Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pereszke

0 bejegyzést írt és 194 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melyik a jobb: az üveges vagy a dobozos sör? Egyáltalán mi a különbség? Vagy hisztek azoknak, akik szerint a bor egészségesebb, mint a sör? És az igaz, hogy a sör hizlal? A leghíresebb sörmítoszok nyomában jártunk! Összeszedtük a leghíresebb mítoszokat, örök dilemmákat, most pedig kiderül, mi az…..
Fanyar Iron Igazán Ákos 2015.08.28 04:57:39
Ákos kegyetlen. Igazán kegyetlen. Jön valaki a magyar popban és nem azt közli veled, hogy hold az égen van, a szél fújni szokott, te meg elmenni, vagy visszajönni és arra ébredsz, hogy az ég, meg a föld rátok szakad, a kismadár száll, sab, sab, subabba. Kegyetlenül profi. Ákos egy…..
A 25 évvel ezelőtt lezajlott román forradalomra sokan a kelet-európai rendszerváltások legvéresebbikeként hivatkoznak, és nem véletlenül. A többi kelet-európai országban viszonylag békésen…..
Belsőség Bent a kövület-Pio! 2015.06.02 16:00:17
Ráment egy csomó idő a hétvégéből, de az a pár Pioneer hangfal (cirka 1979), amit idestova másfél éve vettem, bent lakik a Foltosban. Eddig egy szem, Borsi Miki barátomtól kapott ősrégi, monó Blaupunkt rádió szolgáltatta nekünk a talpalávalót, kis csalással egy kék (amerikai…..
pereszke 2015.06.02 19:36:51
Az én tevékenységemet akkor lehet értékelni, ha eltöltöttem tíz évet a sportágban. Ha most valaki azt kérdezi, hol vannak a huszonéves sztárok, a magyar játékosok a topbajnokságokban, akkor azt tudom mondani, kérdezzék meg azokat, akik tíz-tizenöt éve is benne voltak a…..
NapiApp iPhone 6 teszt 2014.10.06 08:00:00
Mint azt múlt héten már láthattátok, megérkezett az iPhone 6, és végre jól ki tudtuk próbálni. Szerencsére vissza sem kell adnunk - hiszen az Egyesült Királyságban, ahol a fél szerkesztőgárda él- már kapható, így meg tudtuk venni az O2 szolgáltatónál előleg befizetése…..
A bejegyzés sorozat első részében, a hetvenes évekből szedtem össze öt örökérvényű vígjátékot, a Monty Python kétesen sikerült visszatérése kapcsán. Most a nyolcvanas évek öt időtálló klasszikusát mutatom be. (A besorolás alapja mindig a filmek bemutatási éve.) A…..
Már elég ideje van a családban a Balenónk ahhoz, hogy kijelentsem: nem egy különleges darab. Még ha elvonatkoztatunk élemedett korától, akkor sem. Akkor sem tartozott az élmezőnybe, mikor új volt. Intő példa mondjuk beleülni egy vele egyidős Corollába, hogy érezzük. Ez pici nyers…..
pereszke 2014.08.03 14:32:18
A '90-es évek tinihorrorjaiból és vígjátékaiból kihagyhatatlan, mára viszont totálisan elkallódott Freddie Prinze Jr. meglepő visszaemlékezésben szidta Kiefer Sutherlandet a hétvégi Comic Conon (2009-ben ugyanis együtt forgatták a 24 utolsó évadát): "Benne voltam a 24-ben,…..
Postmode Túlélni, mint állat 2014.06.19 14:34:39
Mely fajok a posztapokalipszis legesélyesebb túlélői? Ennél nehezebb kérdést aligha lehetne feltenni, a válaszadással meg sem próbálkozunk. Felállítunk viszont egy szempontrendszert, amivel a vaktába lövöldözés helyett könnyebb lesz eldöntenetek mik az előnyös és…..
pereszke 2014.06.21 10:44:00
@♔bаtyu♔: na az ilyen barmokert mint te, legalabb erdemes bealdozni a teljes emberiseget, nehogy akar csak egy ilyen agyabaszott idiota is fennmaradjon
Memo a rezsicsökkentős agitpropfilmről. Címzettek: mindenki Szín: Békesmegyeri lakás. Közepesen modern bútorok, láthatóan szebb napokat látott koloniál szekrénysor, a dívány decens, minden tiszta, ragyog, a középosztály jobban teljesít. Szereplők:  Melinda (anya), Anna…..
Egy autós filmre vette, ahogy egy mellette elhaladó teherautóba villám csap. A rendkívül látványos eset Lengyelországban történt, Wroclaw közelében.  Az autós a szakadó esőt videózta, amikor a szemközti sávban közlekedő autóba belecsapott a villám.  Csodával határos…..
