogy hosszabb élet tartalmat fog élni a politikai pályafutásában is a Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök. És vérőr való álmodás szerencsét jelképez.

De bizom abban én is hogy 2014-ben vissza fog térni vagy 2010-ben új pártjával Miniszterelnöként vagy Párt elnöként a politikai pályafutásában.

Mivel sok ember szerette és szereti őt mivel neki a közszereplése alat is emberi gesztusai vannak amit más Miniszterelnöknél nem nagyon látszott a közszereplése alatt.

Pl hogy a feleségével ment volna kettesben az ünnepek alatt stb.


Aztabüdöskurvafaszba!! Mondja valaki hogy csak ÁLMODOK!! AZTABÜDÖSKURVAFASZBA!
Vagy a harcos heteken Huszti, amikor pedig meg kell nyugtatni a népeket, Babos. Sportszakmai szemmel nézve erősen közepes mérkőzésen vagyunk túl, de végig érezni lehetett, itt nem fogunk kikapni. A védelem jól zárt, a középpályán felvettük a kesztyűt az albánokkal, elöl pedig…..
Biztos vagyok benne, hogy Pat Cortina szövetségi kapitány a kialakult helyzetet pszichikailag a csapat javára tudja fordítani – mondta blogunknak csütörtök reggel id. Ocskay Gábor, a 34 évesen elhunyt válogatott csatár édesapja. Az Alba Volán első emberével hosszan…..
woodo1 2009.03.26 16:02:34
tvblog Okold a bulvárt! 2009.03.24 15:26:00
Valóban nagyon szép dolog Joshi Bharattól, hogy az első találkozás után kijelentette, ebből több lesz, mint egy műsorsztori, és tényleg megpróbál segíteni. Ezt értékelem. Komolyan. Isten látja lelkem. Azonban ennek ellenére sokat vitatkoztunk Güntherrel meg a többi kollegával…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Nathanp kérdezte jártam-e tardán. hát én ugyan nem bazmeg, de körbekérdeztem hátha valaki, na azt az ogre mondta h szerinte ő igen, elbaszott sok gyökér van ott, abban viszont meg már biztos. akkori főnöke, aki többek közt karitatív tevékenységként a szerencsétlen rászorulókon…..
 Most már biztos, hogy a hentes az életemre tör! A múltkori császárhúsos ajánlatát is alig hevertem ki, erre most meg szépséges csülkökkel támadott be. A koleszterinszintemet már meg sem merem méretni. Azért elcsábultam, és vettem párat. Tovább indulva beszerzőutamon a…..
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..