Ma van Rodolfo születésének 103. évfordulója. Ebből az alkalomból külföldi karrierjét szeretném körüljárni. Hazai sikerei megkérdőjelezhetetlenek és ezeket pontosan ismeri ma is mindenki, de ezen túl az itthoni köztudatban Rodolfo világhírű bűvészként van elkönyvelve. Bűvészkörökben - elsősorban…..
pereszke 2014.05.17 06:00:37
@D-verse:
a beteg kurva anyádat érdekelje, ki és mit csinált a háború alatt vagy a Rákosi rendszerben meg a kommunista rendszer alatt. A múltban is tettek olyat az emberek a túlélésért/jobb megélhetésért amire ma nem lennének büszkék,és megnyugtatlak a jövőben is fognak. Kibaszottul 2014 van, csak az ilyen köcsög agyatlan parasztok jönnek ilyen kérdésekkel, amik semmi másra nem jók, mint megosztani megint a jónépet.
Rodolfó meg tehetséges volt, ezen az ilyen kis pondrók mint te szerencsére semmilyen módon nem tudnak változtatni.
Baszódj meg alásan!
Kim Kwang-il 48 éves férfi, aki két évet töltött észak-koreai börtönben majd 2009 februárjában Dél-Koreába disszidált elmesélte egy rajzolónak azokat a módszeres kínzásokat, éheztetéseket és megaláztatásokat amikben a foglyok részesültek. Ezekből néhány szerepel a…..
pereszke 2014.02.20 18:31:30
@steery: pontosan ugyanebbe az irányba tartunk mi is, zork bán felismerte az erőszakban rejlő lehetőségeket(hídfoglalás a választások elvesztése után, 2006 tv székház, aki nincs velünk az ellenünk és nem magyar, stb). Sok birka azt hiszi, hogy óriási a különbség pedig innen már csak pár lépés.
Egyszercsak valamelyik elmebeteg fityisz faszfeje kiadja az első kilövési engedélyt valamelyik kellemetlenkedő ellenzékire és onnan már nem lesz visszaút.
Nem szokásom ennyire erősen fogalmazni, de ezúttal csak felvettem azt a hangnemet, amelyet az ötös számú FIDESZ-tagkönyv tulajdonosa engedett meg magának azokkal szemben, akik vitatni merészelték, hogy Putyin pincsijévé válni az évszázad üzlete. Már írásának a címe is…..
pereszke 2014.01.18 13:56:43
@helyhej: nem bazzeg, ha ezt a szerződést gyurcsány köti, akkor a törpe biztosan forradalmat csináltat, persze úgy mintha neki köze sem lenne hozzá, közben meg betegesen nyalogatja a szája szélét örömében. ugyanaz mint 2006-ban, csak nagyobban. ilyen köcsögöt keveset hord a hátán a föld, de ennyi hülyét is csak nehezen lehet máshol találni, aki nem hogy élve fölkoncolná amiért tönkrebassza az országot, de még örülnek is neki.
pereszke 2014.01.18 17:44:53
@mrbateman: már megint ferdítetek, ócska hazudozók vagytok, pont mint a sunyi törpe gazdátok.
bajnai és gyurcsány is meg akarta kötni ezt a megállapodást, legfeljebb kicsit jobb feltételekkel, de a köcsög törpe meg a hozzád hasonló csicskái akkor azért hazaárulózták őket, amit mára valahogy az egyetlen szóbajöhető és ésszerű megoldásként kommunikálnak.
Hát a kurva anyátokat!
Van-e joga a szülőnek eldönteni, mit tanítsanak a gyerekének? Természetesen egyes tantárgyak esetében nincs - ki is vonná kétségbe például a matematika és a fizika órán elhangzottakat? Azon ugyan lehet vitatkozni, szükség van-e mindazon tudásmennyiségre, amit a diákok fejébe…..
pereszke 2013.12.31 21:16:37
@Sírköves Slomó: amelyik szülő annyira szellemileg visszamaradott, hogy még mindíg Istenben keresi a boldogulásának kulcsát, hát lelkük rajta, otthon családi környezetben olyan hülyeséget taníthat a szerencsétlen fattyainak. Intézményesen viszont egyenesen bűn tudatlanságra, szűklátókörűségre nevelni gyerekek ezreit. Ráérnek meghülyülni majd 16 évesen, amikor róluk is kiderül, hogy annyira hülyék, hogy a nemlétező jóisten az egyetlen reményük az életben való boldugulásra. Ámen
pereszke 2013.12.31 21:25:41
@Sírköves Slomó: feladom, hülyébb vagy mint elsőre gondoltam, de ne keseredj el, te ebből garantáltan semmit nem érzel, nekünk meg tulképpen még szórakoztató is. Na térdre, imához!
A környéken lakókat kitelepítették, Németh Szilárd rezsibiztos a helyszínen tekintette meg a hatástalanítási munkálatokat.  „Ma reggel kaptuk a riasztást, hogy egy, a rezsiharcot nem támogató házmester esetleg rezsit rejtegethet, azonnal lépnünk kellett” - nyilatkozta…..
pereszke 2013.12.29 04:26:28
@Totof: "Nem bírjátok elviselni, hogy az Orbán kormány szembe megy a bankok meg a multik akaratával és nem hagyja, hogy gyarmatot csináljanak Magyarországból" - te nagyon hülye, amivel a Zorbán meg a barmai szembe mennek az a józan ész, az ilyen kis ratyik mint te meg lelkesen segget nyaltok nekik. Ki a fasz akarna ilyen gyarmatot bakker, semmi nyersanyag, cserében viszont garantáltan van legalább 2 millió agyhalott rezsiharcos.
Amikor meghallják az emberek, hogy tejtermékeket sem fogyasztok, akkor általában elkerekedik a szemük és groteszkebb lesz az arcuk. :) Na és persze jönnek a kérdések, hogy akkor mit és hogyan helyettesítek, és hogy az biztos nagyon drága. Tény, hogy a növényi tejek drágábbak, mint…..
pereszke 2013.10.30 14:46:21
@Könnyen elkaptuk, uram!:
szia, használják valóban mártogatásra is, ugyanakkor számtalan ételt is készítenek belőle. Része a napi étkezésnek, majdnem minden étkezéskor van tofu valamilyen formában és egyáltalán nem okoz hasmenést. Egyébként nekem is a "szólj a nővérkének" volt a felfogásom az otthoni tofu felhozatal ismeretében, azóta ez 180 fokkal megváltozott. Nem csak ízetlen, gumiszerú izéket lehet belőle keszíteni.
pl.:http: //rasamalaysia.com/shrimp-wrapped-in-tofu-skin/
Új klipet forgatott a budapesti Kozmosz punkrock zenekar az Az Okosak Földje című tavalyi EP-jük címadó dalához. "Ezt a szép videót október 23-ára készítettük, de inkább már ma feltöltöttük, nehogy valamelyik menet résztvevői lemaradjanak róla. Azt a lemezünk megjelenése…..
pereszke 2013.10.23 19:30:57
@kissss: fáj az igazság? Ezek vagyunk, akár közhely akár nem.
  Békében akarunk élni! Olyan világban, amelyben a problémákat nem erőszakkal próbálják megoldani, hanem közös erőfeszítéssel. Ahol a nehézségek láttán megoldást keresnek, nem pedig bűnbakokat.(...) így együtt már hangosabbak vagyunk a gyűlölet minden szavánál…..
A sajtóban részletek jelentek meg a három az ötödikes, tehát 11 éves gyerekeknek írt erkölcstankönyvek egyikéből. Ami ebből a könyvből kiviláglik az nem erkölcs, csupán erőszakosság, összeesküvés-elmélet, és gyenge minőségű sovinizmus. Nem akarom, hogy az én gyerekem azt…..
pereszke 2013.09.09 01:00:18
@bbjnick: "...Ez a te logikád, nem az enyém!:-) Én ennél sokkal egyszerűbben, szelídebben és méltányosabban gondolkodom: tanuljanak a gyerekek evolúciós biológiát is és hittant is, aztán majd, ha odáig jutnak az érésben, eldöntik, hogy mi mit jelent és mi mit ér számukra... "

Én meg nem vagyok ennyire méltányos, szerintem 16-18 éves kor alatt nem szabadna vallásos maszlaggal megtéveszteni a gyerekeket. Amelyik szerencsétlen 6 évesen megfertőződik vele az már aligha tud értelmesen gondolkozni mire eldönthetné, hogy akarja-e. Érettségi után döntsenek, 14 éves kor alatt tilos a templomnak még a környéke is.
A Blikk szerint még el sem kezdődött az X-Faktor új szériája, de Alföldi Róberttől máris mindenki retteg a meghallgatáson. A Nemzeti Színház volt igazgatója ugyanis kemény bírának bizonyul, és nem riad vissza attól hogy megmondja a véleményét egy-egy produkcióról.…..
pereszke 2013.07.10 15:10:55
@VAN MASIK: gondolom te pont akkora tahó paraszt lehetsz a kommented alapján mint a hülye köcsög apád aki a repedtsarkú k.anyádat teherbe ejtette annó. mindenki jobban járt volna ha van annyi eszük, hogy védekeznek dehát agyatlan idiótáktól mit várjon az ember.
talán majd az evolúció megoldja, hogy az ilyen selejtek eltűnjenek közülünk.

ugyanezt üzenem még ◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► -nak, párnalárva-nak, és ki ne hagyjam király vagyok-ot.